neutrino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Tavuğu satın alabiliyorsun ama diğer büyük olanları bilmiyorum ben de. Tarlalardaki ürünler neye göre geliyor? Bende wheat ve squash çıkmıştı diğerleri için tohum mu lazım yoksa iklime göre mi yetişiyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Easy ve Medium başladığında sana random seed veriyor. Hard'da yok, traderdan alman lazım, o da random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Trader bütün hayvan ve seedleri getirebiliyor. Her trader her itemı kabul etmiyor. O yüzden seed ve hayvan alabilmek epey zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Seed ve hayvan zaten bir nevi "endgame" burada. Önce gathering, hunting ile falan başlayıp, biraz kurulduktan sonra farm ve pasture geçmek daha mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bunların üremesini kısıtlamanın bir yolu yok mu yahu? tam aha bu kışı sağ sağlim atlatarız dedigim yaz nufus kadar cocuk geliyor basıma. rte nin 3 cocugu gibi yumurtluyorlar. gene stoksuz kışa giriyorum, gene sıkıntı, gene üzüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ev yaparken, 2 adult için bir ev yapın. Ev sayısını arttırırsanız diğer evlerde çift olmamış adultlar aile olup kendi içlerinde üremeye başlıyorlar. Başlarken de ilk etapta yiyeceğe yatırım yapmak çok fayda sağlıyor. Fishing, hunting ve gathering ile çok çeşit yiyecek sağlarsanız hem yemek problemi olmuyor hem de sağlık ve mutluluk düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Hastaneyi ne zaman yapmak lazim, acliga care oluyor mu ? Aksam oynarsam yine vicdan azsbi cekmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Hastane salgın olursa önemli. Onun haricinde herbalist ile sağlık yüksek tutulabiliyor. Resources ekranından yemek, giyisi ve herb mutlaka stokta olmalı. Açlık için ilk etapta hunter, gatherer ve fisher oldukça yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Peki hic bina yapmadigim zamanlarda builderlari baska ise yonlendirsem bi zarari oluyor mu, yani bos vakitlerinde tamir felan mi yapiyor buildrrlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Zaten oyun hr management gibi işliyor. O an ihtiyaca göre köylüleri atamak gerek. Boşta kalanlar da ürünleri stockpilelara taşıyıp genel işlerle uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 eğitim işine giren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Divin said: Ev yaparken, 2 adult için bir ev yapın. Ev sayısını arttırırsanız diğer evlerde çift olmamış adultlar aile olup kendi içlerinde üremeye başlıyorlar. ha ben nufus arttıkca eyvah kısın dısarda kalacaklar ıs gucu kaybı olacak dıye ev basıyordum. loopa sokuyordum food olayını. sebep belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 sizce tüccarlar tamamen rasgele mi geliyor, yoksa trade post'a attığınız mallara göre mi, yoksa başka bir şeye mi bağlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Benim gördüğüm kadarı ile random. Trade postta bulunan itemları kabul etmeyen traderlar da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 30.yılı gördüm; yeniden başlayayım, plan-düzen olsun biraz dedim de adam gibi harita gelmiyor ki bi türlü, 20 kere yeniden başlattım, en son civ III'de yapardım sdf, yaşasın lamerlik huehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Feamer said: eğitim işine giren var mı? Ben okul yaptım, çocuklar direkt adult olmadan önce okulda eğitim görüyor anladığım kadarıyla. Daha etkin çalışıyorlarmış ama ne kadar daha etkin bilmiyorum. Yazmayı unutmuşum dün oynarken yangın çıktı taş binalardan birisinde, ev köprünün yakınında, köprünün hemen diğer tarafında da kuyu vardı hiçbir işe yaramadı. Kuyuyu nereye yapmak lazım, kuyudan suyu yangına kim taşıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Caladorn said: 30.yılı gördüm; yeniden başlayayım, plan-düzen olsun biraz dedim de adam gibi harita gelmiyor ki bi türlü, 20 kere yeniden başlattım, en son civ III'de yapardım sdf, yaşasın lamerlik huehe oyunda seed sistemi olduğundan forumları felan arastırırsan güzel bi seed bulabilrisins anırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 http://www.reddit.com/r/BanishedMaps Map arayanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 o pansiyon mu ne var ya geçici ev, o işe yarıyor mu, çiftler değil tekler mi orada kalıyor, bekar evi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 O sanırım dışarıdan immigrant gelince o nüfusu tamponlamak için kullanılıyor. Bi de dün evler yanınca insanlar sokakta kalmıştı, onlar da geçici olarak yerleşiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 neutrino said: Yazmayı unutmuşum dün oynarken yangın çıktı taş binalardan birisinde, ev köprünün yakınında, köprünün hemen diğer tarafında da kuyu vardı hiçbir işe yaramadı. Kuyuyu nereye yapmak lazım, kuyudan suyu yangına kim taşıyor? bunun cevabını bilen var mı, tırstım lan evlerim yanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Gangren said: http://www.reddit.com/r/BanishedMaps Map arayanlar için. eyvallah, ilk baştaki 111111111 tam istediğim gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hepiniz 20 dolar verdiniz mi? ben de alıcam ama çok gibi geldi fiyat. ne diyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 5 dolar da tip bıraktım. Adam hakediiiiiiiiiiiiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 zenginliğini paylassana bizle onur elin gavurunu zengin etcene banada al bende oyniyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar