mani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://i.i.com.com/cnwk.1d/i/tim/2013/02/15/NUP_151507_0793_620x350.jpg http://www.youtube.com/watch?v=Hride8sAhBY Başrollerinde Mads Mikkelsen (Hannibal), Laurence Fishburne ( Agent Jack Crawford) ve Hugh Dancy ( Special Agent Will Graham) oynuyor. 04.04.2013 ilk bölümü. Türkiye saatiyle 5 Nisan sabahı malum ortamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 antony hopkis'den sonra hepsi yalan gelir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ilk bölümü geçti elime az önce. izlemeli miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 mads mikkelsen altından kalkabilecek adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ilk bolume basladim hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Pilot bolumu izledim simdi, guzel. Listeye eklendi. Anthony Hopkins'i aradi ama gozlerim, Lecter her sekilde yetersiz geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Oh yes... Begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kesinlikle çok iyi bir giriş yaptılar. Efsane değil ama bir network dizisi için baya baya iyi. Atmosfer gayet güzel. Çekimler hoşuma gitti, renkler film havası katmış daha bi beğendim. NBC'e pek güvenim yok ama umarım Amerikalılar mallık edip ratingleri süründürmezler ve izleriz adam gibi 2-3 sezon. Scullyyyyyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bende sevindim tarihi dizi diye meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Şimdi izledim ben de çooook iyi olmuş , yönetmenlik oyunculuk akışı kapışı herşey yerinde. Umarım güzel devam eder. Çok mutlu oldum böyle güzel bir dizinin başlamasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 HakkiYendi said: ilk bölümü geçti elime az önce. izlemeli miyim acaba? internetten bulup şunu yazmak paha biçilemez yalnız ahahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 güzel başladı gibi ha dexteri aklıma getirmedi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tat vermedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 BiTcH_oFBaT said: antony hopkis'den sonra hepsi yalan gelir bana. bi de bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bir de mads'de botox falan var mi? Adam surekli duck face pozisyonunda gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ben beğendim tavsiye ederim en azından bi deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 "nutella yerim" said: tat vermedi bana sana hayatta ne tat veriyor çok merak ediyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 nutella? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Hannibal'ın tip hic olmamiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 olmuş olmuş. yeni soluk. özenmişler prodüksiyon ve sinematografiye. diziden iyi sinemadan geri olmuş. bagalım senaryo fazla primitif şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 abi dizi güzel evet ama hannibal olarak düşününce tat vermedi. Mads Mikkelsen'i gördüğüm an katil derim, tipine güvenilmez ki.. Neyse yine de izlicez tabi, Hannibal Lecter aşkına. Hızlı ve kısa bir analiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Masticore said: bende sevindim tarihi dizi diye meeh spartacus'u çeken ekip yapsın onu bence. direk bir nevi sequel tadında olur mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 BiTcH_oFBaT said: abi dizi güzel evet ama hannibal olarak düşününce tat vermedi. Mads Mikkelsen'i gördüğüm an katil derim, tipine güvenilmez ki.. Neyse yine de izlicez tabi, Hannibal Lecter aşkına. Hızlı ve kısa bir analiz jajaja adam direk ayaklı camgöz gibi dimi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar