Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Esh said: Bayadir rusla oynamiyoruz biz ya. Duzeldi sanki macmeyking tayyip istifa etti gibi bisi demek bu söyledigin.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Ya da lvl 30 olunca kalitelisi geliyo artik. Ne biliim?
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 pazar günü dota oynayan sadece benim heralde. 12 dakika oldu oyun bulamadı daha.
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Esh said: Ya da lvl 30 olunca kalitelisi geliyo artik. Ne biliim? 30 ? casual.
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 doom ultisinin yeni hali cok uyuz olmus. batrider ve nyx nefretimden oteye gecti su an doom.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Asil o elder titanin ruhu ne olmus oyle. Dun elimize bir aldik pir aldik. Disruptor arti titan resmen cips kola kilit
Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 aha yıllardır götümü yırttığım hayal ettiğim omninin aghanim özelliği. Global olması. Sonunda yaptılar
reampage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 buildler çok daralıyor sanki günden güne oyun sığlaşıyor giib his var
kek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 hep böyleydi abi. sen sadece oyunu daha çok öğreniyosun. gidip ezalora critic kasmıyosun mesela öğrendikçe...
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 ben bi kez hayvan ötesi kasıp, normal itemları satıp full carry+tank dönmüştüm divine filan. void+ursa kesemiyordu sdfs. bu da böyle bir anım işte.
reampage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 ezalora crit kasmak extreme bişi ama bir heroların artık olmazsa olmaz itemlerı var, recommended olayı yüzünden işte bu ancak competitive maçlarda değişik buildleri görürouz takım bazlı
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 ilginç buildler için russian only language
samaella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 AHAHA şunu izleyin nicklere bakın :D http://youtu.be/CXS1bBPmKmw?t=4m58s
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 adama "4 tane carry seçip ondan sonra (ben wr seçtim) bütün oyun bana emir veremezsiniz" diyorum hala mikrofondan you are support diye bağırıyor.cidden support almayın pub gamede
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 abi oyun kazanmak istiyorsun pubda gerekirse sniperla bile support oynucaksın. başka yolu yok.
Creus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 abi olayları fazla büyütüyorsunuz bence pub oynarken support kısmını. harcadığınız para 1k goldu geçmeyecektir muhtemelen. kurye alırsın, birine uçurtturursun. ward alırsın 2-3 kere. arada dust alırsın falan. 1-2 cs parası hepsi. Bunları bu kadar dert edip, inatla almayıp. Başkalarından bekleyerek sinir olduğunuz oyun vaktinize yazık yani. Alın gitsin. Kendiniz için almış olun yani.
0ne Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ben pure support olmak istiyorum da, karşısı supportlamayınca oyun cabuk bitiyo, sıkıcı geliyo bana da haliyle. ward counterlamak, falan... ama hon'a geçiyorum, ward/counter ward savaşına dönüyor olay. millet sürekli ekleyip gel bizle oyna diyo falan... keşke hon community'nin yarısı kadar olsa su dota community... sayı bakımından değil, gameplay / role paylasımı bakımından.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 senin cok gizli olan fissure hareketin yüzünden istiyorlar seninle oynamak. ward değil ki.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 oo pubda gerekirse sniper la bile support oynayacam demek aman tanrım bilgeliğinle sula bizi.yahu benim dediğim ney? 4 tane adam carry alıp 1 kişiden herşeyi almasını bekliyor ulan herbiri 1 ward alsa oyun boyu yeter ama kabul etmiyolar nerdeyse tp scrolları da sen al diyecekler. neymiş "alsan nolur" yahu almak değil sorun adamların tavırları. zaten farm yapamıyosun 4 carry arasında para yok alamıyorsun adamlardan hakaret işitiyorsun üstüne bisürü "omg reported" yorumlarına maruz kalıyorsun.bu işkenceyi çekiceğime niye carry almayayım ki ben miyim tek enayi. ha bunlara rağmen en fazla semi carry oynuyorum hard carry hiç oynamıyorum nerdeyse.
0ne Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 barbu said: senin cok gizli olan fissure hareketin yüzünden istiyorlar seninle oynamak. ward değil ki. nası ward değil ki ya... bildiğin counter wardlarla karşı takımın supportunu çıldırtıyorum, benim yüzümden sentrysiz gezemiyolar..
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Osuran_boğa said: oo pubda gerekirse sniper la bile support oynayacam demek aman tanrım bilgeliğinle sula bizi.yahu benim dediğim ney? 4 tane adam carry alıp 1 kişiden herşeyi almasını bekliyor ulan herbiri 1 ward alsa oyun boyu yeter ama kabul etmiyolar nerdeyse tp scrolları da sen al diyecekler. neymiş "alsan nolur" yahu almak değil sorun adamların tavırları. zaten farm yapamıyosun 4 carry arasında para yok alamıyorsun adamlardan hakaret işitiyorsun üstüne bisürü "omg reported" yorumlarına maruz kalıyorsun.bu işkenceyi çekiceğime niye carry almayayım ki ben miyim tek enayi. ha bunlara rağmen en fazla semi carry oynuyorum hard carry hiç oynamıyorum nerdeyse. pff ne saçma bir adammışsın ya madem her bi şeyi biliyorsun ne diye gelip ağlıyorsun forumda? online gaming böyle bir şey sabredemiyorsan gelip ağlama buralarda git sims falan oyna.
Öne çıkan mesajlar