Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bırakmayın lan için kasmayın kendinizi yok ilaç yok elektronik ıvır zıvır sallayın yaa çekin temiz temiz mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sigarayi birakmak, insanligi birakmaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sigarayı bırakmak hayatı bırakmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 al sana gaz, 2 hafta olmak üzere, toplamda 2 sigara içtim. gün içerisinde 2-3 kere çok istiyorum, onlar da 10-15 dk sürüyor en fazla, onları atlatınca kolay gerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 resimler çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 124 gundur icmiyorum 1 tane bile icmedim ilac falan da kullanmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Memphis7 said: 9.gün sonuna yaklasırken bugn sabah efsane mide bulantısı terleme üşüme gibi yan belirtilerle karsılastım hatta ofisde 3 kere kusunca patron sg eve dedi :P ilaç %100 calısıo ama yan etkiler çok fena bakalım son 3gün olrda hayatta kalırsam (bi yan etkide intaharmıs) bu iş tamam gibi dahada eşşeklik edip yeniden baslamam Bırakabildin mi naptın? Rüyalar ne alemde =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 adam ölmediyse iyidir ilaçlar dokunmamıştır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Bende yaklaşık 2.5 ay oldu. Artık soranlara bıraktım değil , kullanmıyorum diyebiliyorum. Yanımda fosur fosur içiyorlar ama hiç canım istemiyor ve rahatsız oluyorum üstelik. 18 yıl kullanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bende bırakmak istiyordum ama en fazla 2-3 saat dayanabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 reyou said: sigarayi birakmak, insanligi birakmaktir. Yuh sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 khalad said: bende bırakmak istiyordum ama en fazla 2-3 saat dayanabiliyorum gogo champix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Fistan said: 124 gundur icmiyorum 1 tane bile icmedim ilac falan da kullanmadim Sayıyorsan fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yildirimokur said: Fistan said: 124 gundur icmiyorum 1 tane bile icmedim ilac falan da kullanmadim Sayıyorsan fena5 aylıgına bıraktım ondan sayıyorum D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yildirimokur said: Fistan said: 124 gundur icmiyorum 1 tane bile icmedim ilac falan da kullanmadim Sayıyorsan fena ben sayarak bıraktım bir bakmışım kaçta kaldığımı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sigara bırakılmaz ara verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 gayet bırakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 valla kardeş bırakabiliyosan bırak ama bıraktığın yeri unutma gecenin köründe sigara zor bulunuyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Champix yeni geçti elime.. Yarın sabah başlamayı düşünüyorum. Bırakacağımız bir gün belirliyormuşuz galiba. 14. gün diyeyim ben.. Sigaraya karşı iradem çok zayıf, inşallah ilacın faydası olur. 12 yıldır gece 2 ye kadar MMO oynamadan yatmam. Sigarayı bırakabilirsem artık uykumun farkına varır uyurum herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ya şu ilaçlarla yan etki kobayı olacağınıza sigara için valla daha iyi. sabredip feraha kavuşacam derken tünelin sonundaki ışık size yaklaşan tren olmasın sonra ashasdh intihar falan diyorsunuz bir de yan etkisi? yuh abi maç günleri ve dışarda alkollü yemek muhabbeti dışında bıraktım ben de. onlar da pavlov'un köpeği misali santra olunca yakasım geliyor bir tane fakat şu ara baya azaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 gırtlak kanseri olcam korkusuyla bırakıyorum sigarayı valla. o gırtlakta açılan delik ordan nefes almak öksürmek falan of bildiğin kötü oldum daha yaş 25, 7 yıl falan oldu içeli yol yakınken bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 champix ile inanılmaz rüyalar görülüyormuş ahsdufhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kusana kadar için art arda denedim çalışıyoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Xenocide said: al sana gaz, 2 hafta olmak üzere, toplamda 2 sigara içtim. gün içerisinde 2-3 kere çok istiyorum, onlar da 10-15 dk sürüyor en fazla, onları atlatınca kolay gerisi. yalan dolan başladım gene püfür püfür asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 1. sayfadan okumaya başladım tek isteğim sigara oldu. Patiyle sigara bırakılmaz %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar