chrome Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hayır garsonların da bir kabahati yok ama onları da terslemek istemiyorum adamlar da emir kulu belli zorla söyletiyorlar onlara da onu. çok çirkin bir durum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Orcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 garsona prim veriyorlardır yan ürün satınca, tembihliyorlardır ondan yapıyorlardır onlarda. gerçi iskenderci olduğu için gözünüze batmıştır bu kadar muhtemelen. yoksa diğer restoran ve otellerdede benzeri yapılıyor. maliyeti düşük, üzerine konulan kar diğer menü kalemlerine göre fazla olan her ürün müşteriye tık boğaz edilmeden önerilir. (salata, makarna türevleri hatta sizin babanızın hayrına naziklik olarak sorulduğunu sandığınız yemek sonrası müesseseden olmayan çay kahve ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hd iskendere gidiyosan her seyine katlanacaksin madem kalite secimin kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hd iskenderi kötüleme threadi vardı zaten burda. 2.si mi bu ? ve evet hd iskender kötü. ama sebebi de var. zergling gibi gidiyor millet oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 izmir kibris sehitlerinde manisali iskender var, kunefesi falan cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bay Doner'in alternatifi midir bu HD? Izmirde hic gormedim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Jaegerjaquez said: bazen 720 bazen 1080 geliyor lan içtiğim sodayı ekrana püskürtüyodum az daha sdfdfgzxcvsdafaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hd leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 escape said: SNA1L said: kızla gitmiş olmaın olay üstündeki etkisini anlamadım ben ayrı parantez açmışsında çünkü geçen gün "kız ynaında öyle şeylere bulaşmam" demiştim nerd ün biri ona ithafen dfsf garsonlar üstüme yürüyemez benim orda. çünkü yazlığımız ve tanınıyorum orda dfs Ahuahsduahfd olm sen nası bi adamsın lan? Bana nerd demeye çalışmışsın ama dilbilgin de yetmemiş yazık. Bi de hareketin baya kaliteliymiş yani bravo :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Aynısını nusr-ette yaptılar kimsenin sesi çıkmıyor burada. Hamburger yicem dedim , arkadaşım inanılmaz övdü bende ulan nusr-ete gidilip hamburger mi yenir manyak mısın dedim yok adam inatla abi eti o kadar güzelse hamburgerini sen düşün falan dedi gittik yemege adamlar 10bin tane şey önerdiler o arada . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 orda siz hatalıymışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 escape said: benim için bu hayatta yemek>sex tir yani, yemeğe falan saygım büyüktür benim. bunu diyip iskender yemeye hd iskendere gidiyosun. sex dedigin de sag el heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yoo bursanın en kral yerinde de yedim iskenderi porsiyonuna 30 lira verdiğimi bilirim. ama ilk defa gitmiştim hd'ye önermişlerdi gidiyim bakıyım dedim, daha da gitmem yemeğe verdiğim paraya acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Marty said: escape said: benim için bu hayatta yemek>sex tir yani, yemeğe falan saygım büyüktür benim. bunu diyip iskender yemeye hd iskendere gidiyosun. sex dedigin de sag el heralde http://forgifs.com/gallery/d/168222-6/Watermelon-catapult-fail-headshot.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 VAAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ben bikere yedim burda ama bok gibiydi lan.Hani et diyince acımam ama zar zor yemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ucuz iskender iste dandik olmasi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 istanbulda en iyi iskender nerde şimd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 az daha kitap okunsa olcak aslında edit; yuh arada bunu yazana kadar nasıl fazla mesaj olmuş. çok anlamsız oldu şu lafım burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Adamlar yanına şunu bunu istiyorumusun dediğinde eskiden utanır birşey almak zorunda hissederdim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 abi nusr-ette garsona bırakıcan herşeyi o ayarlayacak. hamburger mi yenir lan nusr-ette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 escape said: hacıt inşallah o atarı yaptıktan sonra gelen iskenderi yememişindir. yediysen o yediğin zaten iskender değildi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 tükmüklü tükmüklü eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar