Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ikinci bölüm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bir sonraki bölüm bi nerf daha gelir AHAHAH neyse ucundan japonca öğrenmeye başladı sanırsam, bu serinin rnklendirmesi de çok iyi canlı, sıcak renkler çoğunlukta ondan da hoşlaşıyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Izlemek istiyorum, cok da uykum var, yorgunum. Sabaha birakayim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 evet , normalde mkv falan çekmem ama bunu çekiyorum gerçekten çok tatlı çizim ve renklendirmeler. senden tatlı olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 <3 bende yatam yarın işe gideceğim saha.. sabah kalkayım da nyarko izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 3. bölüm: http://anh.24h.com.vn/upload/4-2010/images/2010-12-26/1293380112-Waterworld-3.jpg meets http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1gf9ysjGC1qef07eo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 gerge attack on titan başlığında bunun linkini vermiş indirmiş bulundum izliyecem bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 abi çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bu hafta da esas oğlanın geçmişinden kesit sunduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 çok güzelmiş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Aquaworld settinginde de obligatory swimsuit episode bayağı eğreti durmuş ya. Her yer deniz zaten, umi daaa~ bölümü koymanın ne anlamı vardı şimdi. Sıra obligatory onsen episode a geldiğinde ona da yetebilecekler mi bakalım:p "Süper bi akıntı bulduk sıcak su akıyo burdan" filan diye çıkmalarından korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ben ne zaman olay çıkacak onu merak ediyorum 5 bölüm oldu bi korsan savaşı gördük, neyse en azından tanıtım kısımları da güzel en azından kafamdaki soruları cevaplarcasına gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bu arada ilk kez çalıştığım şirketin faydalarını görüyorum diyebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 nasıl? ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 spoiler sayılmaz; çocuk daha parayı ve kullanımını öğrenirken yemekten başka i,htiyaçlar olduğunu öğrenip "napcam lan ben bu kadar parayla" tribine girdiğinde tepkim "karıya git amk traya git" oldu abi yeter ama hareket gelsin ya alçatayla titan doğrayanlar daha heyecanlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 6. bölümde geldi bişiler 7de aksiyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 6 da adam parayı buldu karıya gitti AHAHAHAH lan bölümün başında aklıma gelen önüme geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hanım kızımızın koşması bi benimi kıl ediyor ya.çok sinir bozucu bi koşma şekli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sincap biişilerden kıl kaptı o flüte. Flüt yaptığı dalgada o böceklerin dişi değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ozaman üreyecekler demekküüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 uzaylılar gelsinde önce şu sincabı yesin.onada kılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 iyi de o uzaylılar üreyemez ki orada.. gemidekiler yer onları, gemide hiç kedi köpek yok mesela.. ACABA NEDEN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi ne kotu seriymis bu ya. elma gibi parliyo herkes, ekrani yumruklayasim geliyor. sirf bu basliga gelip boklamak icin butun bolumleri izledim. brb kusucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 canlı renkler karnını acıktırmıyıo mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar