Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Uygulamaları #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iç ve çerçeve için renk değişimi koymak ne kadar zor bişi? öle bişi koyabilirsin belki. ama bence turuncu beyaz kötü olmamış.

bi de hem 05 aug yer kaplıyo hem monday yer kaplıyo, ikisini saat ile birleştir. 1 tane daha yer açılır.
Mesaj tarihi:
parmakları doldurmak çok kastı, 2. versiyonda avuç kısmını biraz daha büyültüp kare bir widget yapabilirim, parmakları boş bırakırım bu sefer

ram falan koyabilirim da onun uygulaması karışık, widget dışında program falan da gerekicek. (uccw kullandığım için oluyor bu)
Mesaj tarihi:
yok bence her parmakta farklı bir şey olması gayet güzel yahu. çok kastı derken, kod olarak falan mı kastı yoksa sığdırmak mı kastı? (noob'um hiçbir fikrim yok nasıl yapılır bu olay :D)
Mesaj tarihi:
Ben Türkçe kullanmıyorum ama bundan sonra yapacağım UCCW widget'larını Türkçe yapacağım sanırım. En azından bazılarını.. Belki kullanan falan çıkar :)
Mesaj tarihi:
Bu arada duvar kağıdını, widget için görselleri falan hep telefondaki photoshop'tan yapıyorum son 2 widget'ta. El alışınca baya kullanışlıymış aslında :)
Mesaj tarihi:
sol ustte gorunen yuvarlak eset nod telefon için cok başarılı para verip aldim ancak hakkini veriyor çalmaya karsi korumadan tutun da her bok var ve denedim ise yariyor.

widgetlar a gelince

kutucuklar

Playbar Uccw

alttaki saat

Modernskin Uccw
Mesaj tarihi:
icon olayı şöyle oluyor gibi,kendin bir icon tasarlayip telefona atabiliyorsun,sonra uccw yi açıp new->sol taraftaki + - olayına tıklayıp custom image ekleyip ekranın ortasında default olarak background seçili gelen butondan hotspots secerek eklenen icon a widget action i verilebiliyor. Aşırı karışık anlattım gibi geliyor,anlattığımdan bir şey anlaşılmazsa ufak bir tuto hazirlayabilirim
Mesaj tarihi:
uccw'de resim koymak zaten sınırlı ama yine de resimleri ayrı ayrı koymak yerine widget arka planını tek bir resim olarak yapıp koymanızı öneririm, performans açısından daha verimli olacaktır.

widget dışındaki icon'ları da launcher özelliğine bağlı olarak değiştirebilirsin, üstüne basılı tutunca çıkan menüden değiştirebiliyorum apex launcher'da
  • Yeni Oluştur...