copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Unalan dan metrobuse binip karsiya gecicem ( hadi hayirlisi) ama en yakin nerde inmeliyim?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mecidiyekoy'de in, yuru. 15 dakika tutmaz.
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ty Ordan yurumelimiyim taksi mi yapiyim ? Dishekomleri odasina gidicem hilton ya da sheratonuin karsisi mi neymis Simdi okudum gerge , sagol
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 taksimle mecidiyeköyün ortasında gibi düşün, ama taksime metroyla gelip yürürsen daha rahat edebilirsin.
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Taksimde insem metrobusten?
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bir de bu metrobuse kart ile mi biniyoruz parayla mi? Nedir olayi?
reampage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 istanbulkart edin bir tane 9 lira olması lazım. Kartsız kalmadı artık. Vapur ve trende halen jeton var ama.
marksman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 taksim'de inemezsin :) mecidiyeköy'den atla bi taksiye fazla tutmaz.
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 reampage said: istanbulkart edin bir tane 9 lira olması lazım. Kartsız kalmadı artık. Vapur ve trende halen jeton var ama. Var kartim ^^. Minibusler kartsiz
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ordu evinin karşısında ,harbiyede taksime geçebiliyorsan taksimden yürü daha yakın ,taksimden gelirken solunda
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Sogutlu cesme mi zincirli kiyu mu?
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 copry said: Taksimde insem metrobusten? taksime gitmiyor metrobüs mecidiyeköy'de inmem lazım çağlayan'dan önceki durak sanırım ordan metrobüs çıkışı cevahir önünde yada mecidiyeköy meydanda metro girişi var ordan metroyla taksime geçebilirsin cevahir'in önünden otobüsler var gene onlarda harbiye-elmadağ taksime gidiyor.
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Metroya biniyim o zaman , cok tesekkur ettim brolar
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Sırayla anlatalım asdf Metrobüsle zincirlikuyunda in ,ordan metroya bin ,osmanbeyde in ,dolapdere çıkışından çıkacan ,çıkınca harbiye-osmanbeydesin zaten ,taksim tarafına doğru yürümeye başla sağdan sağdan ,5-6 dk sonra ordasın ,selamımı söyle ordakilere :p
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bindim valla ahaha :) o kadar kotu degil ama saate ragmen kalabalik baya
marksman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 evet en kısa yol @seperate nin yazdığı.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 gwindon orda oturuyo, ona da uğrayabilirsin. güzel yemek yapıyo.
Patice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Suark said: taksimle mecidiyeköyün ortasında gibi düşün, ama taksime metroyla gelip yürürsen daha rahat edebilirsin. Aynen böyle. mecidiyeköy uzak kalıyor ve yokuş çıkıyorsun aslında. Taksimde inersen yardırırsın yuruyerek 10 dakka falan
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Dolapdere cikisi yok burda nisantasi rumeli caddesi halaskargazi veya turk telekom bomonti
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Run copry run :)) osmanbeyde indim metroda. Onumde direk var buyrun burdan yakin KAYBOLDOOOOM
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Dogru yerdeymisim hariradan baktim Hll team !
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Osmanbey zaten Harbiye'den bi önceki durak mı ne. Otobüs duraklarına baka baka bi 5dk yürü, Harbiye'yi görecen zaten. Hangi istikamet olduğunu nası anlatıcam dur bi düşünim sdf Edit: Neyse bulunmuş sdf
Öne çıkan mesajlar