Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ama coop oynardık? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 aynen oyunun zevki co-opla çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 lan aslinda ben de haftaya izinliyim ama elimde divine divinity (ilk oyun), shadowrun returns, ve re-run DA origins ve mass effect var zaten. binmeyecegim trene. bi dahaki indirimde 50% veya 60% gelir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Girdim baktım biraz char yaratmaya, 11 class olmuş, 3-5 main tree ve onların karışımıyla. Skill, talent ve att. de işi içine girince 1 saatimi orda harcarım yarın kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Dun son buyuk patchten sonra bir 4 saat civari oynadim. Inanilmaz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 diyaloglar üzerinden karakter gelişimi de bayağı önemli. ilk köyde hapisteki bi hatunu sorguya çekmem gerekiyodu, hatun benle konuşmadı biraz karakteri pislik yaptım (diyaloglarda) diye, arkadaş gitti konuştu o konuşurken ben başka yerde görevi tamamlıyodum. şu tarz ayrıntılar keyif katıyo coop'a bunu tekken yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Co-op guzeldir de single oynarken 2 sinerjili klasla oynamak da ayri bir keyifli. Birini barter/crafting/loremaster/leadership/perception tadinda wizard yapip diger clericle blacksmithing/picpocketing olayina falan gittim. Vendorlarin odalarinda calip cirpilacak cok sey oluyor harika yapmislar. Ilk girdigim docks'daki butun balikci ve ciftcileri katlettim. Devaminda butun bos ev ve odalardaki kapilari kirip bol miktarda mavi/yesil loot cikardim. Isime yaramayan kiyida kosede kalmis vendorlari da katlettim, onlardaki lootlari diger vendorlara sattim. Bi de tablolar ya, ne para ediyor o sagda soldaki tablolar arkadas, gozum donuyor tablo gorunce sdsfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 arcane said: çok net korsanlıyorum. hype trainin sonu istanbul ankara arası hızlı tren gibi olacak sdfds. gözüktüğü kadar tırt değilse indirimde alırım. biraz review oku, herkes muhteşem diye yazıyor. yani oyunu oynayanlar bu yazanlar. öle pre-order hype'ı diil. fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 19dolar çalışır, bi %50'de akabilirim her an şuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Class olayini da inceledim de, pek bir anlam ifade etmiyor classlar, newblara yol gostersin diye fire/earth mage'in ismi wizard, air/water mage'in ismi enchanter vs. diye gidiyor. Fighter'la knight mesela asagi yukari ayni, ikisi de sadece melee talentlardan calisiyor ama knight'a heal koymuslar az biraz farkli olsun diye fighter'da sirf dps melee talentlari var bir de fighteri 1h+shield yapmislar knight'i 2h. Cleric melee/water gitmis base mesela water'dan heal spelli var baslangicta ama melee'deki heal talentini koymamislar anlamsiz olmus. Baslangic talentlari cogu klas icin facia, cok daha guzel kombolarla baslanabiliyor. Ornek olarak Bully talenti var slow/knocked down/crippled targetlara %50 damage boost veriyor. Wizardla baslayip fire'dan vendordan haste spellini train edince bir de yanina karakter yaratirken alinabilen midnight oil(grease) alinca bir turn'de 3 alana oil atiliyor, butun enemy'ler slowda kaliyor direk olarak, sonra Bully sahibi 2 karakter de yagliyor +%50 damage boostla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 sabonis said: arcane said: çok net korsanlıyorum. hype trainin sonu istanbul ankara arası hızlı tren gibi olacak sdfds. gözüktüğü kadar tırt değilse indirimde alırım. biraz review oku, herkes muhteşem diye yazıyor. yani oyunu oynayanlar bu yazanlar. öle pre-order hype'ı diil. fark var. o hype kickstarterı başladığından beri var abi. herkes muhteşem diyorsa zaten bana göre değildir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 hmm bazi yetistiremedikleri featurelar varmis oyunun cikisina, sonra ekliyeceklermis. said: I can finally answer the question, since we just locked everything down and bar any critical issues, the version I'm playing now is the version that's being released on monday. Pretty much everything we planned is in there, but we had to make a few changes to get things ready as Murphy has been rather active here in Gent, Belgium. Extra companions will come later but the henchmen are in (most likely extra henchmen will be added in function of the needs we see). There's one extra AI personality (loyal i.e. the same as if you had no cooperative dialog) and the others will be patched in afterwards. We've also cut some of the Phantom forest dungeons levels and may make those available for people to fool around with as mods. As I mentioned before, given the scope of the game those are minor things, and if it weren't for the Kickstarter campaign, we'd probably not even communicate about it. As it stands, I think the game is highly enjoyable and feature packed. Obviously if you wait, you'll have the advantage of patches and a bit of extra content, but there seriously is already a big & fun adventure to be had. personality ilk onceliklerinden biri olmaliydi hata etmisler. release de sadece 2 companion olmasida baya uzdu beni. sanirim bir iki patch falan beklicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Companion nedir ya double lone wolf gidicem ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 yani o kadar kötü değil aslında kickstarter başlangıcı ve oyunun çıkışı arasındaki süre düşünülürse. tabii yeterli miktarda content ve playtime olduğunu varsayıyorum, malum reviewlar muhteşemmiş!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 mod desteği çok önemli ya oyunda. 4 kişi maks destekliyor mod'lar. deli haritalar çıkabilir. 4 kişi ayrıca deli keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 4 kisi inanilmaz olur da, ilk etapta co-op ana konuyu oynamak bile tatmin edicek beni. Bu kadar character customization'la iki farkli save'le baslanir oyuna biri co-op biri single takilinir ki single player oyun acmanin hicbir mantigi yok zaten co-op oynanamadigi icin. Oyunu multi acip girenleri sinirlandirinca single player'a donusuyor zaten. Soyle bir aciklama ilistiriyim de anlayamayanlar veya yeni katilanlar icin: Oyuna baslarken 2 karakter yaratiyorsunuz, bu 2 karakter, lone wolf talentlari yoksa yanlarina 1'er companion alabiliyor ve 4 kisilik party'e donusuyor oyun. Single-player acarsaniz oyunu 2-4 kisilik party'nizdeki herseyi kendiniz yonetiyorsunuz. Multiplayer acarsaniz, arkadasiniz sizin oyununuza girip ana karakterlerden 1'ini kontrolu altina aliyor herseyiyle, oyununuza kimse girmesse single player seklinde devam ediyorsunuz. Karakterimi aliyim arkadasin oyununa gidiyim gibi bir durum an itibariyle. Mod'larla ne olur bilemem ancak party'deki karakterler arasi da surekli diyalog donuyor, tek kisi o diyaloglari yonetmek baya keyifsiz acikcasi, bundan dolayi co-op siddetle tavsiye edilir. Biri BG3 demis oyuna, cuk oturmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Steam'de indirime girdi haberiniz olsun. ama şuan yoğunluktan % kaç anlayamadım %20 2 li paketi almak çok avantajlı hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 kaptım valla %20 indirimliyi 2 kişilik pack daha avantajlıydı da 5-10 lira için şimdi üşendim birisiyle anlaş, satın al parayı eft yap falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Bright said: Karakterimi aliyim arkadasin oyununa gidiyim gibi bir durum an itibariyle. an itibariyle? yok mu? oha nasıl olmaz ya çok saçmaymış o zaman güvendiğin biriyle oynayacaksın oyunu 7/24 beraber takılıcaksınız o oyun süresince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 O cumleye "yok" yazmayi unutusum, hayir yok oyle bir durum. Save filelar kopyalaniyordur muhtemelen, cok dert olacagini sanmiyorum veya bir oyun 2 kisilik save'den surekli devam ederseniz bi de herkes kendine oyun acar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 8,5tf2 keyine(18,7$)satan birini buldum. İsteyen varsa steam adresini verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Bu kalite var mi yine: http://www.youtube.com/watch?v=MDFHmZkXr64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 2 li pakette tek kisiye geliyormus dlc ve eski oyunlar ona dikkat edin. bana paypal ile para gonderebilen olursa 25'e verebilirim ikinci copyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 cd key ler geldi larian vault a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 GERGE said: Bu kalite var mi yine: http://www.youtube.com/watch?v=MDFHmZkXr64 Imar bankasi reklam muzigi gibi abi bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar