sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 temiz galibiyet :) heh Eternal özet geçmiş temiz maç temiz skor parasını vereyim bağırayım çağırayım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Volkan tuvalet işini nasıl halletti acaba ben de onu merak ediyorum :p geçen seneden bu yana iyileşen bişe yok da statta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 2mac kazanınca sorun yok. Aykut ile herşey yolunda. Çok ikiyüzlüsünüz. Asdfg Ayrıca şike ile gelen şampiyonluk sonrası bir maç ile fair play ruhunu fenere indirgemekte eepic olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 durgun dönemine dönen kuyt yanında sowu arayan webo yine depresif moda bağlayan gökhan zieglerden yediği kesiğe üzülmüş hasan ali 3-4 maçtır sergilediği harika performanstan uzak meireles bunların tam tersine özgüvenini geri kazanmış volkan yedek kalmanın getirdiği hırsı sahaya veren bekir tecrübesiyle fark yaratan yobo 2 maç önce ıslaklanan canerdeki muhteşem hırs ve tarifsiz salih... çok ilginç bir sezon, her hafta birileri parlıyor birileri tam tersine sıçıyor. sürekli %40-50 kapasiteyi sahaya yansıtabiliyoruz, ona rağmen ligin kalitesizliğinden ve bazı futbolcularımızın ekstra performansları sağolsun sonuca gidebiliyoruz. çok merak ediyorum %100e yakın bir performans ortaya koyabildiğimiz zaman neler yapabilir bu takım... saçına kurban olayım salihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Çare Karabük. Çare Gaziantep. Çare Elazığ. Çare Sivas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Aykut'un surat mahkeme duvarı gibi shfsdhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Canerin kafaya ne gelmiş, göremedim ben. Yani bişey gelmiş de ne o taş mı para mı, ışık hızıyla atmış pezevenkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 İnşallah salih Premier Lig gibi gelisebilecegi bir lige gider, umudum u-20 de göstereceği performansta. Bugün salih kadar beykanida konusabilirdik eğer Cristian dangozu biraz akıllı pas çıkarsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 sow + salih totnıma 30milyon pound'a vericen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 salih yerli messi, en az 50 milyon eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 balon yapmayın adamı şimdiden bi sakin ya gol şahaneydi yalnız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 beykan çok teknik ve yetenekli, inşallah daha fazla şanş bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 beykan yerli iniesta, en az 20 milyon eder o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 yigit seni ozledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 olm adam yetismiyo diye agliyoruz, turk futbolu gelissin zart zurt, sonra zaten zar zor yetisen iyi adamlari avrupaya hangi takima gondeririz diye hesap yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 beni aramıyorsunuz :( gerçi ben de eşşeğim, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bizde kalanların halini gördük arda da, bu daha yetenekli,gitsin gelistirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bizdeki yerliler amatörü eğlendirir bir mesut özil olamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bu maç izlemedim de salih'in topu takip edişi, posizyon bilgisi rezaletti önce bir onu çözmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 salih gitsin temiz oynar bundesligada basalti takimlarda. insallah da körelmez buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 forgiver said: bu maç izlemedim de salih'in topu takip edişi, posizyon bilgisi rezaletti önce bir onu çözmesi lazım bu maç gayet iyiymiş ya, ben de özeti izledim gerçi http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/spor-toto-super-lig#video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ordu da pozisyon bulmuş aslında baya.Salih ve volkan fenerin yıldızı gibi bu maçta. Bi de mehmet topal ın hareketi penaltı gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Maçın ilk dakikalarında çok bunaldı fener defansı, zaten GG bile çıkıp 6 senedir bu takımdayım bu kadar zorlandığımız bir 25 dakika hatırlamıyorum diyor. Ola ki 1 gol bulsaydı Ordu bugün yerel gazetelerde bu iş bitti düştük artık demeyebilirdi. Ha belki şampiyonluk gidiyo diye normalin çok üstünde bir performans sergileyip daha fazla gol de atabilirdi fener ama bilemeyiz işte oldu bitti... O kadar kötü bi fikstürü var ki Ordu'nun bundan sonra; TS (D) Kasımpaşa BJK (D) Bursa Antalya (D) Akhisar İlk yarı Akhisarı yenmeyeni dövüyolar diyoduk adamlar gitti TS'dan 3 puan aldı bu hafta Gekas sağolsun. Bence şu fikstürde alabileceği maksimum puan 3 bu takımın. O da garanti düşmesi demek artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Salih'in ikinci golü yeni gördüm, tey tey Şu adamı Beşiktaş formasında görmeyi o kadar çok isterdim ki, yani sezon başında çok saçma sebepler ve Samet yüzünden elimizden kaçmışken daha da koyuyor bu olay... Gerçi ikinci golü isteyerek o kadar şık atmamış bana kalırsa, Lampard'ı izleyerek kendimi geliştirdim vs. demişte Lampard bu tip vuruşlarda hafif dibine girip kalecinin tersine atıyordu. Bu da onu denemiş ama tam oturtamayınca düşündüğünden 1000 kat daha iyi bir gol atmış gibime geldi. Hani kendi de abartı seviniyor gole bu yüzden bence asdfdfafsfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kiskanma, bildigin bilerek vurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar