reampage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 resurection remix diye bir rom deniyorum note 2, sabah kurdum şimdiye kadar pil ve hız çok iyi aletde sentinelden daha hızlı sanırım. 20800 antutu puanı aldı alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ozaman bi user report yaparsin.. iyiyse gecelim.. sentinele baya alistim stock rom gorunce oha bu ne diyorum milletde benim telefonu gorunce aptallasiyo. bekliyorum yorumunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 şöyle bir app lazım panpalar. air playit gibi. ama film oynatmak, folder browsing falan lazım değil böyle basit birşey, PC'deki mp3leri telefondan oynatmak istiyorum. acaba nedir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bubble upnp ya da mediahouse dlna sanirim bunlari kastettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 apollo is görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 navigasyon/harita için ne kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 teşekkürler yazdıklarınıza bakacağım. bir de subsonic diye bir app buldum aynı kategoride. seçenek çokmuş, deneyip bakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 PrudenT said: navigasyon/harita için ne kullanıyorsunuz? sesli navigasyon sygic, onun dışında google maps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bir başka noob sorusuyla geliyorum panpalar, malum babys first smartphone. appler için otomatik güncellemeyi açık bıraktım. yalnız bu ligtv'nin app'i hala bana sormak zorunda kalıyor "güncelleyeyim mi abi?" diye. sanırım geolocationla falan ilgili birşey istiyor o yüzden telefon zorla bana sordurtuyor. bana sormadan halletsin, nedir bunun yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 app has bir durum olabilir. genele yetki vermene ragmen soruyorsa app kendisi yapuyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ya onlarda onay gerektiren permissionlar var, onay vermeden update etmiyor. sanırım bir yolu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Update ile birlikte yeni bir permissiona ihtiyac oluyorsa soruyor yeniden, bir de bazi permissionlarda hep soruyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 BBC news appı gündem felan takip etmeyen öküzler için yapılmış sanki, muhteşem kesin alın paso haber takip ediceksiniz çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 widget olarakmi iyi nesi iyi bende var acmadigim surece gostermiyor birsey onun yerine ntimes üyesiyim paso mail üstünden gönderiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 widgetına bakmadım bile ya daha, abi ara yüz kullanışlı, 1 saatde bir update ettirebiliyorsun ayrıca flash newsler için bağrıo alet, ben pek sevdim bilmiorum birde widgeta bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 lockerpro lockerpro free de var cok az bir farkla kullanilabilir bu arada kac zamandir unutuyorum soylemeyi noitification ve lockscreen eklnetisini bir arada kullanmak isteyen kullanicilar için super bir cozum bir suredir kullaniyoeum battery kullanımı falan normal tuketmiyor ortalama 15-20mb arasi tuketimi var tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Quick Office paralıydı dimi eskiden, bedava olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Valla bedava olmuş ben 1 dolara almıştım bir indirimden neyse, belki bedavası reklamlı versiyonudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 log'dan başka dergi bilen var mı? tablet için değil ama telefon için. bazıları telefona yüklenmiyo. illa teknoloji dergisi olması da gerekmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Yapılan görüşmeleri kaydetmek için nasıl bir app önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 televizyon için app var mı? 40 yılda bir de olsa lâzım oldugu oluyor. cnbce e2 falan çalışması lâzım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 tvyo cnbce e2 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Xperia z 4.2.2 var, galerideki sectigim bi fotografin kisayolunu eklemek istiyorum ana ekrana, widgetli falan da olur. Nasil yapicam beceremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 rom toolbox kullan onunla direk herhangi bir ögeye kısayol atayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Chronus an elegant Home and Lock screen clock, weather and calendar widget. Hiç fena durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar