progamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hDS28r2qnAw said: This summer nobody can get in. Nobody can get out. The town of Chester's Mill is trapped. Bir kasabanın üstüne aynı Simspsons'ın filmindeki gibi bir kubbe iner ve dış dünya ile bağlantıları kopar. Sonra içerde olaylar gelişir. Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlama. Dizinin baş yazarı da Y: The Last Man'in yazarıymış. Birde Hank var dizide :D Bu yaz başlayacakmış dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ulan roman ede duruyor 2 senedir 1000 sayfa okuycam başlayamadım daha şimdi okusam diziyi izleyemem. izlesem okuyamam hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ulan bu herifte her kitabi dizi/film yaptiricak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 çıktı ilk bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ex Machina, Runaways, Saga, Ultimate X-Men... Brian K. Vaughan ne yapsa konusuna bakmadan atlarim. TV dizisinin de mukemmel olduguna eminim. Morrison, Milligan, Gaiman gibi yazarlardan sonra cikan en iyi cizgiroman yazarlarindan biri. King oykusu yerine ozgun birsey yapsaydi keske diyorum ama bundan sonra umarim. Tutmayacagi fikri aklimdan bile gecmiyor zaten, Vaughan tutar. Saga okuyun diyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Dizi çıkınca seyrederim diyordum sonra /tv/ de direk kitabın sonunun spoilerını yedim hiç hevesim kalmadı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Kitabi okuyanlarin da sevecegi sekilde yapmislardir bence, King kitaplarini Amerika'nin yarisi okuyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ee nasılmış güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Gece bakacagim ben. Bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 izlenir(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 çok heyecanlandırmadı lakin izlenir dizi kıtlığında. o paronoyak malı dövesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 izledim ilk bölümü, fena değil izletiyor şimdilik ama böle çok da güven verici gözükmüyor aktörlerden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 başlangıç için 7/10 görüntü ilerleyen bölümlerde daha kötüleşicek diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bakalım ilk bölüm fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 şu "fena değil izletiyor" ve "çıtır çerez niyetine" lafları resmen "aslında kötü ama 50 dakkamı bu çer çöpe harcadım belki iyileşir diye ilerki bölümleri de izleyeceğim" itirafının yerine geçen laflar oluyor genelde ya :D bakalım ben de bu akşam izlerim. göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 iptal etmezlerse kıytırık bir finalle sezon sonunda bitirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 13 bolum 1 sezon. Ne olacagi belli, nasil olacagi belli. 1 sezon dan fazla olmasi gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 kitabı okumadım, spoiler yapmayın nolur. dome kalkmazsa güzel olur gibi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aptalca bir dizi. hep ayni aptal replikler hicbir yenilik yok. kisaca aptalca.-pink stars falling lol^-^ben sahsi olarak usa lerin chain olalim direnelim dizilerinden biktim.^-^ bu dizi yerine firefly devam ettirilse daha iyi olur^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 sabonis said: şu "fena değil izletiyor" ve "çıtır çerez niyetine" lafları resmen "aslında kötü ama 50 dakkamı bu çer çöpe harcadım belki iyileşir diye ilerki bölümleri de izleyeceğim" itirafının yerine geçen laflar oluyor genelde ya :D bakalım ben de bu akşam izlerim. göreceğiz ne güzel demişsin. aynen öyle. bütün boktan dizileri aynı bahanelerle izliyor ne kadar işsiz varsa. ben de izledim zamanında.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bunlar işsiz, zamanı çok bol. ben öyle değilim, aslında vaktim çok değerli ama paticik forumlarının geçiriyorum tavırları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 under the dome ve banshee banshee izleyen var mıydı önceden? under the dome'la banshee senaryoları aynı değil mi? küçük bir kasaba. oraya yabancı bir adam. ters giden olaylar. o bölgede mahsur kalma. yakışıklı, yapılı, militarist bir karakter. lawkeeper kimliğine bürünme. başkasının hatununa atlama. dome yerine rabbit vardı. onun dışında 1'e 1 aynı iki dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 goldbären said: sabonis said: şu "fena değil izletiyor" ve "çıtır çerez niyetine" lafları resmen "aslında kötü ama 50 dakkamı bu çer çöpe harcadım belki iyileşir diye ilerki bölümleri de izleyeceğim" itirafının yerine geçen laflar oluyor genelde ya :D bakalım ben de bu akşam izlerim. göreceğiz ne güzel demişsin. aynen öyle. bütün boktan dizileri aynı bahanelerle izliyor ne kadar işsiz varsa. ben de izledim zamanında.sdf falling skies hayranı konuştu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 stephen king kitaplarının tv/sinema uyarlamaları çoğunlukla ultra dandik oluyor ama bu sinemacıların suçu değil, stephen king ultra iyi bir yazar. dark towerı mundar etmeseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Red said: falling skies hayranı konuştu sdfds bir yalanı elli kere söylersen halk inanır felsefesiyle şişir o boktan dizinin topiğindeki mesajlarım kapı gibi meydanda. senin nasıl diziyi savunduğun, nasıl seviyesizleştiğin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar