Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 okibye said: hacıt babası işte çocukken öğretmiyor. kendisi çok dindar falan adam ama oğlu istekliyken çocukken falan götürmüyo namaza camiye. ama mesele o değil. adam azap çekiyor çünkü kapanmamış meseleleri varmış. istanbul depreminde çocuklar göçük altında kalıyor. kızı mı kurtarak oğlanı mı üstünde beton blok var diyolar. bu da oğlanı seçiyo. ama 2 dakka sonra kız yumruğunu sıkıyor yerde yatarkene yani hayatta. ama kötü yola falan düşüyo vesaire :D işte oğlu da paragöz falan oluyo. adam ölceini öğreniyo. bi melek gibi bişi anlatıyo kapanmayan meselelerini kapat diyor falan. adam işte full her şeyi satıp oğlana veriyo benim her şeyim oğlum diyo. ama tam vericekken oğlan babamı atarız bi köşeye huzur evine falan diye karısıyla konuşuyor. adam bunu duyunca keşke kızımı kurtaraydım falan diyor. sonra işte oğlu kaza geçirip kötürüm oluyor falan filan çok karışık ve gerekless bi hikaye Her satirda ayri ibret aldim. Bu ne lan?
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 okibye said: hacıt babası işte çocukken öğretmiyor. kendisi çok dindar falan adam ama oğlu istekliyken çocukken falan götürmüyo namaza camiye. ama mesele o değil. adam azap çekiyor çünkü kapanmamış meseleleri varmış. istanbul depreminde çocuklar göçük altında kalıyor. kızı mı kurtarak oğlanı mı üstünde beton blok var diyolar. bu da oğlanı seçiyo. ama 2 dakka sonra kız yumruğunu sıkıyor yerde yatarkene yani hayatta. ama kötü yola falan düşüyo vesaire :D işte oğlu da paragöz falan oluyo. adam ölceini öğreniyo. bi melek gibi bişi anlatıyo kapanmayan meselelerini kapat diyor falan. adam işte full her şeyi satıp oğlana veriyo benim her şeyim oğlum diyo. ama tam vericekken oğlan babamı atarız bi köşeye huzur evine falan diye karısıyla konuşuyor. adam bunu duyunca keşke kızımı kurtaraydım falan diyor. sonra işte oğlu kaza geçirip kötürüm oluyor falan filan çok karışık ve gerekless bi hikaye beynimyandı
okibye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 arkadaşlar öyle demeyin. başlangıcında bölümün "gerçek hikayelerden uyarlanmıştır" yazıyor. yalan mı söyleyecek koskoca stv
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 keşke ibiza falan koysalarmış adamın yanına
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ardeth said: of ingilizce çevirisini yapıp 4 chana atmak lazım Ceviriyi ben yaparim ama gerisi nasil olur bilmiyorum 4chan kullanmayan biri olarak. Koyarim buraya.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ObuzHapsever said: yapanı merak ediyorum,cidden ahaha hll olsun unique
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 efektler 10 numaraymış aslında. son 10 saniyeye paraları yetememiş ama.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 son videoyu izlemeden duramıyorum asdfgf
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 malzeme bol ya http://www.youtube.com/watch?v=b5UcsPXCzRQ
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AjYbCSsnJHc abi hahaha
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bu tipler bu setting neyin kafası kime yazdırıyolar olm bu senaryoları
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bence bunlar nasılolsa kimse izlemez diye kaktırıyorlar gidiyor.
Öne çıkan mesajlar