Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=86381AVb4BA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ayıp. silinsin bence. komik değil ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 yapanın zeka özürlü olduğu belli de bunu "eğlence" kategorisi altında paylaşmak nasıl bir kafa onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 terbiyesizlik olarak yapılmış birşey değil. aklıma geldi böyle bir fikir arkadaşıma söyledim oda yapmış videoyu ve buradada paylaştım komik geldi . sizin gülmeme sebebinizde saygısızlık olarak nitelendirmeniz dalga geçildiği zannedilmesi sanırım fakat öyle bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 saygısızlığın ötesinde komik değil. yoksa bi sürü saygısızca şeye gülüyoruz. ama şunda komikliğin kırıntısı dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 takındığınız tutumu anlamıyor değilim. kevin ware'in boş yere zıplaması üzerine aklıma gelen bu fikir benim olmasa bende aynı şeyleri düşünür, yazardım büyük ihtimalle. konu silinse iyi olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 konuyla ilgili +18 pic paylaşabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ben şöyle bi yorum yapayım, orada adamın bacağının kırıldığını ben bilmiyodum. yorumlardaki tepkileri görünce 2-3 defa daha izledim ne var ki niye ayıp olsun falan diye, anca gördüm. olaydan haberim yok yani ve buna rağmen; gülmedim. hakkaten komik değil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kevin naptın kevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Xenocide said: ben şöyle bi yorum yapayım, orada adamın bacağının kırıldığını ben bilmiyodum. yorumlardaki tepkileri görünce 2-3 defa daha izledim ne var ki niye ayıp olsun falan diye, anca gördüm. olaydan haberim yok yani ve buna rağmen; gülmedim. hakkaten komik değil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hacı atla biyerden arkadaşınla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 adamda ne pis kırıyor bacağını ya çubuk gibi lan hiçi süt içmedin demek geldi içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ulan bence gayet komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pyrograug Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 komik değil yahu, level 1 gore sayalım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 oha lan yeni fark ettim videodaki olayi. Nasıl öyle kırılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 süt içmemiş küçükken :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 üzüldüm ben ya. adam agladı falan, içim ezildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 çubuk kraker gibi kırıldı lan : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 öf kötü oldum be. bilmiyordum bu olayı. harbi gore kategorisine girsin lan böyle şeyler. komik değil ve rezil birşey bunların paylaşılması şuursuzca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ilk paylaşan da farketmemiş falan değildir, tepkileri görünce geri vites yapmıştır sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ben bu konuda ne oluyo hicbisey anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 kevin ware diye bi basketci zamaninda oyun içinde bacagi kötü bir şekilde kiriliyor. Threadi açan da o videoya komikli sesler koyup komik oldugunu düşünmüş. Forumda da kimseye komik gelmedi bu tabi. Herkes memnuniyetsizligini dile getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 tisikkirlir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar