Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 Nisan Istanbul bulusmasi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
19'unda Istanbul'a geliyorum, 20'sinda gorusebiliriz.

Herkes isterse 20'sinde oglen bir sarap evine gidip sohbet edip, sarap icip, aksam oldugunda da bir oyun oynayalim. Metucon Istanbul'a geldigim tarihe denk geliyor, orasi icin hazirladigim oyunu oynatamayacagim dogal olarak, onu oynatirim istiyorsaniz. O kadar playtest yapmistim, kalmasin. Zarsiz, sistemsiz bir oyun. Konu su:

Anamur'da bir magaraya inis yapan bir grup universite ogrencisi bir deprem sonrasi magarada mahsur kalirlar ve yeni acilmis bir tunelde cikis yolu ararlarken kayalarda garip sembollerle karsilasirlar.

Oyun istemezseniz sirf oturup geyik de yapariz yani =)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
20'si gecesi Levent'e gidecegim ama daha tam kesin degil. Oyuncu bulamazsam zaten aksam da otururuz oynamadan.
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

Galata Kulesi'nin hemen çaprazında Ventuss şarap evi var kendileri yapıyor ve orada satıyorlar, şiddetle tavsiye ederim.

demiş bir türlü el birliğiyle ünlü yapamadığımız adam.. ama belli mi olur belki o gece ÜNLÜLERİN ÜNLÜSÜ OLUR NE BİLEYİM?
Mesaj tarihi:
siksım = onur halısahadan biliyorum tipini ben görünce tanıtrım np

bi gergenin ne tipini ne adını biliyorum, beni bilmeyenler de vele ki birini görüp de "gel yine tipini siktiğimin" duygusu geçerse içinizden hah işte o benim sonrasında bilahere masada sevişiriz zati
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
3 yil oldu ben oralardan ayrilali, siz ayarlayin mekani.

Ben abi mavi giyinip, yakama bir chrysanthemum takip, masaya da iki tane d20 zar koyarim. Ya da mekana girince telefon eder ve o an telefonla konusan insana elimi sallarim.
  • Yeni Oluştur...