aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Bişi daha soucam. Köpek toprağı koklayıp bişiler buluyo ve orayı bayrakla işaretliyor. Sonra onları nasıl çıkarıcaz? Kimse bişi yapmıyo gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 search cellblock yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 abi o tünel ordan geçiyo olabilir falan demek. yakınında hücre falan varsa hücre blogunu ara de. ya da toptan shakedown yap. ya da manuel olarak hücre bloklarını ara. ya da şöyle yapıcaksın, köpeği alıp sarı bayragın etrafını koklatıcaksın eger başka sarı bayrak yoksa fake tüneldir. başka sarı bayrak çıktı diyelim, koklata koklata sarı bayrakları takip ediceksin muhtemel yerleri arıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Açık alanda buluyor. Tünel olduğunu nasıl ortaya çıkarıcam oranın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 abi zaten hücrelerden kazılan tüneller açık alana doğru gidiyor. sen bi shakedown yap en temizi tünel varsa bulurlar:) adamlar yemekteyken yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 NolaxThensbane said: search cellblock yap yetmez. dismantle tuvalet yapacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 İkinci bi cell blok yaptım, o bloğu sadece max sec yaptım. Kendi içinde mutfak ve kantin var. Fakat mutfakta hiçbişey pişirmiyolar. ingrideantlar duruyo öyle, elektrik su falan herşey var mutfakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Noob sorusu olucak ama, holding cellleri nasıl kategorize ediyoruz security durumuna göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 SeaGle said: Noob sorusu olucak ama, holding cellleri nasıl kategorize ediyoruz security durumuna göre? etmiyorsun holding cell hapishaneye mahkumların ilk girdiğince cellerine gidene kadar geçici olarak tutulduğu yer. Çok kısa süreliğine kalıyorlar orada o yüzden min req. şartları sağlasın yeter. bütün mahkumlar girsin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 @aktiftablet o benim de basima geldi. Eger diger mutfaklar toplam mahkuma yetecek kadar yemek pisirebiliyosa o mutfak calismiyo. Prisoner sayin biraz daha fazlalassin oyle dene. @seagle alttan deployment a basip yapabilirsin. Tabi önce deployment i acms olman lazım burokrasiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Eger yeteri kadar yatak tuvalet yaparsan yasiyolar aslinda orda.sdfssfssds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 kzpmaza said: @aktiftablet o benim de basima geldi. Eger diger mutfaklar toplam mahkuma yetecek kadar yemek pisirebiliyosa o mutfak calismiyo. Prisoner sayin biraz daha fazlalassin oyle dene. @seagle alttan deployment a basip yapabilirsin. Tabi önce deployment i acms olman lazım burokrasiden. lojistik ekranından ayar yaptım, her mutfak kendi kantinine yemek gönderiyo. Dolayısılya diğerindeki mahkumlar yemek yiyemiyo :D Öteki türlü zor olur baya uzaklar çnkü. Cooklar mutfağa giriyo ama mal malbakınıyolar etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Elektrik hatti cekili olmasina ragmen mutfak karanlik kaliyor lamba olmuyor. Bi de yine cigazlara kadar hat goturdugum halde elektrik isareti cikiyor cihazlarda ama calisiyor gibi gozukuyor yemek pisiyor yani. Duskarda da su var ama su isareti cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 @aktiftablet; mahkum sayin artana kadar bi mutfagi iptal ediceksin mecburen hepsi ayni mutfakta yemek zorunda kalicaklar. @seagle; abi su ya da elektrik isareti yanip sonuyosa gitmiyo demektir surekli yaniyosa gidiyo demektir:D zaten utulities ekranina bastigina isikli isikli oluyk elektrik giden yerler ordan anlarsin. normal oynarken lambada koysan eger odada staff yoksa(guard vs) karanlik gozukur orasi zaten. Onu oyuna baslarken fog ayari var ordan yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Şimdi lojistik açtım, kitchenda 4 slot gözüküyo çalışma için ama 4 tane gri adam figürü var. Prisoner atayamıyo muyuz? Work time da verdim günlük planda ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Mutfak eğitimini geçmiş mahkumun yoksa murfakta çalışamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 hea, ben direk mutfakta eğitim alıyolar diye şettim dfghg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 grafiklere bakıyorum anlattıklarınıza bakıyorum 49 tl vermem icin kendime 10 larca neden uyduruyorum . Bakalım ne kadar dayanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 bana bedavaya geldi oyun ondan aldım steamden yoksa hayatta vermem 50 lira falan saçmalık.sdfsdf indir oyna abi niye illa para vericem diye kasıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Ben de şu an indirdim dışarıdan öyle oynuyorum. 50 lira etmiyor bence şu an. The Forest gibi 24 lira fln olsa alırım hemen. 50 lira yüksek şu an için bu oyuna. Gerçi currency değişiminde yaşanan fiyat yükselmesi olmasa bu kadar olmazdı zaten fiyatı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 indirimde 9 liraydı valla o zaman aldım ben seagle hapishaneni koy da bakalım bi.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Abi nuub hapishanesi benimki henüz. Öğrenme aşaması, buraya koymak bile yakışmaz sdfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Evlatlarım indirimden 10 liraya alacaksız. Her ay content update geliyor. Her ay apaçi gibi torrentle uğraşmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 SeaGle said: Elektrik hatti cekili olmasina ragmen mutfak karanlik kaliyor lamba olmuyor. Bi de yine cigazlara kadar hat goturdugum halde elektrik isareti cikiyor cihazlarda ama calisiyor gibi gozukuyor yemek pisiyor yani. Duskarda da su var ama su isareti cikiyor ince boruları çok uzun yaparsan su seviyeli bir şekilde azalıp diğer ucuna gidene kadar bitiyor. Kalon su borusu yapman lazım etrafına. Ordan da ince borularla bağlayacaksın ana hatta. Elektrik'de de ampüller için direkt heryere döşemene gerek yok. 6 tile için 1 kablo yetiyor ama ocak fırın vs için direkt düz hat çekmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 millet mimmar mütait elekrik mihendisi falam olmuş bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar