eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://dotamap.critwhale.com/ burada camp boxes şıkkını işaretlersen nerelere ward koyabileceğini görebilirsin. Aslında neutral camplar bozuk, hem iki tarafınki çok farklı hem de kendi içinde de tutarlı değil. Muhtemelen düzeltilecek bir güncellemeyle, belki de TI3 sonrası.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 aynen dire kısmında daha rahat stackleyip pullayabiliyorum ya da daha rahat kasabiliyorum ben
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Flassh said: davul kasıyor musunuz? ben sevmiyorum , çok fazla para gibi geliyor. ama çoğu maçta kesin kasılıyor bazen deneyip kasayım diyorum, işime yaradığı yer nadir oluyor gibi ama bilemedim bende urn hastalığı var kasmdan rahat olamıyorum Davul oyundaki en iyi itemlardan birisi. En iyisi midir bilmiyorum ama ilk 3te vardır heralde. 1700 gold = +9 allstat +3 dmg + küçük dahi olsa aura + 4 şarjlı aktif özellik veriyor. O şarjlar mid game'de bir arkadaşının (ya da senin) kaçmanı ya da ekstra 1 kill almanı dahi sağlayabilir. Ki parçaların ufak ufak olması tamamlamakta hiç bir sıkıntı çekmemen demek. 2100 gold = +10 allstat... 1 stat için 400 gold üstüne aura vermiyor. Bildiğin kötü :D Örnek vereyim. Spectre oynarken ilk 5 itemım bellidir. Phase, Davul, Akila, OoV, Stick. Ha bazen arada akila ya da oov almadığım olur ama davul her zaman alırım. Sonra diğer spectrelerin aksine level 6 dan itibaren gelsin killer. Davul mid game carrylerinde ya da end game carrylerinde ara item olarak kullanılmak şartıyla aşırı güzel oluyor. Aynı şey PL, Gyro, PA ve benzeri herolar için de geçerli. Davul resmen candır canandır.
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 +1 Davul en iyi itemlardan biri çoğu heroya kasarım
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sentry yanina observer koyunca daha genis alani gösteriyor sentry onu biliyorsun dmi? belki ondan gorememissindir.
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 quelling lazım, obs full vision vermiyır.
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 adamın sorunu ward'ı bulamamak değil yalnız, koyduğu sentry'nin spawn'ı bloklamalası.
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 urn spectre de bu aralar cok moda urn davul sonra combat combat ama public gamede cok akmayabilir kasıp allah olup gelmeni bekleyen lisilere kasıyorsan falan.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kzpmaza said: sentry yanina observer koyunca daha genis alani gösteriyor sentry onu biliyorsun dmi? belki ondan gorememissindir. yok koydukları wardı kırıyorum görup ama bu sefer benim sentry yüzünden nc çıkmıyor neyse yukarda ki map işe yaradı gibi iyimiş o map
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ezber oynayanlara kıl oluyorum. Am mid olmaz diyor. Arkadaş pudge var kaşısında freefarm yapıyor adam, pudgeyide ezmiş. Yine Am'nin üstüne bakmadam Am mid diye kaybediyoruz diyo ama adamın üstüne bakmıyor 15 dkda adam setup yapmış 5 dk daha dayansa kral olup gelcek am. Kendine baksa 5 dkda 4 kill vermiş lanede hemde Skywrath gibi imansız bir heroyla. Oyunda random ganker yok am freefarm mid en mantıklısı. Birde itemlarda ezber oynayanlar var. Birde turnuva maçı izleyip publicte tek başına aynı şeyleri yapmaya çalışanlar var.
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 tum bunlarin disinda bir de samaella var.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 dotaya yeni herolar gelmiş edit:6.78 e 2 yeni hero gelmiş fakat, gördüğüme göre daha çok hero gelebilir ilerleyen zamanlarda 6.77b release olmayan 6 hero gözukuyormuş, 2 tanesi gelmiş işte. diğerleri gelir mi gelmez mi bilinmez yeniler kim bilir ne zaman gelir dota2ye ama
onetimebaby Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Buddha said: Ezber oynayanlara kıl oluyorum. Am mid olmaz diyor. Arkadaş pudge var kaşısında freefarm yapıyor adam, pudgeyide ezmiş. Yine Am'nin üstüne bakmadam Am mid diye kaybediyoruz diyo ama adamın üstüne bakmıyor 15 dkda adam setup yapmış 5 dk daha dayansa kral olup gelcek am. Kendine baksa 5 dkda 4 kill vermiş lanede hemde Skywrath gibi imansız bir heroyla. Oyunda random ganker yok am freefarm mid en mantıklısı. Birde itemlarda ezber oynayanlar var. Birde turnuva maçı izleyip publicte tek başına aynı şeyleri yapmaya çalışanlar var. Iste o karsisindaki Pudge 7 olup yandaki lanelerin annesiyle tanistiginda AM farma devam ediyor, level avantajini okutamiyor, oyunu kaybediyorsunuz. (Zaten oyunun olayi, o 5 dakikayi dayanamamasi takimin 4 v 5 ve solo lane Xp-Gold avantajinin kullanilmadigi sekilde.)
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 doomun ultisi;eğer rakip,dooma 550- range uzaklıktaysa sayım yapmıyormuş ölene kadar devam ediyormuş ahaha edit:aghanimli
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://www.playdota.com/changelogs/6.78
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 armlet bitmis artik sylla da. bi de aghanims lion ulti cd 20 saniye lol.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 skeleton kingin critic pasifi değişmiş, pasif olarak crit, aktif olarak hp drain veriyor da tam olarak nasıl anlamadım görmek lazım şey çok güzel olmuş ama omninin ultiye aghanim kasınca binalarda etkileniyormuş ama doom biraz imba olmamış mı ya?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 550- olacak o artı değil. adam base e gider ona rağmen ölür yoksa. said: Aghanim's Doom duration doesn't count down while the target is within 550 range of Doombringer
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 oha abi yeni aghanim özellikleri harika.rubicke aghanim kasınca rakip hero aghanim kasmamış olsa bile sizde olduğu için geliştirilmiş halini çalma olayı var ya.yeni versiyonda çok güzel olabilir
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 earth da dedikleri turn rate ne ya? heronun kendi animasyon hızı mı
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Gizli said: oha abi yeni aghanim özellikleri harika.rubicke aghanim kasınca rakip hero aghanim kasmamış olsa bile sizde olduğu için geliştirilmiş halini çalma olayı var ya.yeni versiyonda çok güzel olabilir bu var zaten dota 2'de.
Öne çıkan mesajlar