Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 madcow said: herkes kullanırken bi sorun yok. bi kısım kullanınca dert. sadece karsındaki daha yaratıcı kullandı diye dertlememek gerek. gidip kendin de o yaratıcılıkta kullanmalısın. işte abi sonuyçta 3rd party bi program ile uğraşiosun oyun içersinde bi sistem olsa belki de. ben de zamanında çok kullandım easyuo, aynen ıvır zıvır kasa masa taşiodum ben de arkama bırakmak için . warriorken yok potion içsin kalkanı tekrar alsın. tarzı bir sürü ama işte gidip script ara etraftan, on saat onlarla uğraş hiç sevmiyorum. ki competitive kalmak için yapman gerekiyor. neyse :)
Marty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 o masa sandale kutu atma olayi bana hic rastlamadi. sansa hep klas insanlarla savastim demek ki. ama bu pot icme, silah kalkan cekme indirme degistirme baya yararli. olmazsa olmaz. easyuo degil bi de, direkt razorla oyuna baglanip razorun ayarlariyla yaptim ben. herkes de razor kullaniyodu. oyuna baska turlu baglanilmiyodu zaten yanlis hatirlamiyorsam. ya da o rel por serveri da olabilir.
Somon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 nebulada easydr var databasede var multide var dupe bugıde var sphere crash exploitte var
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Millet nebulada bi alışma dönemi geçirdi uo ya tekrardan. IPY3 çıkınca aynı kadro oraya geçerse süper olur. Nasıl olsa en yakın TESO var. En kötü o çıkana kadar oyalanırız.
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Somon said: nebulada easydr var databasede var multide var dupe bugıde var sphere crash exploitte var bu dedikleriniz nası yapılıyo bi anlatın hocut
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Ben ipy 2 oynamıştım sahiden baya aktif ve güzeldi.3'te de casual da olsa oynarım oyuncu kitlesi de liseli değildi diye hatırlıyorum
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Sistem tam olarak nasıl ? Farklar neler ? Runuo biliyorum ancak runuo gibi değil yanılmıyorsam tamam at yok, skill nasıl kasılıyor ? Craft gaini nasıl iyi geliyor mu ?
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 At nasi yok lan. Atsiz uo mu olur amk
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 paparnoz said: Sistem tam olarak nasıl ? Farklar neler ? Runuo biliyorum ancak runuo gibi değil yanılmıyorsam tamam at yok, skill nasıl kasılıyor ? Craft gaini nasıl iyi geliyor mu ?ipy'de skill kasmak, nebula'nın 2001-2002 zamanları gibi. Öyle ph falan yok, oynarken geliyor skiller.
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Fransuxa said: Somon said: nebulada easydr var databasede var multide var dupe bugıde var sphere crash exploitte var bu dedikleriniz nası yapılıyo bi anlatın hocut http://authzub.logu2.com/f13-injection-scripts
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Esh said: At nasi yok lan. Atsiz uo mu olur amk at yok denildikten sonra okumayı bıraktım, pencereyi kapattım.
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Goering said: Fransuxa said: Somon said: nebulada easydr var databasede var multide var dupe bugıde var sphere crash exploitte var bu dedikleriniz nası yapılıyo bi anlatın hocut http://authzub.logu2.com/f13-injection-scripts hayır bunlar nebulada nası yapılıyo onu soruyorum yoksa inj kullanmasını bende biliyorum
Marty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Holy said: paparnoz said: Sistem tam olarak nasıl ? Farklar neler ? Runuo biliyorum ancak runuo gibi değil yanılmıyorsam tamam at yok, skill nasıl kasılıyor ? Craft gaini nasıl iyi geliyor mu ?ipy'de skill kasmak, nebula'nın 2001-2002 zamanları gibi. Öyle ph falan yok, oynarken geliyor skiller. Ph da var. Her gün her chara özel 1 saat ph var. Üstüne skill scroll drop ve dungeon bonus larıyla afkmakro yapandan çok oynayanı ödüllendiren bi sistem var
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 casual adam nebula'da kastığından hızlı kasar kombat karakterini. craftları bilmiyorum büyük ihtimal çok zordur çünkü herkesin herşeyi craft etmelerini istediklerini sanmıyorum.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi açtığımız 50 50 50 karakterle girebileceğimiz newb dungeon varsa fln, hani hiç macrosuz gelişiliyorsa ben de varım. ama tek ölüm olur anca grup olarak güzel bu
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben burada oynarım. emulatoru runuo, birde coderı Az denen adam çok sosyal, hep oyuncuların feedbacklerine göre şekillendiriyor sistemleri. geçen gün nebula'da brit bank'ta admin geldi herkesin içinde adamın birisini küçümseyerek banladı. yıl 2014 olsa da bazı şeyler gerçekten değişmiyor.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 o Az ipnesi beni jaile atmıştı 2 kere. Akıllı olsun bu sefer
madcow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Dworgian said: abi açtığımız 50 50 50 karakterle girebileceğimiz newb dungeon varsa fln, hani hiç macrosuz gelişiliyorsa ben de varım. ama tek ölüm olur anca grup olarak güzel buzaten grup play odullendiriliyo grupla dungeon yapıosan "skill scrollar" daha fazla dusuyo falan. newbie dungeon yok. levelina gore gidiyosun dungeon a. sphere oyuncusu bu konsepti pek bilmez iste normalde macroda kasıp full skille cıkmaya alısık oldugumuz icin. actıgın karakterle 60 a kadar skilleri mezarlarda kasarsın. 60 tan sonra shame despise covetus falan gibi kolay dungeonların ilk katına 70 i gecince 2. katına inersin 80 i gecerse skillerin destard hyhloth gibi dungeonlara gidersin. ya da shame in 4. katına inersin gibi. bu sayede zaten dunya dolu olur. benim ss ler gitmese yollardım hafta ici oglen shame 1. katta sw parry bard karakterimi kasıyorum icerde en azından 4 5 mavi daha var ve her 20 25 dakikada bir pk lar ugruyo. acayip aktif oluyodu oyun o sayede. ben nebulada da boyle kastım mesela alıskanlık yuzunden shame de skillerimi 60 tan 100 e kasana kadar 3 saatte total 1 kisi gordum.
Öne çıkan mesajlar