xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Reklamları engellemek için uygulama kullananınız var mı? Ne öneriyorsunuz? AdBlock Plus kullanıyordum da şimdi data kullanımlarıma bakarken fark ettim, 560mb background data kullanmış. gerçi yoğunluğu ilk kurduğum zamanlara doğru da ne yapmış ki o kadar, anlamadım. Kullanınız varsa sizdeki data kullanım durumu nedir bu uygulamanın? edit: İnternetteki yorumları okuduktan sonra sildim AdBlock Plus'ı direk, deli gibi pil-ram ve data harcıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 root varsa adfree kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 root+cwm ile crossbreeder flashladım ben kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Gpp Remote viewer indirime girmiş, 1 dolar. Telefondan pc ye ulaşmak için kullandığım en iyi app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 android tabanlı cep telefonunu wifi üzerinden web cam gibi kullanabileceğimiz bir uygulama var mı? mesela o karşıda duracak ben bir tarafta başka bir android tabanlı üründen veya pc den kamerasını kontrol edebileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pas.webcam&hl=en Şu var, bazen skype vs. kamerası olarak kullanıyorum cep telefonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 web of cam diye bir şey buldum eheheh ama galiba sadece güvenlik lkameriası gibi kullanabiliyoruz eve gidince deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 axedice said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pas.webcam&hl=en Şu var, bazen skype vs. kamerası olarak kullanıyorum cep telefonunu. kayıt yapabiliyor musun peki? hatta şey lazım bana ya elimdeki başka bir aletten de kaydet durdur zumla gibi şeyleri de yapabileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Pr0n mu çekecen la keraneciiii!! :) :) :) Mmmhmm ildeniz pr0n mmmhmmhmm çekersen bi kopyasını da bana gönder ;) Kayıt için ayrı bi program gerekiyordur heralde panpa, bilgisayara taktığın webcam gibi düşün. Ondan da görüntü kaydetmek için ayrı programa ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ivit.. ya pr0n fikri de güzel aslında.. deri koltuk da var.. olur lan bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Asphalt 8 bedavaymis bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sağolasın bedava iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 greenpower ya da juicedefender kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ben o uygulamaların bir boka yaradığını düşünmüyorum Ne zaman kursam 2 haftaya kaldırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ben başarılı buldum. greenpower kullanıyorum şu an, ekran kapandığında 3g kapatıyor ekranı açtığımda 3g açıyor. ayarlıyorum ekran kapalıysa yarım saatte bir bir dakikalığına 3g açıyor. yazan eden olmuşsa bildirimi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Dolar ve euro kurlarini duzgun sekilde gosteren tercihen kucuk bir wiggeti olan bir uygulama lazim. Ne onerirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 gençler selam yine bir fikirle geldim.. ama muhtemelen böyle bir ürün yoktur diye düşünüyorum, yoksa da yapın olsun sdf kolay güncellenebilir kullanıcı dostu blog uygulaması aranıyorum hani ben yazayım ayarlayayım "hacı yükle bunu/güncelle bunu" dediğimde alsın o template i yyaınlasın benim terkarrdan şifre mifre girip de yükleme yapmama gerek kalmasın var mıdır bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 BabacumMostors said: gençler selam yine bir fikirle geldim.. ama muhtemelen böyle bir ürün yoktur diye düşünüyorum, yoksa da yapın olsun sdf kolay güncellenebilir kullanıcı dostu blog uygulaması aranıyorum hani ben yazayım ayarlayayım "hacı yükle bunu/güncelle bunu" dediğimde alsın o template i yyaınlasın benim terkarrdan şifre mifre girip de yükleme yapmama gerek kalmasın var mıdır bu? wordpress resmi uygulaması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 gina geldi musicplayerlarin surekli pro apk istemesinden.. yokmu guzel tavsiye edebileceginiz bir mp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mort player. Audio booklar için yine mort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://www.bitdefender.com/media/html/bmsmillion/?sm_id=SMGlobal Adresinizi giriyorsunuz, 180 günlük lisansı kapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 abi telefonda antivirüs gerekli mi ya? ben ihtiyaç duymadım şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ben elime lateks eldiven takıp öyle kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 abi o eldiven değil, prezervatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ben de diyorum bunun parmakları nerede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar