Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

levent erdoğan denen çapsızdan kurtuluyoruz biraz önce açıklamalar yapmış, demekki dün stadyumda saldıran gorillerle bunun da ilişkisi var , yalnız allah aşkına adamın açıklamalara bakın... bi yok olup gidemediler karabasan gibi çöktüler beşiktaş'ın üstüne, yarın tamer kıran da istifa edecek deniyor.

levent erdoğan;

Beşiktaşta yönetim bitmiştir.Yönetim diye bişe yoktur.

Fikret Ormanı desteklemekle hata ettim.yanlış ata oynadım

Dün samet aybabayı maçtan önce ve sonra protesto eden taraftarlar Şeref Tribünündeki olayları çıkartanlar kadar çirkin.

Asla başkan adayı olmayacağım

Tüzük değişikliği Beşiktaş'ı ele geçirme operasyonudur.

Yıldırım Demirören hibe etmemekte haklıdır.Hem taraftarlar adama her mac yeter desin sonra 100 milyonu hibe etmesini istesin.
Sosyal ağlarda paylaş

samet nerde olduğuna bakacak ona göre eli dili beli çalışacak senelerce beşiktaşta top koşturmuş kaptanlık etmiş bi adamın ağzından böyle sözler çıkması dangalaklık bi de beşiktaşın çocuğuyum diyor amk öyleysen şu lafları etmezsin kim ne yapıyorsa yapsın ses çıkarmazsın sineye çekersin o pozisyondayken t. direktörsün sen takıma zarar dediklerin yahu

koskoca beşiktaştan bahsediyoruz küme düşmemeye oynar deniyomuşmuşmuş bu potaya sokmuşmuş kalitesiz herife bak sen
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten o lafı söyleyerek sene sonu olmayacağını belli etti sanırım. Bunlar başkanla konuşup devam etmeme kararı almışlar herhalde yoksa çıkıpda böyle bir açıklama yapılabilmesi için insanın aptal olması lazım.

Bu mantıkla küme düşmemeye oynayıp gerçektende son anda yırtsak adam bakın işte küme düşürmedim ben başarılıyım diyecek. Doğru düzgün teknik direktörlük kariyeri olmayan adamı sırf beşiktaşlı diye alıp koyarsan olacağı buydu zaten. Herif sayesinde bir yığın topçu kaybettik , bir sürü çer çöp aldık birde elimizdekilerden de olacağız herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Samet'te beşiktaş ı sırtından vuranlardan.

Geçsin bu ayakları. Fikret Orman da bir tek samet yardıma geldi bu kötü günde demesin.
Kaç teknik adamla anlaşıldı. Samet gibi vizyonsuz adamla olmayacağı belliydi zaten.
Beşiktaş ı seven adam böyle laf etmez. Ertuğrul aslanlar gibi çekti gitti ki yapılan haksızlıklara karşı.

Stadtaydım yeni açıkta numaralı tarafındaydım kornerin orada. Dün sahaya giriyor ikinci yarı için. taraftarın önünden geçiyor taraftar yuhalıyor. Göğsüne vuruyor, siz değil benim beşiktaşlı diyor.

Şu samet olayı önemli değilde. asıl beşiktaş

dün protokol terörüyle bitti.
iyice mahalle takımına döndük. rezalet

Fikret Orman ın bu olayın arkasında çok sağlam durması lazım. iyi ki numaralı da değildim koltukla girişirdim vallahi
yok böyle bir şey ya.
bu adamların da demirören in ya da erdoğanın adamları olduğuna inanıyorum.
aynı tipli adamlar Werder Bremen maçında 3 yediğimiz de numaralıdan şeref tribününe salladığımda beni dışarı çıkarmaya çalışmışlardı.

bu olay ortaya çıkmalı. herifler 3 saat içinde serbest bırakılmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

fikret orman bırakmaz, ama yeni yönetime seçeceği adamlar çok önemli hayati önem taşıyor hatta, yanlış güçsüz bir yönetim kurarsa bu seneki gibi, tehtitlerle adam alırsa yönetime levent erdoğan ı aldığı gibi, beşiktaş'ı bitirir,

altınsay, hüsnü güreli, hatta adalı, bunlar önemli isimler, iş dünyasından da önemli isimlerle konuşması lazmı bir an önce, bir sene daha feda olmaz, takımın transfere ihtiyacı var, paralı adamlar bulması lazım, sabancı ailesi ile görüşüyor diye okudum geçenlerde , bu tarz maddi yönden, hemde çevre olarak güçlü insanlarla çalışması lazım.

futbolun başına bu işi bilen adamları getirmesi lazım, metin tekin görev almalı mesela, ama en önce yönetim
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim tribünden bir eleman inatla Tamer Kıran'ın adamları diyor. Yanlarında çok gördüm diyor, korumalıklarını yapıyor diyor. Tamer Kıran ve Samet'in son dönemlerde söylemleri, röportajları falan sürekli birbirini destekliyor. Olayları planlı çıkarttıkları ortada ki bunda Levent Erdoğan'ın da katkısı var. Lakin birinci elden ona hiçbir şey bağlanmayacaktır.

İstifa ederim falan diyor ama tamamen blöf yapıyor. Daha önce bir istifası olduğundan bu yönetimde de istifa ederse tüzüğe göre hayat boyu BJK'den ban yiyor. Götü yemez bunu yapmaya, bu yüzden arka planda kalacaktır.

Fikret Orman umredeyken bu olayların yaşanmış olması da aslında her şeyin planlı olarak işlediğini direkt gösteriyor. Bugün 2-3 istifa bekleniyor yönetimde, eğer doğruysa Fikret Orman yönetimi baştan sona değiştirmeyi planlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...