pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sticky olsa ya su ibret olsun gelecek nesillere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 forumda ki insan sayısı max 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 her ki yi ayrı yazmak zorunda değiliz panpa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 o nasıl -ki lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GzpZfkPDmJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 eefsane konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 rahman taso vereyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Holy said: rahman taso vereyim mi? hala buradamısın sen :D bende var zaten baya , çok kişi sattı parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 biz toptan buradayız holy den taso alıyoruz sürekli. sen niye geldin ki? satalım taso sana bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 o değilde garibanla baya dalga geçmiştiniz :)) benim aradığım mekanlar var her yerde öyle aramam ve ortalama bir fiyattan alırım , ne az teklif ederim ne fazla. Buradan zaten ekmek çıkmaz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 en azından bilinçli alıcısın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 abi adam topice koydugum instagram fotosunun altina 2 tl vereyim tasolara yazmis gene ahahahahhaa sildim ama yorumlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Hiç taso bulup aldığı oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 CuteButPsycho said: Hiç taso bulup aldığı oldu mu ? oldu, ben şahit oldum alıp sattığına. Bu arada pascal kardeş fazla vızıltı yapma , buradan adam öyle yapmış böyle yapmış yazarsın karşıma cıksan 2 saat alttan alırsın. Şimdi millet seni popülermi gördü bunu yazınca ? ooo beyler adama bakın vay be ne kadar küçük düşürdü diğer elemanı. Duymak istediğin buysa duydun şimdi işine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 sdlfjkhsdf yine mi başlıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 asdasdas alttan alan pascal ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 oha nası kaçırmışım lan bunu AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 olm uplamayin sunu adam her defasinda acaba diyip bir umit tek eliyle acmaya calisiyor konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 biri özet geçebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bayagi eski taso ariyormus bu kelebek millet dalgasini fln gecti ben de ciddi alici sandim foto attim su kadar var bende tanesi su kadar fln hesabı sonra msg atmis tanesine 2 lira veririm diye ben de bsg dedim ozetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 holy'e bu konudaki mesajları nedeniyle plaket yaptırmalıyız. boktan boktan şeyleri efsanevi paragraf diye koyuyorlar. asıl efsane burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 sticky olsun bu konu harbi dertlenen montla sictigi halde icindeki huzun bir turlu gecmeyen bunyeler okusun biraz olsun haline sukretsin ajshdfgkajvdlashjdvlahjdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 pascalnouman said: sticky olsun bu konu harbi dertlenen montla sictigi halde icindeki huzun bir turlu gecmeyen bunyeler okusun biraz olsun haline sukretsin ajshdfgkajvdlashjdvlahjdada o kadar dalga geçtiniz adamla , dine inanmıyorsunuz bunu zaten biliyor kabul ediyorum çünkü adamdan helallik alamıyacaksınız. ve kendini üstün gören şu pascal nouma , ya kardeş sen kendini üstün falanmı sanıyorsun o kelebekten ?? sen neysen oda aynı insan , hayır ülkeyi savaşarak kurtardında bizmi bilmiyoruz . geceleyin bilgisayar başında meyve suyunu içen , savaş olsa ilk ülkeyi satacak adam tipisin altı üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 sen napcan düşman askere taso mu atcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 http://iconosquare.com/viewer.php#/detail/781623731241543311_200242744 tipi bu olan biri gelip millete birşey yazar ya geldi gülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar