Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SuperLig: Orduspor - Fenerbahçe [7 Nisan Pazar Saat 19.00]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

durgun dönemine dönen kuyt
yanında sowu arayan webo
yine depresif moda bağlayan gökhan
zieglerden yediği kesiğe üzülmüş hasan ali
3-4 maçtır sergilediği harika performanstan uzak meireles

bunların tam tersine

özgüvenini geri kazanmış volkan
yedek kalmanın getirdiği hırsı sahaya veren bekir
tecrübesiyle fark yaratan yobo
2 maç önce ıslaklanan canerdeki muhteşem hırs
ve tarifsiz salih...

çok ilginç bir sezon, her hafta birileri parlıyor birileri tam tersine sıçıyor. sürekli %40-50 kapasiteyi sahaya yansıtabiliyoruz, ona rağmen ligin kalitesizliğinden ve bazı futbolcularımızın ekstra performansları sağolsun sonuca gidebiliyoruz. çok merak ediyorum %100e yakın bir performans ortaya koyabildiğimiz zaman neler yapabilir bu takım...

saçına kurban olayım salihim.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçın ilk dakikalarında çok bunaldı fener defansı, zaten GG bile çıkıp 6 senedir bu takımdayım bu kadar zorlandığımız bir 25 dakika hatırlamıyorum diyor.

Ola ki 1 gol bulsaydı Ordu bugün yerel gazetelerde bu iş bitti düştük artık demeyebilirdi. Ha belki şampiyonluk gidiyo diye normalin çok üstünde bir performans sergileyip daha fazla gol de atabilirdi fener ama bilemeyiz işte oldu bitti...

O kadar kötü bi fikstürü var ki Ordu'nun bundan sonra;

TS (D)
Kasımpaşa
BJK (D)
Bursa
Antalya (D)
Akhisar

İlk yarı Akhisarı yenmeyeni dövüyolar diyoduk adamlar gitti TS'dan 3 puan aldı bu hafta Gekas sağolsun. Bence şu fikstürde alabileceği maksimum puan 3 bu takımın. O da garanti düşmesi demek artık...
Sosyal ağlarda paylaş

Salih'in ikinci golü yeni gördüm, tey tey

Şu adamı Beşiktaş formasında görmeyi o kadar çok isterdim ki, yani sezon başında çok saçma sebepler ve Samet yüzünden elimizden kaçmışken daha da koyuyor bu olay...

Gerçi ikinci golü isteyerek o kadar şık atmamış bana kalırsa, Lampard'ı izleyerek kendimi geliştirdim vs. demişte Lampard bu tip vuruşlarda hafif dibine girip kalecinin tersine atıyordu. Bu da onu denemiş ama tam oturtamayınca düşündüğünden 1000 kat daha iyi bir gol atmış gibime geldi. Hani kendi de abartı seviniyor gole bu yüzden bence asdfdfafsfda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...