Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hannibal (2013) - CBS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fena rahatsiz dizi. Acaip bir havasi var , muthis.

Hannibalde super acikcasi maskesiz bile super.. Orjinalinden bile iyi diyebilirim.

Bu adam mi hopkinsmi deseniz bunu secerim .. Pis herif :) insan yiyesim geliyor yemek yapip sofraya koydukca.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Vingthor said:

abi o giriş. o kadar mutluyum ki gerçekten true detective ve hannibal var.

çok fazla mutluyum

luther var bi de. luther. onu da izle.

luther emdim bitirdim zaten abi.

http://whyamimrpink.files.wordpress.com/2013/09/luther.jpg
Mesaj tarihi:
axedice said:

House of Cards ve Vikings de var aynı anda. Diziler açısından çok saçma bi döneme girdik, GoT bittiğinde ve geriye hiç bi dizi kalmadığında büyük boşluğa düşeceğiz =(

vikingsi got'a tercih ederim.
Mesaj tarihi:

2x3

Yazarı,diziyi çekeni , yöneteni , oynayanı hepsi ayrı kaçık, deli , ruh hastası .Yani ''Hasiktirr'' dedirtti bana o sahnede hakimi öyle görünce.Her sahnesi ayrı güzel tamam ama adama kulak kestirip kestirip yedirtmeyin yeter.Hadi yedirttiniz sonra adamın midesinden çıkartmayın.Geriliyorum diziyi izlerken ama seviyorum aynı zamanda

Mesaj tarihi:

s2ep4

tek başına hannibal'ın evine girmek.
aha buldu.
şaraptan hannibal anlar.
inme o merdivenden.
gitme oraya.
O.O

şeklinde izledim bölümün sonunu sdf. Beverly'e yazık oldu.

bu sezon geçen sezona göre rahatsız ediciliği arttırmışlar gibi. 2. bölümün başından sonra şimdide o lobotomi sahnesi. baya kafamı çeviriyorum artık bakamıyorum sdf

Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

Bölüm cok iyiydi de

Su boyle tehlikeli yerlere tek gidip kestaneyi cizdirme mevzusu da bitsin arkadas ya. Jack de yapacak aynısını.

ya neyi görüp o kadar şaşırdı ben onu anlayamadım

Mesaj tarihi:
çok iyi be uzun zamandır bu tarz yapımlar arıyordum resmen. bu bahar güzel ya, geçen bahardan beri takipteyim hannibalı, şimdi da vinci's, game of thrones falan derken güzel geçecek bahar dönemi
  • Yeni Oluştur...