nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sözcü bu kadar terbiyesizlik olmaz ya. madem liselerde kıyafeti serbest bıraktın, isteyen öğrenciler türban takarak gelebiliyor o zaman isteyenler de Atatürk rozeti takabilmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 heryerde Türkiye Cumhuriyeti ve onun kurucusu Türk milletinin kurtarıcı Son Başbuğ'u ATATÜRK'ü heryerden silmeye çalışıyorlar,heryerden kaldırıyorlar Türk kelimesini'de öyle Türkiye Cumhuriyetini'de hazmedemiyorlar boğazlarına takılacak ve yaptıklarının hesaplarını verecekler Türk'ün Cumhuriyeti yıkılmıyacak ATATÜRK'ÜN CUMHURİYETİNİ kimse yıkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Üniforma iyiydi ya, refah olmayan toplumda refah varmış gibi sistem getirmek yersiz. Üniforma varken bile lacoste gömlek giyenler öne geçiyordu emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 o konuda haklısın seneye kıyafet konusunda cinayet bile işlenir. sende var bende yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Babalarını doğrayan liseliler görebiliriz lakos gömlek isterim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Meh türkiyeyi ikiye böldüler reröre diye rage e giren adamlar kendilerinin ne kadar kutuplaşma zihniyetinde olduğunun farkında değil. Serbest kıyafet aptallığı da geç bile kalmış patlamakta. Gerçi amaç sanırım böyle patlamalar yaratmaktı o kanunu yazdırırken, akılsız dinciler her yerde akılsız. Yönetmelikte değişiklik lafları geçiyordu bir ara, var mı ondan haber? Hayır erdoğan cult o kadar egoist bir imaj çiziyor ki, akıllarına yatsa bile sırf geri adım attı dedirtmemek için onay vermeyebilirler böyle bişeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 türbanın karşılığı olarak atatürkü sürmenin kimseye faydası yok. aksine atatürke ve atatürkçülüğe ciddi zararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 gunluk hayatta rozet takmak cok acayip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 So 1930s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Benim babam da türk bayrağı rozeti takıyor mesela, takmasa kimse anlamayacak çünkü türk olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 eh işte böyle bir ülkede böyle bir uygulama yaptığın an hemen millet bundan nasıl politik fayda elde ederim diye uğraşıyor. hadi lise neyse de insanların daha kendi bilinçleri oluyor ama ilkokulda çocuğunu politik malzeme olsun diye bu olaylara alet eden ebeveynlerin göz bebeğine tüküreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Şu mesaja ne kadar katılıyorum belli değil. edit: Muğlak bi ifade olmuş, mesaja katılmakla beraber o çocukların velilerine yapılacak faaliyet kısmında kararsız kaldım. Yani gözbebeklerine tükürmek bence son derece yetersiz kalıyor. Böyle kafalarına bi Kuran'la bir de Nutuk'la vuracaksın bunların. Anlayana kadar bi biriyle bi diğeriyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 hangisi daha iyi beyler http://www.reichstore.com/wwii-german-high-quality-wh-m36-officer-uniform-set-p-2074.html?zenid=139bf5e8428e53e08f1f33c377130bc1 http://www.reichstore.com/wwii-german-high-quality-wh-m36-officer-uniform-set-p-2074.html?zenid=139bf5e8428e53e08f1f33c377130bc1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ikisi de aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ikincisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 tamamnerd hala lisede olduğundan giyebilir tabi ondan bakması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 butthurt olunca izin vermezler tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sipeyskeyk said: Benim babam da türk bayrağı rozeti takıyor mesela, takmasa kimse anlamayacak çünkü türk olduğunu.NE MURAT TURKMUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sipeyskeyk said: Benim babam da türk bayrağı rozeti takıyor mesela, takmasa kimse anlamayacak çünkü türk olduğunu. http://icube.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2013/04/10/erdogan-fatih-terim-i-akil-insanlar-a-alirdim-3180532.Gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bu ne rozeti takmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Padişahın taktıklarından sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 diyorum bir tane assassino creed kuralım diye, şu forumdan 50 kişi toplasak ülkeyi adam ederiz bak. anonymous olarak mail atıcam yakında size beklemede kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 parmagimi kestim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 dur ya kesmeseydin bunun ipiyle kuyuya inilmez, 3 metreden bile leap of faith yapamaz bu hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ok 3 ettik, yalnız şükrü'ye birinin bilet ayarlaması lazım, o kadar parası yok daha creed'in. chest lootlayın, hasta etmeyin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar