Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hd iskenderdeki anlamsiz israrcilik

chrome

Öne çıkan mesajlar

garsona prim veriyorlardır yan ürün satınca, tembihliyorlardır ondan yapıyorlardır onlarda. gerçi iskenderci olduğu için gözünüze batmıştır bu kadar muhtemelen.

yoksa diğer restoran ve otellerdede benzeri yapılıyor. maliyeti düşük, üzerine konulan kar diğer menü kalemlerine göre fazla olan her ürün müşteriye tık boğaz edilmeden önerilir. (salata, makarna türevleri hatta sizin babanızın hayrına naziklik olarak sorulduğunu sandığınız yemek sonrası müesseseden olmayan çay kahve )
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

SNA1L said:

kızla gitmiş olmaın olay üstündeki etkisini anlamadım ben ayrı parantez açmışsında

çünkü geçen gün "kız ynaında öyle şeylere bulaşmam" demiştim nerd ün biri ona ithafen dfsf

garsonlar üstüme yürüyemez benim orda. çünkü yazlığımız ve tanınıyorum orda dfs

Ahuahsduahfd olm sen nası bi adamsın lan? Bana nerd demeye çalışmışsın ama dilbilgin de yetmemiş yazık. Bi de hareketin baya kaliteliymiş yani bravo :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısını nusr-ette yaptılar kimsenin sesi çıkmıyor burada. Hamburger yicem dedim , arkadaşım inanılmaz övdü bende ulan nusr-ete gidilip hamburger mi yenir manyak mısın dedim yok adam inatla abi eti o kadar güzelse hamburgerini sen düşün falan dedi gittik yemege adamlar 10bin tane şey önerdiler o arada .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...