BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 viktor leviden söz ediyosanız adama sorarsanız anatıyo cok uzun uzunda olmasa zaten sarap olarak sadece house brandler var turk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bir sise icmem ben, sarhos olmak istemiyorum, 4 kadeh filan en fazla icecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bir şişe sarhoş eder mi? bu sorunun cevabı 20 nisan akşamı VİKTOR LEVİ'DE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 sekuoyu döveceksek ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 gelirim ben de la. rezervasyon olursa beni de sayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 19 olsa bende gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 gerge ben deniz (denetçi) sercan kutulu (ferit) liste oluşmağa başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 CthuLhu said: gelirim ben de la. rezervasyon olursa beni de sayın işte bu olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN LOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Satışı koyuyorum, ist de değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 şarapsız bir şey yapın da gelelim yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bira filan da var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 herşey var viktor levide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 limonlu soda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Soda var, limon da vardir. Sikariz icine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Her şey var derken ? Birde kesin saat belirtin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 yane abi kafe restoran yicek iccek var işte sarap evi diye zorla damardan uzum suyu yaslamıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 420 blaze it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Gelebilenlerle erkenden bulasalim diyorum ben. 14 mesela, sirf Babacum gelse o saatte oturur konusuruz, 17 gibi de herkes toplanmis olur. Sabahtan bosum cunku ben, erken gelen olmazsa bir kafede oturup ceviri yapacagim. Bir sise sarap alsak 3 saat 3 kisi icer onu 14-17 arasi yavasca. Oyun oynamak isteyen olursa 20 gibi baslariz, kisaltirim zaten 23 gibi bitiririz. Yani cok gece birakmayalim, 20 derseniz 3 saat oturup kalkarim ben. Her sekilde 23 gibi kalkarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 benide ekle la listeye babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 gelenler: gerge ben deniz (denetçi) kutulu (ferit) jacabo durumu müsait olmayıp da gönlü bizimle olanlar: sercan pi satıcılar: TBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 beni de yaz ya ulan kaç senedir buralardayız ,bi kısmet olmadı buluşmak asdf yaz yaz uyudn mu de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 tam ankaraya gittiğim günde yapmışsınız. ben de gelirdim halbüki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 gelebilirim ben de aslında, şaraptan pek zevk almasam da bira içer muhabbete eşlik ederim,tanışır kaynaşırız sdsf avrupa olaydi iyidi gerci ya,beni yolda birisi alcaksa gelirim, bilmiyorum oralari kaybolurum falan sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 avrupa olsaydı iyiydi harbi ,bende şimdi farkettim beşiktaş falan denmişti neyse ya farkmaz avrupadakilerle vapura atlarız olmazsa iskelede buluşup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar