Roqq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ahahah düzeltimiş hali şahaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 okibye said: hacıt babası işte çocukken öğretmiyor. kendisi çok dindar falan adam ama oğlu istekliyken çocukken falan götürmüyo namaza camiye. ama mesele o değil. adam azap çekiyor çünkü kapanmamış meseleleri varmış. istanbul depreminde çocuklar göçük altında kalıyor. kızı mı kurtarak oğlanı mı üstünde beton blok var diyolar. bu da oğlanı seçiyo. ama 2 dakka sonra kız yumruğunu sıkıyor yerde yatarkene yani hayatta. ama kötü yola falan düşüyo vesaire :D işte oğlu da paragöz falan oluyo. adam ölceini öğreniyo. bi melek gibi bişi anlatıyo kapanmayan meselelerini kapat diyor falan. adam işte full her şeyi satıp oğlana veriyo benim her şeyim oğlum diyo. ama tam vericekken oğlan babamı atarız bi köşeye huzur evine falan diye karısıyla konuşuyor. adam bunu duyunca keşke kızımı kurtaraydım falan diyor. sonra işte oğlu kaza geçirip kötürüm oluyor falan filan çok karışık ve gerekless bi hikaye Her satirda ayri ibret aldim. Bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 okibye said: hacıt babası işte çocukken öğretmiyor. kendisi çok dindar falan adam ama oğlu istekliyken çocukken falan götürmüyo namaza camiye. ama mesele o değil. adam azap çekiyor çünkü kapanmamış meseleleri varmış. istanbul depreminde çocuklar göçük altında kalıyor. kızı mı kurtarak oğlanı mı üstünde beton blok var diyolar. bu da oğlanı seçiyo. ama 2 dakka sonra kız yumruğunu sıkıyor yerde yatarkene yani hayatta. ama kötü yola falan düşüyo vesaire :D işte oğlu da paragöz falan oluyo. adam ölceini öğreniyo. bi melek gibi bişi anlatıyo kapanmayan meselelerini kapat diyor falan. adam işte full her şeyi satıp oğlana veriyo benim her şeyim oğlum diyo. ama tam vericekken oğlan babamı atarız bi köşeye huzur evine falan diye karısıyla konuşuyor. adam bunu duyunca keşke kızımı kurtaraydım falan diyor. sonra işte oğlu kaza geçirip kötürüm oluyor falan filan çok karışık ve gerekless bi hikaye beynimyandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 arkadaşlar öyle demeyin. başlangıcında bölümün "gerçek hikayelerden uyarlanmıştır" yazıyor. yalan mı söyleyecek koskoca stv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ObuzHapsever said: hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ulan ahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 keşke ibiza falan koysalarmış adamın yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 haha çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ardeth said: of ingilizce çevirisini yapıp 4 chana atmak lazım Ceviriyi ben yaparim ama gerisi nasil olur bilmiyorum 4chan kullanmayan biri olarak. Koyarim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 mükemmel aklsdaklsdklşasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ObuzHapsever said: yapanı merak ediyorum,cidden ahaha hll olsun unique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 efektler 10 numaraymış aslında. son 10 saniyeye paraları yetememiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 zaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 UAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 son videoyu izlemeden duramıyorum asdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 malzeme bol ya http://www.youtube.com/watch?v=b5UcsPXCzRQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hahaahahaa saw efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 :)))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AjYbCSsnJHc abi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 FGDSAGLJİKFSDILDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bu tipler bu setting neyin kafası kime yazdırıyolar olm bu senaryoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Supradyn said: FGDSAGLJİKFSDILDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bence bunlar nasılolsa kimse izlemez diye kaktırıyorlar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar