Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hd iskenderdeki anlamsiz israrcilik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır garsonların da bir kabahati yok ama onları da terslemek istemiyorum adamlar da emir kulu belli zorla söyletiyorlar onlara da onu. çok çirkin bir durum gerçekten.
Mesaj tarihi:
garsona prim veriyorlardır yan ürün satınca, tembihliyorlardır ondan yapıyorlardır onlarda. gerçi iskenderci olduğu için gözünüze batmıştır bu kadar muhtemelen.

yoksa diğer restoran ve otellerdede benzeri yapılıyor. maliyeti düşük, üzerine konulan kar diğer menü kalemlerine göre fazla olan her ürün müşteriye tık boğaz edilmeden önerilir. (salata, makarna türevleri hatta sizin babanızın hayrına naziklik olarak sorulduğunu sandığınız yemek sonrası müesseseden olmayan çay kahve )
Mesaj tarihi:
hd iskenderi kötüleme threadi vardı zaten burda. 2.si mi bu ?

ve evet hd iskender kötü.
ama sebebi de var. zergling gibi gidiyor millet oraya.
Mesaj tarihi:
escape said:

SNA1L said:

kızla gitmiş olmaın olay üstündeki etkisini anlamadım ben ayrı parantez açmışsında

çünkü geçen gün "kız ynaında öyle şeylere bulaşmam" demiştim nerd ün biri ona ithafen dfsf

garsonlar üstüme yürüyemez benim orda. çünkü yazlığımız ve tanınıyorum orda dfs

Ahuahsduahfd olm sen nası bi adamsın lan? Bana nerd demeye çalışmışsın ama dilbilgin de yetmemiş yazık. Bi de hareketin baya kaliteliymiş yani bravo :)-D
Mesaj tarihi:
Aynısını nusr-ette yaptılar kimsenin sesi çıkmıyor burada. Hamburger yicem dedim , arkadaşım inanılmaz övdü bende ulan nusr-ete gidilip hamburger mi yenir manyak mısın dedim yok adam inatla abi eti o kadar güzelse hamburgerini sen düşün falan dedi gittik yemege adamlar 10bin tane şey önerdiler o arada .
Mesaj tarihi:
escape said:

benim için bu hayatta yemek>sex tir yani, yemeğe falan saygım büyüktür benim.

bunu diyip iskender yemeye hd iskendere gidiyosun.
sex dedigin de sag el heralde
Mesaj tarihi:
yoo bursanın en kral yerinde de yedim iskenderi porsiyonuna 30 lira verdiğimi bilirim. ama ilk defa gitmiştim hd'ye önermişlerdi gidiyim bakıyım dedim, daha da gitmem

yemeğe verdiğim paraya acımam
Mesaj tarihi:
Marty said:

escape said:

benim için bu hayatta yemek>sex tir yani, yemeğe falan saygım büyüktür benim.

bunu diyip iskender yemeye hd iskendere gidiyosun.
sex dedigin de sag el heralde

http://forgifs.com/gallery/d/168222-6/Watermelon-catapult-fail-headshot.gif
  • Yeni Oluştur...