Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda Türban Serbest Atatürk Rozeti Yasak..


nordlydian

Öne çıkan mesajlar

heryerde Türkiye Cumhuriyeti ve onun kurucusu Türk milletinin kurtarıcı Son Başbuğ'u ATATÜRK'ü heryerden silmeye çalışıyorlar,heryerden kaldırıyorlar Türk kelimesini'de öyle Türkiye Cumhuriyetini'de hazmedemiyorlar boğazlarına takılacak ve yaptıklarının hesaplarını verecekler Türk'ün Cumhuriyeti yıkılmıyacak ATATÜRK'ÜN CUMHURİYETİNİ kimse yıkamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Meh türkiyeyi ikiye böldüler reröre diye rage e giren adamlar kendilerinin ne kadar kutuplaşma zihniyetinde olduğunun farkında değil. Serbest kıyafet aptallığı da geç bile kalmış patlamakta. Gerçi amaç sanırım böyle patlamalar yaratmaktı o kanunu yazdırırken, akılsız dinciler her yerde akılsız.

Yönetmelikte değişiklik lafları geçiyordu bir ara, var mı ondan haber? Hayır erdoğan cult o kadar egoist bir imaj çiziyor ki, akıllarına yatsa bile sırf geri adım attı dedirtmemek için onay vermeyebilirler böyle bişeye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh işte böyle bir ülkede böyle bir uygulama yaptığın an hemen millet bundan nasıl politik fayda elde ederim diye uğraşıyor.

hadi lise neyse de insanların daha kendi bilinçleri oluyor ama ilkokulda çocuğunu politik malzeme olsun diye bu olaylara alet eden ebeveynlerin göz bebeğine tüküreyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu mesaja ne kadar katılıyorum belli değil.


edit: Muğlak bi ifade olmuş, mesaja katılmakla beraber o çocukların velilerine yapılacak faaliyet kısmında kararsız kaldım. Yani gözbebeklerine tükürmek bence son derece yetersiz kalıyor.

Böyle kafalarına bi Kuran'la bir de Nutuk'la vuracaksın bunların. Anlayana kadar bi biriyle bi diğeriyle =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...