Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

120hz monıtor

Lauranas

Öne çıkan mesajlar

Sorieno said:

Tridef 3d nasıl kullanılıyor ki Nvidia'larda?

Monitör bende de var, inanılmaz mutluyum.

a950d mi var?

tridef software'i hem amd hem nvidia gpu'ları destekliyor. ama frame sequential output supportu yok. amd kartlarında daha iyi çalışıyor. nvidia 3d vision ile monitörü kullananlar varmış ama ben şuanlık side by side 3d oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

Sorieno said:

Tridef 3d nasıl kullanılıyor ki Nvidia'larda?

Monitör bende de var, inanılmaz mutluyum.

a950d mi var?

tridef software'i hem amd hem nvidia gpu'ları destekliyor. ama frame sequential output supportu yok. amd kartlarında daha iyi çalışıyor. nvidia 3d vision ile monitörü kullananlar varmış ama ben şuanlık side by side 3d oynuyorum.

Evet, 950D var.
Almadan önce çok düşündüm, 1440p mi alayım 120 Hz mi alayım diye. Sonra gidip 24" bir Benq aldım 120 Hz. İki gün sonra iade edip bu monitörü aldım ve vurulmuş vaziyetteyim. Tasarımı, glossy ekranı falan çok klas. Bir o kadar da görüntü. Hiç backlighting görmedim, renk doyumu şahane, neredeyse IPS panel kalitesinde.

Monitör alacağım diyen varsa kesinlikle gitsin bir kullansın derim. Pic very much related:

3d olayını deneyeceğim, içimde kalmıştı açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Valla NVidia tarafından listelenmiş belli oyunlarda (ki bunlarda software desteği de var büyük ihtimalle) tam anlamıyla çalışıyor, ancak kalanını da yine 3 boyutlu gösterebiliyordur ama daha verimsiz filan oluyordur herhalde, gözlükler gelince görücez.

ETA: Ama şunu diyeyim, monitör 3D hariç de şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi, yandan güneş vuruyor benim odada sabahları eski monitörde uyuz ederdi beni, bu bana mısın demiyor :D Hareketlilik de süper, aşağı-yukarı, öne-arkaya, dairesel filan her türlü yola geliyor alet.
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi monitör şu heralde şuan:
http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-vg278h-27-vg278h-3d-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59048#allImages

Hem performansı inanılmaz iyi, testlerde övüyorlar. Hem de Build-in 3D Vision 2 olduğu için konsollar ile uyumlu. Yani 3D bluray, oyun falan çalışıyor. %99 PS4 ile de uyumlu.

Eğer 3D Vision'lar Monitöre gömülü değilse konsol destekli olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

3d diye bi fanzetim yok ama yani alırsam monitör yanında bulunsun isterim benzerleriyle 2d kalitesi arasında ciddi bir fark yaratmayacaksa. Maksat arada bi sevdiğim bir oyunu 1-2 saat bile olsa 3D oynayıp farklı bir deneyim yaşamak. Yoksa 3D zaten sevdiğim bir teknoloji değil o yüzden ben de 144hz lik 24" Asus'u almak istiyorum. Şu geforce vision 2 kit'i bulursam Türkiye'de alırım monitörü.
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam Türkiye'de bulmanın en garanti yolu, viral gibi olacak ama Boyut Dijital diye bir firma imiş. Türkiye distribütörü gibi çalıştıkları söyleniyor, bu monitörlerden 12 tane ve kitlerden 16 tane alan adam kitleri buradan almış. İnternet sitelerinde şu an gözükmüyor ancak verilen telefonu ararsan konuyla ilgili bilgi sahibi birilerine ulaşabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vg248qe-24-vg248qe-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=65390

Çok bomba bir monitör dün satın aldım çok fazla test şansım olmadı ama ilk izlenimlerim harika. BF3 multi ve Crysis ile deneyeceğim bu akşam.

Tek derdim 27inch sonrası tekrardan 24'e alışma süreci :p
Sosyal ağlarda paylaş

monitör teknolojilerinde yeni yalan bu mu şimdi? baktılar 3d yetmedi 144hz.
neyin peşindeler acaba?

benim bildiğim insan gözü ortalama 24 kareden sonra seçemez. 28 kareden sonra hız farkını anlayamaz. 144 hz demek yanlış anlamadıysam 3d 72hz demek oluyor yani 36fps. neyin kafasını yaşıyorlar?
sizde kanmayın allah aşkına gidin güzel renk skalası olan güzel 21:9 falan bir monitör alın.

asus-lg-samsung-aoc hepsi gerçekten çöp üretiyor. renkleri rezalet 12789731983:1 contrast diyorlar da siyahı beyaz-pembe arası. bir ara 1 ms-2 ms diye milleti yediler halen hepsi shadowingden döküluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...