reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 o beyaz frame yerine siyah olabilir abi bence direk turuncu pati olsa daha iyi beyaz biraz estetiği kaçırmış. onun dışında güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 evet pil yerine kullanılan ram % fln. koyabilirsen super olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 iç ve çerçeve için renk değişimi koymak ne kadar zor bişi? öle bişi koyabilirsin belki. ama bence turuncu beyaz kötü olmamış. bi de hem 05 aug yer kaplıyo hem monday yer kaplıyo, ikisini saat ile birleştir. 1 tane daha yer açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 parmakları doldurmak çok kastı, 2. versiyonda avuç kısmını biraz daha büyültüp kare bir widget yapabilirim, parmakları boş bırakırım bu sefer ram falan koyabilirim da onun uygulaması karışık, widget dışında program falan da gerekicek. (uccw kullandığım için oluyor bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yok bence her parmakta farklı bir şey olması gayet güzel yahu. çok kastı derken, kod olarak falan mı kastı yoksa sığdırmak mı kastı? (noob'um hiçbir fikrim yok nasıl yapılır bu olay :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Yok ya, 1gr. kod yok orda. Fikir olarak, 4 çeşit ne olabilir oraya uygun diye :) Bir de abzürd duruyor bazısı (pil seviyesini gösteren yuvarlak gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bi tanesini sesli-titreşim-sessiz widget'ı yapabilir misin mesela? belki widget içi widget olmuyordur tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 gece bende sardım bu nova launcher + uccw olaylarına, gayet güzel şeyler yapılmış ve yapılabiliyor. sade bir tasarım yaptım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Güzel olmuş da arka planın tepe taklak olsa daha iyi olcakmış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sen bu arada özel mesaj atmışsın quote'lamak yerine :d şu üstteki home screen'de de, kafam kadar saati okumak daha zor lan, sağ üstten daha rahat okuyorum saati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 her seferinde turkce telefon gorunce "anaaa bunyn turkcesimi varmis ya.. " diye şaşırmaktan gina geldi kendimden tiksiniyorum artik lanet gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ben Türkçe kullanmıyorum ama bundan sonra yapacağım UCCW widget'larını Türkçe yapacağım sanırım. En azından bazılarını.. Belki kullanan falan çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bu da yeni calismam, duvar kagidini da yaptim bu sefer. Duvar kagidindakileri daha iyi yerlestirebilirmisim.. http://i.imgur.com/k4XrS0F.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 biz sadeyiz aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bu arada duvar kağıdını, widget için görselleri falan hep telefondaki photoshop'tan yapıyorum son 2 widget'ta. El alışınca baya kullanışlıymış aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Black_Lupin said: biz sadeyiz aga yukarıdaki widgetlar ve notif bar daki mavi yuvarlak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sol ustte gorunen yuvarlak eset nod telefon için cok başarılı para verip aldim ancak hakkini veriyor çalmaya karsi korumadan tutun da her bok var ve denedim ise yariyor. widgetlar a gelince kutucuklar Playbar Uccw alttaki saat Modernskin Uccw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 lock screenı değiştiremiyorum bir türlü 4.2 var mı app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 holo locker kullanıyordum ben 4,2,2 için sanırım dashclock olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 holo hiç fena değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Ana ekran widget fln yapma tutosu var mı? Hani görselleri yaptım diyelim bunların icon değişimi windowsdaki gibi mi? Ayarları kurcaladım bulamadım note 10.1 tablet için tabi stok rom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 widget uccw ile yapabilirsin. homescreen'deki icon'ları da launcher'da o özellik varsa istediğin resim dosyasıyla değiştirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Market teki aptalca öneriler yerine gerçek listeyi görmenin yolu varmı? Okey, çıplak gösteren kamera vs çıkıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 icon olayı şöyle oluyor gibi,kendin bir icon tasarlayip telefona atabiliyorsun,sonra uccw yi açıp new->sol taraftaki + - olayına tıklayıp custom image ekleyip ekranın ortasında default olarak background seçili gelen butondan hotspots secerek eklenen icon a widget action i verilebiliyor. Aşırı karışık anlattım gibi geliyor,anlattığımdan bir şey anlaşılmazsa ufak bir tuto hazirlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 uccw'de resim koymak zaten sınırlı ama yine de resimleri ayrı ayrı koymak yerine widget arka planını tek bir resim olarak yapıp koymanızı öneririm, performans açısından daha verimli olacaktır. widget dışındaki icon'ları da launcher özelliğine bağlı olarak değiştirebilirsin, üstüne basılı tutunca çıkan menüden değiştirebiliyorum apex launcher'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar