Tori Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Burak rövanşda yok, dani rövanşda yok. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 yalnız mahalle maçına döndü adamların yüzünde şeref golü atalım ifadesi var 4-0 bitsin ne olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Biliminsani said: Burak , Ronaldonun Çeyreği bile olamaz haafafafafasd yok canimmm neden olmasinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Tori said: Burak rövanşda yok, dani rövanşda yok. GG. abi olsalar da gg yani, sorry :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 iyi denemeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 abi bilgisizliğimden soruyorum amrabat baya iyi oynuyor neden ilk 11de değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 aslında bayağı iyi oynamıyor o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Biliminsani said: Burak , Ronaldonun Çeyreği bile olamaz Olur olur asdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Şu Yerli oyuncu olayını kaldırsalar rahatlasak ,Resmen Türk oyuncular batırıyor şu takımı 8-9 yabancı yapacaksın araya yerli serpeştir bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hani baya derken tüm takımdan demek istedim öyle çok demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ABİ AMA SKY SPORTSDA FAUL DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 burak gitsin kumda oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 o degilde istanbuldaki maça ev + araba beraberlige.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sabri nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 harrykewell said: Ezik terim Çık tribüne bırak yerini takları abdülrahime La adam ceyrek final oynatıyor takımına memnuniyetsizlik de diz boyu.Yanlıs anlama da senin yorumlarında Hıncal Ulıç ı görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 inceden otobüsü çekmeye başladı morinyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Eternal said: o degilde istanbuldaki maça ev + araba beraberlige.. sanmıyorum rmnin üzerine yatacağını atarlar bi 3 5 yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Harbiden morinyoda dalga geçer gibi adam ya , pepe niye girdi abi oyuna ne amaçla o kalibrede bi adamı 3-0 iken alırsın? amacın gol yememek bile olsa ki sanmıyorum bu saatten sonra o derdi olsun yinede daha tırt bi savunma oyuncusu sok oyuna bari , pepenin şu maça girmesi için harcayacağı enerjisine yazık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Abi ancak bu kadar ruhsuz oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 4-0 olsada para alsam ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Skor mu oynadın TG mi sdf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Kojiroh said: Skor mu oynadın TG mi sdf? skor abi 15 gsa 2 4-0a kuponu kurtarsın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuttum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Beşiktaşlılar skordan memnun değil ve üzgünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bu maç tamamen Terim'in eziklik tescilinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Elin adami ile bizim olaya bakisimiz aradindaki fark.adam son ana kadar isi ciddiye aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar