-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 e esh'in söylediği monitör gelmiş vatan'a ? http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vg248qe-24-vg248qe-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=65390 884 lira. 24 inch çok büyük geliyor bana ya, 21.5 ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Silphatos said: highend için işte zaten 144hz, orta direk alsın 120 neyine yetmiyo sirf 100+ gormek icin 660ti da mid oynuyorum bf3 u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sorieno said: Tridef 3d nasıl kullanılıyor ki Nvidia'larda? Monitör bende de var, inanılmaz mutluyum. a950d mi var? tridef software'i hem amd hem nvidia gpu'ları destekliyor. ama frame sequential output supportu yok. amd kartlarında daha iyi çalışıyor. nvidia 3d vision ile monitörü kullananlar varmış ama ben şuanlık side by side 3d oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xenus said: Sorieno said: Tridef 3d nasıl kullanılıyor ki Nvidia'larda? Monitör bende de var, inanılmaz mutluyum. a950d mi var? tridef software'i hem amd hem nvidia gpu'ları destekliyor. ama frame sequential output supportu yok. amd kartlarında daha iyi çalışıyor. nvidia 3d vision ile monitörü kullananlar varmış ama ben şuanlık side by side 3d oynuyorum. Evet, 950D var. Almadan önce çok düşündüm, 1440p mi alayım 120 Hz mi alayım diye. Sonra gidip 24" bir Benq aldım 120 Hz. İki gün sonra iade edip bu monitörü aldım ve vurulmuş vaziyetteyim. Tasarımı, glossy ekranı falan çok klas. Bir o kadar da görüntü. Hiç backlighting görmedim, renk doyumu şahane, neredeyse IPS panel kalitesinde. Monitör alacağım diyen varsa kesinlikle gitsin bir kullansın derim. Pic very much related: 3d olayını deneyeceğim, içimde kalmıştı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 3d ilk defa deniyorsan, bunu yükle önce http://www.tridef.com/download/Samsung-SyncMaster-3D-Game-Launcher-TriDef-3D-latest.html ardından bunu http://www.tridef.com/download/TriDef-3D-latest.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Aldım VG248QE yi Vatan'dan 874 TL'ye. Şimdi test vakti, ama 3D Vision 2 kitlerini sömürmüş adamın biri 16 tane birden ondan ve 12 tane bu monitörden almış, ofise kuracakmış. Neyse gelir yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Amazon dan ısmarladım, Amerika dan 23 Nisan da gelecek arkadaş getirecek. Let the partay begin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 adam heyecandan default sözcük olan party'i yazamamış bi el de biz deniyelim mi beeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Yok hacı, bilinçli bozum var, şu blog adresinde bir örneği var: http://time2partay.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bunun software olarak desteklenmesi gerekicek mi oyun yapımcılarınca yokhsa taktın mı cayır cayır mı olacak oyunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Valla NVidia tarafından listelenmiş belli oyunlarda (ki bunlarda software desteği de var büyük ihtimalle) tam anlamıyla çalışıyor, ancak kalanını da yine 3 boyutlu gösterebiliyordur ama daha verimsiz filan oluyordur herhalde, gözlükler gelince görücez. ETA: Ama şunu diyeyim, monitör 3D hariç de şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi, yandan güneş vuruyor benim odada sabahları eski monitörde uyuz ederdi beni, bu bana mısın demiyor :D Hareketlilik de süper, aşağı-yukarı, öne-arkaya, dairesel filan her türlü yola geliyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Asus'un 144 lüğünü almayı düşünüyorum ben de. Full HD filmlerde, Blu-ray lrde falan nasl görüntü ? Mevcut Samsung monitör bazı oyunlarda ve adam gibi riplenmemiş görüntülerde color banding gösteriyor illet oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 o kadar para vermişken 27"'liklere bakarım ben tabi yer sorunu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 var aslında yer sorunu. belki halledilebilir ama çok abartmak istemiyorum boyutu açıkçası. sonuçta oyun falan da oynayacağım için kocaman bir ekran pek tercih etmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ya bir de nihayetinde 1920*1080 çözünürlük kullanıldığı için 3D monitör olarak boyutu çok da abartmanın anlamı yok, bu 24'' tam sweet spot bence. Full HD görüntü harika hocam, doğrudan tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Nvidia geforce 3d vision kit 2 yok mu şimdi Türkiye'de ? Yurt dışından alsak gümrük falan dert olur ya. amazon.co.uk yolluyor gibi Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 En iyi monitör şu heralde şuan: http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-vg278h-27-vg278h-3d-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59048#allImages Hem performansı inanılmaz iyi, testlerde övüyorlar. Hem de Build-in 3D Vision 2 olduğu için konsollar ile uyumlu. Yani 3D bluray, oyun falan çalışıyor. %99 PS4 ile de uyumlu. Eğer 3D Vision'lar Monitöre gömülü değilse konsol destekli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Abi 3d bitti ya, 144hz 2d kullanin imba imba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 3d diye bi fanzetim yok ama yani alırsam monitör yanında bulunsun isterim benzerleriyle 2d kalitesi arasında ciddi bir fark yaratmayacaksa. Maksat arada bi sevdiğim bir oyunu 1-2 saat bile olsa 3D oynayıp farklı bir deneyim yaşamak. Yoksa 3D zaten sevdiğim bir teknoloji değil o yüzden ben de 144hz lik 24" Asus'u almak istiyorum. Şu geforce vision 2 kit'i bulursam Türkiye'de alırım monitörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Hocam Türkiye'de bulmanın en garanti yolu, viral gibi olacak ama Boyut Dijital diye bir firma imiş. Türkiye distribütörü gibi çalıştıkları söyleniyor, bu monitörlerden 12 tane ve kitlerden 16 tane alan adam kitleri buradan almış. İnternet sitelerinde şu an gözükmüyor ancak verilen telefonu ararsan konuyla ilgili bilgi sahibi birilerine ulaşabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 3d için monitor ne kadar büyük olursa o kadar iyi oluyor o konuda katılmıyorum. para ve yer sorunu yoksa 24" almak için bir neden göremiyorum. bigger is better. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vg248qe-24-vg248qe-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=65390 Çok bomba bir monitör dün satın aldım çok fazla test şansım olmadı ama ilk izlenimlerim harika. BF3 multi ve Crysis ile deneyeceğim bu akşam. Tek derdim 27inch sonrası tekrardan 24'e alışma süreci :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 660ti'yle 120+ fps alabilir miyim acaba ASUS'la oyunlarda? Bendeki 24" IPS filipisi ofise götüreyim, bundan bir tane alayım eve. Bu arada 24" çok büyük diyip vazgeçmeyin, göz alıştıktan sonra en ideal ölçü 24" bence. Ofiste kullandığım 20" monitör küçücük geliyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 monitör teknolojilerinde yeni yalan bu mu şimdi? baktılar 3d yetmedi 144hz. neyin peşindeler acaba? benim bildiğim insan gözü ortalama 24 kareden sonra seçemez. 28 kareden sonra hız farkını anlayamaz. 144 hz demek yanlış anlamadıysam 3d 72hz demek oluyor yani 36fps. neyin kafasını yaşıyorlar? sizde kanmayın allah aşkına gidin güzel renk skalası olan güzel 21:9 falan bir monitör alın. asus-lg-samsung-aoc hepsi gerçekten çöp üretiyor. renkleri rezalet 12789731983:1 contrast diyorlar da siyahı beyaz-pembe arası. bir ara 1 ms-2 ms diye milleti yediler halen hepsi shadowingden döküluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar