Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 exports bölümü yapın beyler. günlük exportlarda income arttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Days without incident bonusu var. Hapishanede olay çıkmadıkça bonus para alıyorsun. Bürokrasi tabında iki tane vergi indirimi upgradei de var. Workshopta ürettiğini satmak en kesin yöntem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Bende small pipe'larla ilgil bug var. Bazı yerlere döşemiyorlar. job queued statüsünde bekliyor devamlı, iptal edip tekrar yapınca da olmuyor. O noktaya döşemiyor asla, etrafından dolaştırmaya çalışıyorum falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 O bende de var ya. Sadece small pipe da degil hatta elektrikte ve kalin borularda da var. hic ugrasma oyle olunca iki boru fazla koy yanindan dolas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 aktiftablet said: aktiftablet said: Ya oyuna yeni başladım da devamlı powerstation patlıyor ve yangın çıkıyo? Bunun sebebi nedir? arka sayfada kaldım. powerstation'ın ibresi ortada? bir de capasitor ne işe yarıyo ? ondan mı koymam lazım? duşun kapısına drain koymadıysan su taşıyodur ve patlatıyordur güç kaynağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Başlamadan önce planingi mutlaka kullanın ya, acayip kolaylaştırıyor oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Bu arada duş için kapalı alan prerequisite'i yok. Ben normak duvarla çeviriyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Aslında duşu diğer odalara da koyabilmeniz lazım. Mesela yard'a falan döşediğiniz de yard vaktinde duş isteyenin gidip duş alabilmesi lazım. Bütün ihtiyaçları sadece kendi odalarında sağlamaya sıkıştırmayın kendinizi. Yemek vaktinde yemekhanede tv izleyebiliyorlar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 maksimum işe alabileceğimiz staff sayısını ne belirliyor? daha fazla prisoner mı almalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 laundry ya da yemekhanenin büyüklüğü belirliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Değişir. Günlük gelirini zarara sokacak kadar staff alamıyorsun sanırım. Bunun dışında upgrade yapmak için gereken warden, chief security gibi elemanlardan sadece bir tane yapabilmen lazım. Silahlı guard gibi elemanlar armorydeki silah dolabı ve locker sayısı kadar alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ben de maximum ne kadar mahkum çalıştırabiliriz diye anladım soruyu ya.sdsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 bir soru daha. bürokrasi ekranında bazı upgradeler 5.59 'da tıkanmış durumda ilerlemiyor. Bug mı? Yoksa bir sebebi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 yok mesela ustabaşı olan adamın geliştirmesi gereken bişeydir, elemanda o sırada derste falan olursa eğer gelişmez. odasında olması lazım yani adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 chief 'in ofisi yokmuş, ondan sanırım. Sağol. edik: her yerde tünel çıktı, nasıl kapatıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 building te yada onun yanında remove tunnels seçeneği var ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 tabların birisinde remove tunnel toolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 abi hijyen sıkıntı bende ya niye öyle. yeterli duş var ama sürekli hijyen falan diyorlar duşta kavga çıkıyo bişeyler oluyo. az once mahkum duşları yumrukladı, repair drain yazısı çıktı.dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mahkumların hepsi duşları kullanabiliyor mu? Günde bir kere duş almaları yeterli. Eğer kalabalık veya saat yetersizliğinden duş alamayan varsa yarda veya yemekhaneye duş bölmeleri koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 duşlara su gidiyor mu duşların aktif mi emin ol. duş saatleri yeterli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Süper stabil hapishanem vardı 3500 dolares günlük karım vardı, iki kişi kaçtı tünel ile bir anda income -1500 oldu. Ceza mı geldi mahkum kaçırdım diye ? metal kaplama yapacağım zemini belki işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 mahkum kaçması-ölmesi-birinin ölmesi-yararlanması...gibi gibi olayların penaltıları var. Kısacası olaysız geçen hergün sana bonus olarak kar saglıyor. Tunel kaçısını önlemek için yemekhane çıkışlarına-metal barındıran bütün oda çıkışlarına metal dedektörü yaptın mı sıkıntın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 armed guard koyamıyorum ben max hired already yazıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 armory yapmamışım tamam.sdfsdf bişey dicem eger bi hücre blogunu max sec only diye işaretlersem deploymentdan oraya sadece max prisonerlarımı koyuyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar