Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 19'unda Istanbul'a geliyorum, 20'sinda gorusebiliriz. Herkes isterse 20'sinde oglen bir sarap evine gidip sohbet edip, sarap icip, aksam oldugunda da bir oyun oynayalim. Metucon Istanbul'a geldigim tarihe denk geliyor, orasi icin hazirladigim oyunu oynatamayacagim dogal olarak, onu oynatirim istiyorsaniz. O kadar playtest yapmistim, kalmasin. Zarsiz, sistemsiz bir oyun. Konu su: Anamur'da bir magaraya inis yapan bir grup universite ogrencisi bir deprem sonrasi magarada mahsur kalirlar ve yeni acilmis bir tunelde cikis yolu ararlarken kayalarda garip sembollerle karsilasirlar. Oyun istemezseniz sirf oturup geyik de yapariz yani =)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 şaraba gelirim hangi yakada olacaksın?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 20'si gecesi Levent'e gidecegim ama daha tam kesin degil. Oyuncu bulamazsam zaten aksam da otururuz oynamadan.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 GwindonSurion said: Galata Kulesi'nin hemen çaprazında Ventuss şarap evi var kendileri yapıyor ve orada satıyorlar, şiddetle tavsiye ederim. demiş bir türlü el birliğiyle ünlü yapamadığımız adam.. ama belli mi olur belki o gece ÜNLÜLERİN ÜNLÜSÜ OLUR NE BİLEYİM?
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bi Ankara planım var o güne denk gelmezse gelebilirim aslında.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 gelenler fotoğraflarını atsın gelmeden tek tek nik sormayalım
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 20 aksami olursa yeri uygun olursa ugrayabilirm
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 siksım = onur halısahadan biliyorum tipini ben görünce tanıtrım np bi gergenin ne tipini ne adını biliyorum, beni bilmeyenler de vele ki birini görüp de "gel yine tipini siktiğimin" duygusu geçerse içinizden hah işte o benim sonrasında bilahere masada sevişiriz zati
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 3 yil oldu ben oralardan ayrilali, siz ayarlayin mekani. Ben abi mavi giyinip, yakama bir chrysanthemum takip, masaya da iki tane d20 zar koyarim. Ya da mekana girince telefon eder ve o an telefonla konusan insana elimi sallarim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 top sakalı kesmediysen seni de biliyoruz merak etme CİĞERİNİ BİLİRİZ!
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 hakan 20sinde biz de buluşalım madem!
chrome Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 şarap değil de şerbet içmeye gidiyor olsa idiniz ta izmirden atlar gelirdim. ama şaraba hayır.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: hakan 20sinde biz de buluşalım madem! Ankarada olmayacağım ben öncesinde buluşalım bence ^_^
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 numan tavukçuya götürsü... şaka lan şaka =)
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 cuma tavukcudaydim haykoyu gordum cikarken
Öne çıkan mesajlar