sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Arkadaşlar Sadece Looney tunes tasosu olan varsa cevap yazsın looney tunes taso ariyorum elinde olan varsa makul bir fiyata almak istiyorum cevaplarınızı bekkliyorum teskkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yav ne looney'miş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 tasoların içinde altın plakalar falan mı varmış nedir bu hareketlilik harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bende baya var da satmam yani :) Tabi nerdeler bulmak da lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 neden kıızyorsunuzki sen nasıl kinght gece gündüz oynuyorsan bende looney taso seviyorum herkesin zevki ayri :) neyse Arkadaşlar cidden yardimci olunda aliyim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sengeçen gun almadın mı ? bir daha mı arıyorsun? ne oldu bir tüyo falan mı geldi? 10 kg taso getirene tweetyi mi veriyorlar? nedir olayın senin arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bence burda ucuza alıp ebay'den falan kaktırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 var ama satmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 koleksiyonculara tanesini 100$a satıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Sessiz kelebek , lahana bebeklerinde varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Arkadaşlar ben looney tunes tasolarını seviyorum... geçenlerde bir miktar aldim evet ama yetersiz cunku az ser, filan olması için daha çok lazım.. Bir arkadaş alıp satiyor demiş kesinlikle satmıyorum dolabımda duruyor zaten sadece 1 kere alabildim bir arkadaşdan alıp satan varsa benim gözümde srfszdir cunku insanlar tasoyu sevdiği çocukluk eglencesi hatira gördüğü için alıyor bu duyguları suistimal eden srfsz dir ayrica bu al sat çok para kazanacak bir iş bile değil 2 kuruş için kargo bilmem ne uğraşılmaz para kazanmak isteyen adam gibi iş bulsun çalışsın..!! Neyse elinde looney tunes olan varsa almak istiyorum yardimci olun lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 keşke yardımcı olabilsem minik kelebek. üretici kuruma şöyle güzel bir mail atsan belki sana setini yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 oyna işte aldıklarınla kaç tane aldınki az geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 sessizkelebek said: Arkadaşlar ben looney tunes tasolarını seviyorum... geçenlerde bir miktar aldim evet ama yetersiz cunku az ser, filan olması için daha çok lazım.. Bir arkadaş alıp satiyor demiş kesinlikle satmıyorum dolabımda duruyor zaten sadece 1 kere alabildim bir arkadaşdan alıp satan varsa benim gözümde srfszdir cunku insanlar tasoyu sevdiği çocukluk eglencesi hatira gördüğü için alıyor bu duyguları suistimal eden srfsz dir ayrica bu al sat çok para kazanacak bir iş bile değil 2 kuruş için kargo bilmem ne uğraşılmaz para kazanmak isteyen adam gibi iş bulsun çalışsın..!! Neyse elinde looney tunes olan varsa almak istiyorum yardimci olun lütfen :( Türkiye ithalatçılar birliği olarak bu suçlamanızı yersiz bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ütülmüş herhalde kelebek aldıklarını yenisini arıyor.. ben de senin yaşlarındayken az kırtasiyeden oncuk bilye almadım. bütün harçlığımı yatırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mal said: oyna işte aldıklarınla kaç tane aldınki az geliyor ahahaahudashd baba gibi ya lan asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 yok abi kızmadımda yani en az 10 tane almıştır. 4 tane kendi dizsin 4 tane arkadaşı kalan 2 taneylede atış yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Tanesini 2liradan satıyor başka forumda birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ne oynaması çakii :) hatira saklıyorum 2 lira tanesi verene benden selam soyle uyanıklık yapmasın insan olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Üretimi olmayan birşey için gayet normal bence? Sana birşey ifade ediyorsa verirsin. Şahsen ayırıcak param olsa pokemon setlerini alıcaktım adamdan ama başka yere harcamam gerekiyor parayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 hadi gençler link atin :D varmı veren satan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 2 lira ne lan zamanında bile daha iyi para ediyodu çocuk piyasasında, 100 tanesine falan uzaktan kumandalı araba almıştım bi veletten. (basınca ileri bırakınca geri giden kablolu tırtlardan değil full rc sdskj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 kamil seven adam gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 nordlydian said: ütülmüş herhalde kelebek aldıklarını yenisini arıyor.. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ayrıca ben o tasoları emekle kazandım. köktüğüm şeyleri neden satayım ahahaah sanırsam serinin tamamına yakını vardı. bir tane özel hazırladığım set vardı, sadece onları ortaya koyar alırdım herşeyi. hileli modu vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar