Marty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 skill scroll drop olayini guzel planlayarak kasarsan daha da hizlanir. ben ilk ipy2de oynarken bilmedigimden direkt scroll duser dusmez basip kullaniyodum. adamlar biriktiriyo ve sayiyo, ornek 54 mf var, dusen tum mf scrollarini biriktiriyo, 60 a tamamlayacak duruma geldiginde hepsini birden kullaniyo. her 50-60, 60-70, 70-80 lik bolumde en zor artan kisim icin kullanmis oluyo scrollari. baya fark ettiriyo. tabi bunu yapabilmek icin bikac kisi beraber kasmak lazim ki, tek basina biriktireyim derken gang yiyip o ana kadar topladiklarini da kaybetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi nasıl okuyorsunuz anlamıyorum runebooks are blessed you may not recall/moongate into or out of a dungeon no recalling/moongating in/out of Ice Island or Fire Island dioki runeoboklar blesli zindan içine veya dışına recal çekemiyorsun biraz uzağını mkarlıycaz yani. ice fire islanda hiç bir şekilde recall ile gidiş yok karşı adayı marklayıp oradan gemi ile gidicez 5 dk sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bazi dungeonlarin icinde tek yonlu portallar vardi brite giden yanlis hatirlamiyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 görmedim ben o runebook satırını, ben ipy2 de blessed değildi diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyomuşum demek ki dungeondan çıkış için bazı yerlerde var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yildirimokur said: Pk'ları sadece paladinler mi öldürebiliyor, yoksa sadece paladinler mi lootlayabiliyor ? Atı geç ben at kullanmıyorum stealth-lockpick oynadığım için. Rune book olmaması baya kötü bence. Portallar olucaktır her yerde o zaman. öyle bişey yok. paladin olmak için quest yapıyorsun. paladin olup pk öldürdükçe token kazanıyorsun. o tokenlarla paladine özel item alınabiliyor. pk öldürürse paladini o itemlardan kaybediyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Wolas said: abi nasıl okuyorsunuz anlamıyorum runebooks are blessed you may not recall/moongate into or out of a dungeon no recalling/moongating in/out of Ice Island or Fire Island dioki runeoboklar blesli zindan içine veya dışına recal çekemiyorsun biraz uzağını mkarlıycaz yani. ice fire islanda hiç bir şekilde recall ile gidiş yok karşı adayı marklayıp oradan gemi ile gidicez 5 dk sürer nerde yaziyo bu, runebooklar blessed olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 (More) Shard Ruleset Notes: + Show Spoiler + precast enabled instahit enabled 1str = 1hp swing speed based on current stamina archery delay based on max dexterity no special weapon hits no UO:R skill bonuses (incl. defensive wrestling) stun/disarm enabled tweaked stamina loss tweaked tracking tweaked detect hidden tweaked stealth modified harm interruption chance (25% diminishing returns, 100% every 5 seconds) heal through poison with spells enabled reflect/protection/reactive can be stacked protection only gives armor boost reflect reflects only 1 spell tweaked spell and weapon damages tweaked casting times on some spells tweaked reuse time on many abilities no explosion potions starting gold/items cannot be traded no housing placement tool house deeds can be stolen boat deeds and keys can be stolen modified loot tables tweaked IDOC system MIB's and treasure maps are in. runebooks are blessed no BoD's or runic weapons you may not recall/moongate into or out of a dungeon no recalling/moongating in/out of Ice Island or Fire Island rare slayer and paragon monsters with increased loot can spawn. fully spawned with post-T2A creatures. T2A lands are not open "yet". no pet bonding total skill amount does not affect gain rates all 13 O/C/B cities have important vendors added if not already present Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bond olmadığını ben bilmiyordum mesela, o zaman baya kötü animal tamer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Şöyle bi site hazırlasalardı ya : http://www.uoex.net/wiki/Main_Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 runebooks are blessed OW YIS. bu bile yeter abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 runebook blessed ise gerçekten çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yildirimokur said: Şöyle bi site hazırlasalardı ya : http://www.uoex.net/wiki/Main_Page codex var ama ipy2den kalma. runebooks are not blessed diyor en basidinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ee bard olayı yok yani o zaman bonded olayı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 tamer de bard skilleri çalışıyor normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bond hayvanla boyundan büyük işe kalkışıp hayvana reskill yedire yedire kasmanın zevkini ve mantığını anlamadım ben hiç. resmen bi zorunluluk gibi insanlar mesai mantığıyla item kasıyor bond hayvanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi maksat pete reskill yedirmek değilki? gidiyosun dungeona mesela 10 kişi yattı dragonun gidip 50 kere tame mi yapıcaksın? mmo mantığında hunter karakterin yanındaki peti her öldüğünde selasını verip namazını mı kıldırıyolar? resliyosun geliyo. bard/tamer bi nevi hunter mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 pre-aos'da bondlu hayvan biraz op olabilirdi gerçekten bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ipy'nin kötülüğü herkesin tek tip olması. herkes warlock, herkesin elinde halberd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ben hide/stealth/archer yapmayı düşünüyorum ama stealth kasması kanırtır mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gm stealth yürürken görünmüyorsa halberd ile suprise butt secks yapılabilir bak. ama yinede elde kal vas ı hazırlayıp koşa koşa gelmek daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 benim stealth 90 falandı halberdle yürüyüp gömüyodum vealla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gm stalth olunca 15 armordan fazla olduğunda sıkıntı 15e kadar çat diye stealth basıp yürüyebiliyon sonra %si düşüyor veya hiç yapamıyrorsun öle yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 zırh ile hide/stealth yapabiliyor mu yoksa leather mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 15 armor çok düşük değil mi yahu, leather set 15 armor verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 stealth kasmak kolaymış yazıyor nasıl kasılıcağı wikide. skill alamadığında üstüne set giyip öle gmliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar