kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 şu elektrik açma kapama ve su vanası ne işe yarıyor kullanan var mı onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Hehe hapishane işi tutmazsa kiliseye çevirirsin. Elektrik kapama tuşunu kullanmadım. Ama teorik olarak şöyle olması lazım. İki farklı elektrik kaynağı açıkken bu ikisinden gelen kablolar birbirine temas ederse kısa devre yapıyor ve iki kaynağın elektriği de kesiliyor. Bu durumda elektrik kaynaklarını yeniden açman lazım. Tuşlar da büyük ihtimalle kabloların kesişeceği bir inşa yaparken(eski kaynak yerine yenisine geçiyorsundur) kısa devre olmasın diye birini kapamanı sağlar belki. kzpmaza said: intelligence ne işe yarıyo tam olarak. kimin ne haltlar yediğini görüp ceza veriyoruz dimi? İnt. tabı önemli. Bu tabı tam olarak kullanabilmen için chief gibi bazı stafflarının olması gerekiyor. Tabda önce danger sekmesi var. Buradaki demand mahkumların o maddelere ihtiyacını gösteriyor. Supply ise hapishanedeki kaynaklardan bu maddelerin ne kadar çalınabileceğini gösteriyor. 7 ve 24 butonları sırayla 7 ve 24 gün içinde bulduğun kaçak maddeleri gösteriyor. Bu maddelerin üzerine tıklayıp nerelerden geldiklerini ve ne yol izlediklerini görebilirsin. Böylelikle bazı maddelerin bir iki kaynaktan çok sık geldiğini tespit ettiğin bir noktada o kaynaklar için ek önlemler alman gereklidir. 24 ve 7'yi karşılaştırıp hapishanedeki kaçak ürün trendinin artıp azalma durumlarını belirleyebilmen mümkün. Informants butonu muhbir yapmayı seçtiğin adamları security room'a çağırıp bilgi almana yarıyor. Aynı zamanda muhbirin deşifre olup olmadığını ve riskini de görebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 patrolu yapamadım ya yeşil çizgileri koyduktan sonra napıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Yine patrol oluşturduğun ekranda yeşil patrol çizgisinin üzerine tıklayınca adam ataması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 In Game Name'li pack'i satın aldım artık oyunda beni de görebilirsiniz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 dün baya bi uğraştım oyunda, şu anda 50 kişilik yerim var 50 prisoner alınca ortalık karışıyo genelde, 35-40 arası sakin herkes kendi işiyle uğraşıyor. 8 high, 8 med, 15-20 arası da low prisoner tutuyorum, aklıma bunları duşa yemekhaneye falan ayrı ayrı sokmak geldi, bir de akabinde aa ben bunları workshopa da ayrı ayrı sokarım hem daha iyi income gelir herhalde dedim baya güzel oldu.programı hep ayırdım min-med-max securitye göre, atölye harıl harıl çalışıyor :D hem sürekli yemekhanede millet yemek kapmak için kapışmıyor duş kavgası olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 hangi search ile duşları vs ayırıyorsun. dün ilk defa uzun uzun kurcaladım ve ilk büyük hapishanemi yaptım da sonra sıkıldım kontrolü kaybettim. daha doğrusu oyunu kurcalarken yeni yeni mahkumlar geliyor o ara bok oluyor. mahkum alımını durduramıyor muyuz kafamıza göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 http://i.imgur.com/4LMu6gIl.jpg En ufak hücre kaça kaç yapılıyor? Adamın biri 1x2 yapmış ama çalışıyormu denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 yazıyor oyunda 2x3 en ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 sdfsd ne biçim cell la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 O kadar konuştunuz ki bende alacam 2d grafiklere rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Red said: hangi search ile duşları vs ayırıyorsun. dün ilk defa uzun uzun kurcaladım ve ilk büyük hapishanemi yaptım da sonra sıkıldım kontrolü kaybettim. daha doğrusu oyunu kurcalarken yeni yeni mahkumlar geliyor o ara bok oluyor. mahkum alımını durduramıyor muyuz kafamıza göre. abi durdurcaksin zaten o hiza yetisilmez. Sag alttan reports a gel prisoner a bas open yazan yeri close yap tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 allah razı olsun kardeş. anam ağladı kapıda mahkumlar bekliyor holding cell taşmış 30 kişilik cell yapmışım onlar tıka basa. yemek yetiştiremiyorum hala mahkum geliyor falan sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Lord_Argos said: http://i.imgur.com/4LMu6gIl.jpg En ufak hücre kaça kaç yapılıyor? Adamın biri 1x2 yapmış ama çalışıyormu denemedim. bu ne lan ahahah tasarım rezaleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Zaten olay grafik değil olay sistem. O kadar ayrıntılı olunca baya eğlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 adamın yaptığı hapishaneye diyo, oyuna değil -_____- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Red said: hangi search ile duşları vs ayırıyorsun. dün ilk defa uzun uzun kurcaladım ve ilk büyük hapishanemi yaptım da sonra sıkıldım kontrolü kaybettim. daha doğrusu oyunu kurcalarken yeni yeni mahkumlar geliyor o ara bok oluyor. mahkum alımını durduramıyor muyuz kafamıza göre. ayırmadım hepsi aynı duşa giriyor ama ayrı zamanlarda giriyor böylece karışıklık çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Yalniz o yukardaki cell 2x3 olmamasina ragmen kabul etmis oyun unlem isareti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Ortadaki ile sağdaki birleşik o yüzden öyle ünlem yok. Yani o gözüken yerde toplam 2 tane yerleşebilir. Edit: yanılmışım galiba herif bir şekilde çözmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Ya oyuna yeni başladım da devamlı powerstation patlıyor ve yangın çıkıyo? Bunun sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Red said: allah razı olsun kardeş. anam ağladı kapıda mahkumlar bekliyor holding cell taşmış 30 kişilik cell yapmışım onlar tıka basa. yemek yetiştiremiyorum hala mahkum geliyor falan sdfds ahahah kotarsaydın direkt reelde işe başlatmaları lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 aktiftablet said: Ya oyuna yeni başladım da devamlı powerstation patlıyor ve yangın çıkıyo? Bunun sebebi nedir? arka sayfada kaldım. powerstation'ın ibresi ortada? bir de capasitor ne işe yarıyo ? ondan mı koymam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 capasitor şart tabi eğer bir iki odalık bi hapishanen yoksa şart yani. kırmızı ibrenin en aşagıda olması lazım ortada olması tehlike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 income arttırmanın tek yolu mahkum almak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 workshop da income artırıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar