Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kevin ware mükemmel bir atlayış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
terbiyesizlik olarak yapılmış birşey değil.
aklıma geldi böyle bir fikir arkadaşıma söyledim oda yapmış videoyu ve buradada paylaştım komik geldi . sizin gülmeme sebebinizde saygısızlık olarak nitelendirmeniz dalga geçildiği zannedilmesi sanırım fakat öyle bir durum yok.
Mesaj tarihi:
takındığınız tutumu anlamıyor değilim. kevin ware'in boş yere zıplaması üzerine aklıma gelen bu fikir benim olmasa bende aynı şeyleri düşünür, yazardım büyük ihtimalle.
konu silinse iyi olacak gibi
Mesaj tarihi:
ben şöyle bi yorum yapayım, orada adamın bacağının kırıldığını ben bilmiyodum. yorumlardaki tepkileri görünce 2-3 defa daha izledim ne var ki niye ayıp olsun falan diye, anca gördüm. olaydan haberim yok yani ve buna rağmen; gülmedim. hakkaten komik değil lan.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

ben şöyle bi yorum yapayım, orada adamın bacağının kırıldığını ben bilmiyodum. yorumlardaki tepkileri görünce 2-3 defa daha izledim ne var ki niye ayıp olsun falan diye, anca gördüm. olaydan haberim yok yani ve buna rağmen; gülmedim. hakkaten komik değil lan.

Mesaj tarihi:
öf kötü oldum be. bilmiyordum bu olayı. harbi gore kategorisine girsin lan böyle şeyler. komik değil ve rezil birşey bunların paylaşılması şuursuzca.
Mesaj tarihi:
kevin ware diye bi basketci zamaninda oyun içinde bacagi kötü bir şekilde kiriliyor. Threadi açan da o videoya komikli sesler koyup komik oldugunu düşünmüş.

Forumda da kimseye komik gelmedi bu tabi. Herkes memnuniyetsizligini dile getiriyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...