Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL Çeyrek Final | Fenerbahçe - S.S. Lazio | 04.04.2013 @22:05

benjani

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

Abi bazen merak ediyorum Aykut'a kızıyoruz ama acaba cristian yerine düzgün bir adam olsa nolurdu. Baya bir sey değişir gibi ya. Adam tin tin oynuyor.

Ya Emre olsa net olarak orta sahada şu Avrupa ligindeki hiçbir takıma ezilmezdik.Gerçi şu ana kadar da ezilmedik de Chelsea fln iteler yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

barbu said:

Abi bazen merak ediyorum Aykut'a kızıyoruz ama acaba cristian yerine düzgün bir adam olsa nolurdu. Baya bir sey değişir gibi ya. Adam tin tin oynuyor.

Ya Emre olsa net olarak orta sahada şu Avrupa ligindeki hiçbir takıma ezilmezdik.Gerçi şu ana kadar da ezilmedik de Chelsea fln iteler yani...
Belhanda olayı olsa iyi olurdu

Ancak Chelsea veya Totthenam'ı rovanşlı sistemde geçebileceğimizi bende düşünmüyorum Final psikolojisi ayrıdır orda bişeyler olabilir ancak yarı finalde umarım Benfica - Basel fln gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bide şu olay var karşılaştığın takımlarda uefa kupasını senin kadar önemsemiyor.

Benimde görüşüm şudur ki biz bu sene Final oynamadığımız sürece Galatasaray bizden başarılıdır.

Şampiyonlar ligi yarı finali uefa kupası şampiyonluğundan daha büyük bir başarıdır
Sosyal ağlarda paylaş

Taa sene başında diyordum Basel çok iyi takım diye, halen diyorum. Basel profil olarak en düşük seviyedeki takım olabilir ama çok ters adamlar, Benfica gelmesi çok daha işe yarar Fener için...

Ayrıca;

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/17314_556839154356200_1551643821_n.jpg

Bu adam beni benden alıyor ya sdfasd Lazio'nun başgan
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

aykut kocaman'ı tebrik ediyorum 4-2-3-1 dizilen takıma karşı orta sahasını malak gibi öne taşıyıp bi arapasta gol pozisyonu vermediği için. ayrıca hava toplarında da başarılı bir takıma karşı kolay orta vermedi takım resmen. egemen ve webo da çok dikkatli oynadılar. karşılacağı takımları iyi analiz ediyor belli. plzen'i de bu futbolla yendi, basel çıkarsa onları da yenebilir.
eldeki oyuncularla maksimum alacak şekilde oynatıyor takımı. millet burda baroni şöyle böyle diyor da kimi oynatacak adam? emre oynayamıyor zaten. fenerbahçe arsenal mı ki adam salih'i oynatsın, 90 dakika oyun disiplininden düşmeyeceğini kim garanti edebilir?
millet bal diyor da asıl "kısmen" bal olan fatih terim tarzıdır her zaman. futbol sıkıcıymış. açın seinfeld izleyin o zaman yani. (siz ondan da sıkılırsınız gerçi)

şunun altına imzamı atarım.

ayırca eternal ve zegna'nın kanser totemi iyi işliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...