Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bitti zaten liboş tayfasına akpnin dayı demesi, geçtiler köprüyü ne ahmet altan kaldı ne hasan cemal kaldı ne mehmet altan kaldı. Hepsini sümüklü mendil gibi atıyorlar şimdi, sağda solda ucuz yancılık peşinde koşanlar veya gerçekten saf olanlar hala çabalıyor.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bu arada muhabbetten kaynadı...az yukarıya facebook'a yükleyebildiğim bugün silivriden geçerken çektiğim görüntüleri paylaştım...tek tek saymayı becerebilecek olanlar saysın...sol tarafta 3 sıra, sağ tarafta 2 sıra ve yaklaşık 2 kmlik araç park etmişti...görüntüleri çekmeye başladığım yerden geriye doğru da en az 1 kmlik araç vardı park etmiş olan...
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sayfalarca aptal aptal post atıp sonra da trollüyoz zaten demek moda oldu ya.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bu trolleme mevzusundan zevk almak nedir, ben anlayamıyorum? erkek arkadaşları mı yok, kız arkadaşları mı yok, dışarı çıkamayacak kadar hasta, şişman, çirkin veya anti sosyal tipler mi bunlar? çünkü sıkıştıkları zaman,"biz eğleniyoruz" diyorlar...olm böyle ağzınızla bir tarafınızın farkı kalmayacak şekilde saçmalamanın nesi eğlence?
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 forumu siyasal ajandası için çöplüğe çevirmek için elinden geleni ardına koymayanları caydırabilmek, o da olmuyorsa kaçırtabilmek için bunlar az bile.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sam haklı ve 9999 hit critlemiş
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 nihat dogan gibi, kestikce daha cok geliyo.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 siyasal ajanda falan...laflara bak ya. B)- evet...acaip bir siyasal ajandam var. komediye bak yahu B)- hayır, defalarca yazdım. bu foruma üye olan herkesin konu başlığı açma hakları var. açılan başlığa baktın, hoşuna gitmedi,zaten hoşunuza gitmeyen her şeyi yazıyorsunuz. peki,"bu adam burada yazmasın" ne demek? nasıl sağlıksız ve hatta hasta ruhlu bir yapıdır bu? sizin gibi düşünmek zorunda mıyım? ilk günden beri tarz aynı, tavır aynı. Ondan sonra nasıl kendi fikirlerinizi savunma hakkınızıa dört elle sarılıyorsunuz? bu kaypaklık değil de nedir?
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 gündem konusu 1-2 kişi elinde mundar olmuş resmen. tek adamın şu konuda 60-70 tane gereksiz troll postu var 3-5 falan da değil. o yüzden krit yanlış hedefe gitmiş esasen. burası yanında hiçbir ciddi şeyin konuşulmadığı eğlence kısmında bile moderasyon böyle trolleyenin ağzına vururdu çoktan.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 vallahi çektiğim videoyu paylaşmıştım ama baktım gargaraya geliyor,sildim...
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 çıkmıyordu ki zaten video sdfd, yalanlar yalanlar..
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 :) feysbukta Cetin Tas'a arkadaşlık talebi gönder; yalanı dolanı göstereyim sana... bu teklif diğer vatandaşlar için de geçerli. Maçanızın ne kadar sıkıp sıkmadığını görelim B)-
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 troll dediğin bir zeka pırıltısı veya ince espri falan gerektirir. yeri gelince kendine çuvaldız batırmak gerektirir. bunların troll fin tier anca. ÖZLÜYORUZ DASAAA REYİZ
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 harbiden, tarkan nerede gold?
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 there was a dream that was troll. you could only whisper it. anything more than a whisper and it would vanish, it was so fragile.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sırf çetintaşa inat siyasi görüşünü, dinini hatta vatanını bile değiştiricek olanlar varmış forumda, biz bi sigara parası istesek nah çekersiniz 10 sayfa.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 çetin abinin politik ajandası ne renktir sizce
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Siyah. Dark side ın rengi. Herkes kapışsın mücadele hep devam etsin tayfasından o.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yalnız camiye sığınan insanların videosunu gördüm...onlara da sallamışlar cidden gazı...yaşlı kadınlar,amcalar yahu...
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 camiye sığınıp bir kere bile alnını secdeye değdirmemiş bedenleriyle kirletmişler. yıkıp yeniden yapsınlar o camiyi.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 KuddusiMavra said: yalnız camiye sığınan insanların videosunu gördüm...onlara da sallamışlar cidden gazı...yaşlı kadınlar,amcalar yahu... Ahahah bildiğin ajan provakatör ya. Bide bu herifin ayakları yiyip 30 sayfa birbirinize giriyorsunuz.
Öne çıkan mesajlar