Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA ŞL Çeyrek Final | Galatasaray - Real Madrid | 09.04.2013 @21:45

unK

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Ronaldo birde garip bir adam aslında, babası çok erken yaşta alkolden öldü diye hayatı boyunca ne alkol ne de sigara tüketmemiş. Yani öyle deniyor. Gece hayatı vs. çok var ama alkollü içkiler vs. kesinlikle içmiyor.

Mesela tatilde bile özellikle büyük spor salonu olan yerlere gidip günde en az 2 saat çalışmasını yapıyormuş. Günlük yürüyüş ve koşu seansları var. Tatilde değilse kesinlikle 10-11 gibi yatıyor. Maç programı vs. sarkarsa ise evine gittiği gibi yatıyor yani gececilerden değil.

Çok farklı bir adam Ronaldo. Tipi ve aslında Messi'yle girdiği yarışta sportif başarı olarak geride kaldığından dolayı sürekli eziliyor. Esasında Messi'den 10 kat daha büyük adam, Messi misal sorunlu çocuk tipinde bir adam esasında, hani Ronaldo'ya biçilen adamın tam karşılığı ama sempatik görülen de o asdfsadfsa

Sigara, içki, sağlıksız beslenme, ego vs. hepsi Messi'de defalarca rastlanmış şeyler. Guardiola varken o kadar serbest değildi ama şimdi yine çoşmuş. Gerçi işini yaptığı sürece bunların olması zerre sorun teşkil etmez ama olsun sfsdafasd

e messi daha iyi oynuyor abi onu napıcaz?

yanlız şaşırdım şu alkol muhabbetini falan duyunca.
Sosyal ağlarda paylaş

Oguzhan06 said:

evlerinde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş şampiyonlar ligi maçı izliyorlar. karşılarında çılgınlar gibi oynayan, gol atan drogba... o çocuk aklından geçiriyor, bizim de bir drogba'mız olsa diyor. aziz bize niye almıyorsunuz diyor, bizde niye yok diyor

asdasdasdsa
Sosyal ağlarda paylaş

Oguzhan06 said:

evlerinde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş şampiyonlar ligi maçı izliyorlar. karşılarında çılgınlar gibi oynayan, gol atan drogba... o çocuk aklından geçiriyor, bizim de bir drogba'mız olsa diyor. aziz bize niye almıyorsunuz diyor, bizde niye yok diyor

=) bismillah daha sow hala bizde ne çabuk unuttunuz yediğiniz golü =)
Sosyal ağlarda paylaş

gs'ye tebrikler diyorum, ulke puani iyi seydir. ama hemen gurur duyulacak is demeler, yollara kutlamalara cikmalar falan sacma sapan islere girisilmis. boyle olursa buyuyemeyiz biz arkadas. ilk maci 3-2 yendiginde tura ciksan ok da, tur kaybedilince tura cikilmaz.

biz takimlarimizin hedefi yukarisi olmali diyoruz, 5-3 ile elenmeyi kutlayan insanlar var, boyle olmamali.

umut ile hamit dun sahada yok gibilerdi. sneijderin kacirdigi gol cok komediydi, ama attigi goldeki calim efsaneydi. drogbanin vurusu o kadar da efsane degil, aynisini guiza bile yapti.

ha son olarak, galatasaray taraftarinin fatih terim maskeli halleri beni cok guldurdu. bundan sonra biri azizbahceli derse fatihsarayli derim ben de lolo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...