sanver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sanver said: memphis yenilmiş? 1 NİSAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 02.04.2013 Ders: Çanakkale geçilmez..! evet beyler uyya kalmısım işten gelince.2-3 saat oyun atıcam ama bu oyunlar uykunuzu getiren cinsden olucak. çünkü mule yerine scanler havada ucuscak max 2 base mech/air terran pratigi yapıcaz kıscası önce rakibe kazanıyorum hissi aşılıcaz sonra öle taklidi yapan ayı gibi saldırıcaz, sinirleriyle oynıcaz falan filan 10dk içinde onlinım içecekleri kapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ben ölü taklidi yapan ayı görmedim hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Ölü değil yalnız lectre, ÖLE :) Ondan görmemişsindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 birazdan oynarım talep olrsa acarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://www.twitch.tv/memphispro bende biraz takılıym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bi bakayım dedim de gözlerim acıdı 288p nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 aynen gözlerim kanadı bu ne ya izleyen oluyo mu ki bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 İmaj hiç bi'şeydir skill herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 inatla bu kalitede stream yapmaya devam etmesi de bomba asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abi bi hevesle girdim broodwar oynuyosun gibi kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Türkiyede upload yok bundan dolayı hep. Adam naapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yok yav geçen hon'dan random bi türk istanbuldan 720+ ile yaptı hiç sorun olmadı tabi kendim yapmadım bilemeceğim kesin olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abi 3mb felan yeterli upload 20mb kabloneti olan biri yapar yani aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 true hd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Elindeki imkanlarla yayın yapmaya çalışıyor. İsteyen izler istemeyen izlemez. Beğenmiyorsan sayfayı kapatır geçer gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Öncelikle bu agresif mesaj ne anlamadım. Hadi onu geçiyorum stream yapmanın amaçlarından ilki zaten görsellik true hd de istemedi kimse varolan streamde hangisi marive hangisi scv anlamam zaman aldı bişey de demedik daha iyi olmuyor mu dedik. olmuyorsa eyvallah. ne bu siyah şahin şöförü tavırları anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 atarlıyım ezelden hiç korkmam zerglingden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 simdi sole bisi var adam yapio eyvallah, ama milletin tepkisi dogru 1080 varken ben neden 200 felan izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Yok memfıs için izleriz sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 gene 288 yapsın gene izleriz. her türlü gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 twitchte zaten belirli bi kalite ustu yapabilmen icin yayın sanırsam partner olman gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Partner olmaya gerek yokta 1080 icin ücretli bir software lazım yada işte o en yaygın olan broadcasterın aylık odemesi vardı. 720i bedava yapıosun aslında seri olmayan oyunlarda yapılıo, ama özellikle fps için hem ul hem sağlam makine lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Beğenmediyseniz seyretmeyin. Seyredecekseniz adam akıllı seyredin taşak geçerek insanların hevesini kırmayın. Sizler gibiler yüzünden bir çok kişi stream yayınını bıraktı. Millet turnuva yapmaya çalışıyor. Hemen taşak muhabbetine bağlayıp turnuva hevesini kırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar