Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 valla skill kullanamıyorum, yürütemiyorum edemiyorum hiçbişey olmuyo sdf neyse sinirim bozulmadan kapatıyorum şimdilik ha dur bişeyler yaptım, shift'e bastım sonra tıkladım falan tamam komple düzeldi şimdi ahah baby's first alpha test oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 coop, spell combo effect vs baya iyi olacak bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Early access açılmış beyler napıoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 valla bingildak filan hypelasa alabilirim çok iyi ssler ama ssler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 early acces mi çıkmış?? tam da bir daha oyun almıcam demiştim kendi kendime.. zamanlaması manidar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Adam gibi oynamak istiyorum ben bu oyunu. Dragon Knight Saga'dan Divine Divinity'ye kadar en sevdigim serilerden. Early Access filan almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ben bu üstüne para verip beta tester olma olayını anlamıyorum. adamların bize para vermeleri gerekmez mi? ben mi bi garip düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 millet neden beta keylere para veriyorsa aynı sebepten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Ama cok bekledigim oyunlara yapmam bunu, buna da yapmadim. Ancak strateji gibi kisa soluklu maclardan olusan, gelisimi izlenebilecek oyunlarda mantikli geliyor. RPG bu, bir kere oynayip kenara koyacaksin; neden beta yapayim onu? Diablo gibi surekli oynanacak bir sey olsa hakli adamlar, alirim ben de; ama bu tarz oyunlarda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Bir kere oynayip kenara konmayacak 2-3 genre dan biri rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 hayır da konu ilerlemesi ve sürprizler, plot twistler olan bi tür rpg. onları betada görmek kötü olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 RPG'nin ilk oynanmasiyla farkli build deneyip farkli son bulunmaya calisilmasi arasindaki farki kavrayamayan zaten RPG oynamasin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Da2 ve benzerlerine rpg diyen bi zahmet biraksin bu isleri. Tum twist vs yi ilk oynayista bulamiyabiliyorsun oyun sadece main quest ten ibaret degilse o yuzden iyi rpg ler tekrar tekrar oynaniyor. Oyunu erken oynamanin bunlarla bir ilgisi yok tabii, o daha sabirsiz isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 kickstartladığım ender oyunlardan birisi. bunun başlıca sebebi divine divinity'nin çok iyi bir oyun olmasıydı. ayrıca test etmedim ama co-op olması lazım. http://www.kickstarter.com/projects/larianstudios/divinity-original-sin/posts/722525?ref=activity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Anlamadim abi. Konuyla DA2'nin ilgisi ne? RPG diyoruz hem Skyshit degil. Main Quest oyunun %70'i filan olmali tabii, %10'u degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Farkli build ile sadece sonu farkli olan rpg ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Ne alaka ya ahaha ne kadar main quest varsa o kadar hatta daha fazla side olsun iste mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Skyshit oluyor o zaman iste. RPG dedigin Avadon gibi, Risen gibi, Baldur's Gate gibi bir konu sunmali. Yan questler ana kouyu destekleyici olmali Bravely Default ya da Dragon Quest IX gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Biz open world cuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 rpg iki çeşit de olur gayet güzel, sırf main story üzerinde HERBİRİNİ inşa etmek gayet bayık. bravely default'un muhtemelen en büyük hatası da aslında side quest diye birşeyin gerçekte olmaması, side dahil bütün quest'ler destekleyici değil gerekli. job'ları unlock etmek için hepsini yapmak gerekiyor. yarısını filan unlock etmemiş oluyorsun yapmazsan, kendi ayağına sıkmaktan farksız. sonra millet forumlarda soruyor "falanca job açılmadı ne yapmam lazım" diye. aslında hikaye bakımından da gerekliler, çünkü öbür türlü hiç sidequest yapmadan final göreve gidip "bütün mürettebat öldü" diye dövünen me2 oyuncuları gibi oluyor durum, zerre anlaşılmıyor cast'in hikayeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 dreagloth said: Biz open world cuyuz Guzel open world ne var yiaa bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 alpha acces isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ben isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ok pm attım steam key Seru said: ben isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 eyvallah parmakların dert görmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar