Gizli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 lets playlerde bile kalp spazmı geçirmeye yetti oyun güzel gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kapıyı yavaş açmak varken yavaş kapamak yok zannedersem, bulan varsa söylesin. büyük saçmalık lan. resmen oyuna olan saygımı yitirdim. rezalet :D checkpoint sistemini de pek sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 oyunu 6 saatte bitirdim oynayın güzel oyun konu olarakda saçma diyebileceğiniz yerler olmasına rağmen gayet zevkli çabuk bitiyor bi yerden sonra kendini tekrarlasa da konu akıp gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ahah ikizler acayip iyi ya. bir yakalasalar götümü kesecekler. yalnız sanırım ilk kez bir oyunda penis gördüm ya. :( başka bir oyun olsa "6 saat mi? çok az!" derdim ama puzzle falan yok gibi. bu tempoya heyecana 6 saat yeterli. kalpten gitmeye gerek yok sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 1.5 saat falan gameplay'im var şimdilik. yok sevmedim ama. daha doğrusu sevmedim değil de, ilk amnesia ile karşılaştırılınca tırışka kalıyor biraz. kapıları yavaş kapayamamak, her seferinde çarparak kapatmak zorunda olmak, dolap kapısı, çekmece falan bunları kendin açamıyorsun, tek tuşla saklanmak falan var ama bence bunlar havayı öldürüyor. kendin saklanmak, gerekirse kapıyı biraz açıp bakmak falan çok önemli ayrıntılardı amnesia'da. ama özellikle kapıyı BAM diye kapaması inanılmaz rahatsız edici bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 spo - beyler oyunun sonunda deprem oluyor batman ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=tZRaHmwGFNE bu arada og'den sinan yeni bitirdi. 2.ci videodan itibaren facecam de ekledi. 10 bölümlük can sıkıntısına birebir.izleyin oyunu oynamayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ben oynadım bitirdir. Ortalamanın üzerinde bir oyun keyif alarak ynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 sabonis said: kapıyı yavaş açmak varken yavaş kapamak yok zannedersem, bulan varsa söylesin. büyük saçmalık lan. resmen oyuna olan saygımı yitirdim. rezalet :D checkpoint sistemini de pek sevmedim. kapıyı yavaş açmak zaten hiçbir işe yaramıyor. bir yere kadar yavaş açıyodum, o da birazcık araladım arkasında adam varmış scripted event girdi, benim ekstrimly yavaş açtığım kapı LAPS diye açıldı, kapının arkasındaki adam aldı beni içeri tokatladı falan, o sahneden sonra direk açtım kapıları, kendine işkence etmekten başka bi olayı yok, lüzumsuz gerilim. Oyunu bugün bitirdim, fena değildi genel olarak, keyifle oynadım ama bi Amnesia değil gerilim bazında çünkü olaylar çok predictable olmuş, merdiven çıkarken "kesin merdivenin sonunda bi çift göz görücem" diyorum, bi kafa çıkıveriyor, ne bilim uzun bi koridorun sonunda kapı varsa açtığımda ya arkasından biri çıkar ya da açmak üzereyken arkamdan biri gelir diyorum oluyor falan. Amnesia'da "şimdi kesin şu şu olur" diyosun yarım saat boyunca hiçbişey olmuyor onun geriliminden terliyosun ha oldu ha olacak derken, sonra beklemediğin anda vuruyor falan sdfkg bi de saklanma olayı amnesia'da daha bi senin kontrolünde, burada mekanlar hazır, o bayat gelebilir. Sonuyla ilgili: Walrider hostunu öldürdüğümüz için bizi güzel güzel tokatlayıp içimize giriyor orasını anladık, sonra biz ölüyoruz içimizden çıkıp bizi öldürenleri tokatlıyor da o zaman yine birinin içine girer, sonsuza kadar yaşar bu walrider. bi de walrider'ın nasıl yaratıldığı kısmını ben kaçırdım sanırım ya da oyun vermedi mi bilmiyorum. Yazılardan bi şey okumuştum, işte hastalar belli bi seviye korkuya ulaştıklarında gerekli hammadde elde ediliyor tarzından. Hastaları delirterek korkularını emişleyip ondan mı yaratıyolar walrider'ı nedir olayı? bi de son olarak, walrider'ın hostu Billy kimin nesiydi? ben de asıl önemli noktaları kaçırıyorum hep dskfgj. Wernicke denilen adam projenin başındaki herif sanırım, Billy kim? Billy Wernicke mi yoksa? ha yok wernicke "billy'i öldürmelisin" diyen adammış ok. billy kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Of oyun fazla iyi. 2 saat oynadım ama kalbim yetmedi bugün devamına. Ammesidan iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 a machine for the pigs'den iyi, dark descentın gottünün gılı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 sonları ve sonu büyük hüsran. hikaye çok tırtmış. boşuna oynamışım, oynamasam da olurmuş dedirtti. asansörle labravuarlara inince oyun F.E.A.R. çakması birşey oluyor. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 vana açma ve anahtar bulma dışında görevler de olaymış Amnesia'dan daha iyi olurmuş. şu haliyle bile oynamaya değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 extended trailerı izlerken götüm atıyodu pat diye zombiyi görünce meh dedim sdf oynarken korkutur ama izlerken bi anda rahatladım onu görünce, tüm gerilim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi birşey dicem ama önce bir otur şöyle. panik olma tamam mı? oyunda zombi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 DLC alan var mı değer mi? 7 dolar gömmek üzereyim. DLC'ye hiçbir zaman 3 dolardan fazla vermemiş biri olarak çok zorlanıyorum şu anda hsdaufhadsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ne pis oyunmus bu be parmaklarin kesildigi sahne ve devami, oturdugum yerde eridim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 amnesiayla ayni oyun degil eyvallah da birinde odaya canavar girince yarim dakika boyunca ayak sesine kitlendirecek kadar muthis bir immersion var, toplam uc kez olmusumdur ama yasattigi gerilim top notch a kalite berikinde aydindan aydohaya da gitseniz kiciniza uhuyla yapismiscasina gelen ai her event sonrasi kirilacagi garanti bir kapi az daha zorlasalar super hexagona donecek seviyede sagdan degil soldan mi gittin gg retry temali twitch action bir saatte first person adventure + qte haline geldi, iki gram geremedi. neyse ki summer sale idi, paraya uzulmedim yine oyaladi alti yedi saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ben amnesiayı on dakika oynayamadım ilk yaratıkla karşılaşmadan korkup çıktım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 kolektifinsan said: ben amnesiayı on dakika oynayamadım ilk yaratıkla karşılaşmadan korkup çıktım sdf 8 dakika. rekor bende asildfksafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 abi bu oyun baya tırt değil mi ya, amnesianın hollywood çakması gibi bir şey. amnesia'nın hikayesi olsun, atmosferi olsun, çaresizlik hissi olsun ben hayatımda böyle bir oyun oynamadım. amnesiadan sonra diğer oyunlardan korkmaz oldum lan. machine for pigs biraz tırttı ama ilk amnesia benim için korku oyunu denen şeyin tanımını yaptı psikolojime sıçtı kaçtı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Oyunu yeni bitirdim. Oyun fena degil ancak Vana ac, 3 bilmem ne topla gorevleri ile oyun kendini cok tekrar ediyor. Bunlar disinda oyunda modelleme sayisi az geldi bana. Oyunda iki yerde korktum biri ilk bolumlerde kapiyi acinca sarkan ceset ikincisi de kamerayi dusuememizin ardindan asagi indigimizde kamerayi aldigimiz sahnede 3 elemanin cikmasi. Bunlarin disinda oyunu genel olarak off buralar nasil geciliyor diye sikilarak gecirdim. Billynin metafizik halinin karsimiza ilk ciktigi sahnede ise kuzenle eee bu ne lan batirmislar oyunu diye dusunduk direk. Whistleblower daha iyi diyorlar bir arada ona bakicam female wardda geciyormus galiba Ha birde her kisimda chris walker dallamasinin bizi takip edip kovalamasi da korkunc degil sikiciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Haterlara aldanmayın gayet güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 *starts new game* *gets out of car and looks at asylum* *quits game and erases hard drive* 10/10 would erase my hard drive again ya da ne bileyim 10/10 new pants needed Baktım böyle Steam'deki oyuncu değerlendirmelerine, bu oyun bana sıkıntı yaratamaz lan diyip aldım kurdum, oynadım. Daha baya başlardayım ama her tırstığımda quit atıp elim uninstall'a gidiyor :D 6-7 saat gameplay süresi olduğunu düşünürsek, bitirebildiğimde saçlarım beyazlar herhalde, bu nasıl bir stres yaşatmaktır lan. Amnesia'yı bitirememiştim bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 amnesia atmosfer, bilinmezlik kaçış ve sürekli korku. outlast daha çok jump scare - kovalamaca ve gözünün önündeki manyaklardan saklanmaca. amnesia daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar