imamizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Vingthor said: abi o giriş. o kadar mutluyum ki gerçekten true detective ve hannibal var. çok fazla mutluyum luther var bi de. luther. onu da izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 2. bölüm yine çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Fena rahatsiz dizi. Acaip bir havasi var , muthis. Hannibalde super acikcasi maskesiz bile super.. Orjinalinden bile iyi diyebilirim. Bu adam mi hopkinsmi deseniz bunu secerim .. Pis herif :) insan yiyesim geliyor yemek yapip sofraya koydukca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 imamizer said: Vingthor said: abi o giriş. o kadar mutluyum ki gerçekten true detective ve hannibal var. çok fazla mutluyum luther var bi de. luther. onu da izle. luther emdim bitirdim zaten abi. http://whyamimrpink.files.wordpress.com/2013/09/luther.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 axedice said: House of Cards ve Vikings de var aynı anda. Diziler açısından çok saçma bi döneme girdik, GoT bittiğinde ve geriye hiç bi dizi kalmadığında büyük boşluğa düşeceğiz =( vikingsi got'a tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 2x3 Yazarı,diziyi çekeni , yöneteni , oynayanı hepsi ayrı kaçık, deli , ruh hastası .Yani ''Hasiktirr'' dedirtti bana o sahnede hakimi öyle görünce.Her sahnesi ayrı güzel tamam ama adama kulak kestirip kestirip yedirtmeyin yeter.Hadi yedirttiniz sonra adamın midesinden çıkartmayın.Geriliyorum diziyi izlerken ama seviyorum aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 1.sezondan çok daha tempolu ve sürükleyici gidiyor. hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4WP6_m9rRlI&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 s2ep4 tek başına hannibal'ın evine girmek. aha buldu. şaraptan hannibal anlar. inme o merdivenden. gitme oraya. O.O şeklinde izledim bölümün sonunu sdf. Beverly'e yazık oldu. bu sezon geçen sezona göre rahatsız ediciliği arttırmışlar gibi. 2. bölümün başından sonra şimdide o lobotomi sahnesi. baya kafamı çeviriyorum artık bakamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 aynen ya o gözden girme sahnesinde gözlerimi kapadım gece 3 lerde fear,condemned oynayan ben dayanamadım buna peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Bölüm cok iyiydi de Su boyle tehlikeli yerlere tek gidip kestaneyi cizdirme mevzusu da bitsin arkadas ya. Jack de yapacak aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ulan ne iyi bölümdü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Vingthor said: http://www.youtube.com/watch?v=4WP6_m9rRlI&feature=youtu.be süper müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ahmedinejad said: Bölüm cok iyiydi de Su boyle tehlikeli yerlere tek gidip kestaneyi cizdirme mevzusu da bitsin arkadas ya. Jack de yapacak aynısını. ya neyi görüp o kadar şaşırdı ben onu anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Hasta bunu yazan - ceken kisiler.. Normal degiller eminim artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 çok iyi yapım. Mads amcanın da aktörlüge diyecek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 çok iyi be uzun zamandır bu tarz yapımlar arıyordum resmen. bu bahar güzel ya, geçen bahardan beri takipteyim hannibalı, şimdi da vinci's, game of thrones falan derken güzel geçecek bahar dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 dizi çok iyi sezon çok iyi bölüm çok iyi mad amca çok iyi ama şu bodrumda ne var ne yok içim içimi yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 İkinci sezondaki bazı sahneler ciddi rahatsız etmeye başladı, ilk sezon böyle değildi. Bu adamların ekibi nasıl insanlar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 iyidir iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 şöyle enfes masa kurup davet eden olsa ben yemeye razıyım her boku ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 sleepingdeath said: dizi çok iyi sezon çok iyi bölüm çok iyi mad amca çok iyi ama şu bodrumda ne var ne yok içim içimi yiyor bodrum büyük ihtimal slaughterhouse gibi kullanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 sanırım ancak filmde de adam yiyordu bunda hakkaten bazı olaylar sanatsal kesme biçme falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bölüm çıkmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 altyazı bile çıktı dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar