miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 http://www.note2forum.com/forum/galaxy-note-2-apps/1050-theme-widget-uccw.html Bugun üç saat uğraştım şunu yapamadım, köşeleri oturtamadim tam, kenar boşlukları uyumsuz oldu. Ekran cozunurlugu değiştir dediler ama onun nasıl yapıldığını bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://www.xda-developers.com/android/floating-notifications-and-multitasking-with-open-sourced-halo-xda-developer-tv/ bunun stok rom için olanu var mıdır acaba bir yerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Güzel bir arayüz arayanlara: Circle UI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 elma said: http://www.xda-developers.com/android/floating-notifications-and-multitasking-with-open-sourced-halo-xda-developer-tv/ bunun stok rom için olanu var mıdır acaba bir yerlerde? floating notifications app değil mi zaten videoyu izledim de şimdi eğer halo'yu soruyorsan paranoid romlar için var sadece. başka romlara da portlanabiliyor ama sonuçta custom rom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbuddy.mobile Tenis oynamak isteyip oynayacak adam bulamayanlar için.. Kullanan sayısı şu an için az olduğundan biraz sıkıntılı ama güzel fikir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Claiborne said: elma said: http://www.xda-developers.com/android/floating-notifications-and-multitasking-with-open-sourced-halo-xda-developer-tv/ bunun stok rom için olanu var mıdır acaba bir yerlerde? floating notifications app değil mi zaten videoyu izledim de şimdi eğer halo'yu soruyorsan paranoid romlar için var sadece. başka romlara da portlanabiliyor ama sonuçta custom rom. bunu arıyordum. çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Abi Historical Landings, mikemmel yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 oyunlar hep oyun topiğinde olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 galeri için güzel alternatif var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Claiborne said: galeri için güzel alternatif var mı Kesinlikle QuickPic. Ayarları da kurcala işe yarar şekilde özelleştir. Çok seri çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bence de quickpic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ben de quickpic diyorum ama bi klasörü saklamayı deneyince şu anda saklanamıyor bu yüzden media storage silinecek falan deyince korktum kaldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Kingdom Rush yahu elimden bırakamıyorum kaç gündür ne zevkli olun yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 MX Player, herşeyi açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mxplayer yukle, kendisi gereken uygun codecleride indirtiyor, acmadigi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 sağ üstte "nota" şeklinde ses ayarı düğmesi var oradan "yazılımsal ses çözücüyü seç" seçeneğini işaretle bir de öyle dene bende de şu sıkıntı çıktı en son dl ettiğim animeleri açamadı.. cızırtılı iğrenç sesler çıakrdı fln :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 MasterHapLo said: tamamdir hallettim nası hallettiğini de yazsana sdkfjsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 VLC player candir problemsiz tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 pil veya güç yönetcisi gib ibir şey lazım bana böyle pili yiyen arka alan uygulamalarını kapatacak ve kontrol edecek bi video izleyip kapatıyorum mx playeri arkada çalışmaya devam ediyor.. yarım saattir tablet %64 den yukarı çıkamadı bu yüzden yada başka bir sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 app killer batarya için iyi bir şey değil abi. mx playerın seçeneklerinde çıkış tuşu ekleme gibi bir şey olması lazım onu dene bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 evet onu yaptım :) bir de uzatma kablosu vardı onu deiştirdim 64 den 65 e çıktı :P 4 lü priz kullanıyorum ona takılı olması etkşiliyor mu acaba.. doğrudan duvara mı bağlamak lazım bilemedim ki ama bu çok can sıkıcı bir şey.. dolmuyor lan pil acaba yazılımsal bir hata mı var? hani aslıdna doluyordur da işletim sistemi yanlış hesaplıyordur benzer bir kullanıcı yorumu okudu, kullanıcı fabrika ayarlarına döndürmüş iki kere bili tam oalrak bitecek kadar kullanmış daha da sorun olmadı diyor ama bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 abi şaka gibi.. aradaki USB uzatma kablosunu çıakrdım.. 4 lü prizden de çektim duvar şebekesine bağladım.. 10-15 dakikada %65 den 70 e çıktı şarj.. vay amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Ops yanlis anlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grapefrukt.games.rymdkapsel1 bunu alın oynatır baya, minimal strateji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 BabacumMostors said: pil veya güç yönetcisi gib ibir şey lazım bana böyle pili yiyen arka alan uygulamalarını kapatacak ve kontrol edecek bi video izleyip kapatıyorum mx playeri arkada çalışmaya devam ediyor.. yarım saattir tablet %64 den yukarı çıkamadı bu yüzden yada başka bir sorun var pil veya güç yöneticisi gibi değil de greenify kur. baya iyi. çalışmasına anlam veremediklerimi falan uyutuyorum kalıyo öyle. ama root istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar