Lectre Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yoo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ha bir de terör örgütlerini devlet ile bir tutma olayı var ki o muhteşem düşük iq'ya işaret ediyor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ve paticik ülkü ocakları başkanı konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 hah dediğim bu yahu. teröristleri yadırgıyorsa "anında ülkücü damgası yapıştırmalıyım!!" neden? yahu adam sebep sonuç arasındaki patterni düzgün göremiyor.katili seviyor, sayıyor. bunu mu doğru anlayabilecek? anlayamıyor işte. he baba ülkü olacakları. liverpool şubesinin başındayım. boş zamanımda ülkeye gelen pakileri falan kesiyorum. mutlu ingiltere, temiz ingiltere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 "teröristleri yadırgıyorsa" diye bir durum yok, mesela bir pasifist çıkar der ki ben silahlı her türlü mücadeleye karşıyım, argümanlarını sunar, haliyle devleti de eleştirir, tamam bir anarşist çıkar der devleti eleştirir, silahlı sosyalist örgütleri eleştirir, pkk'yı eleştirir ok. Ama devlet merkezli bakış açısı ile törör örgötö eskidi artık, neler geçti, neler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sen paparnoz olarak dhkpc katildir, terör örgütüdür diyebiliyor musun diyemiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 çabuk de ama. şarjım bitiyor olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 paparnoz said: Terör örgütü tanımı mesela çok ironik bir durum. Görüldüğü üzere pkk devlet biçimine dönüşünce terör örgütü olmuyor ama belli bir ülke içinde güçsüz illegal faaliyet yürütüyorsa terör örgütü oluyor. Terör örgütü diye bir tanımın içine tüm illegal örgütleri atacak isek zaten işimiz var. Mesela wiki'den terörizmin tanımını alıntı yapalım. Wiki said: Terör ya da terörizm, siyasal, dinsel ve/veya ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımıdır. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir. Malum bazı devletlerde bu yöntemleri uyguluyor ancak devlet olmalarından dolayı kimse onlara terör örgütü demiyor. ikisi de terör örgütü. pkk'nın terör örgütü olmadığını ben iddia etmedim, bildiğim kadarıyla devletin de böyle bir iddiası yok. haliyle kime karşı konuştuğunu anlayamadım burada. "ahmet'in terör örgütü kötü pis benim ideolojime ters, mehmet'inkini seviyorum o yüzden terörist demeyeyim"e getirmek de, "devletin yaptığı da terör ona ne diyelim" demek de en hafif tabirle terör örgütü sempatizanlığı gibi görünüyor kınanmadan geçilince belli terör örgütü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 dasaaa said: sen paparnoz olarak dhkpc katildir, terör örgütüdür diyebiliyor musun diyemiyor musun? diyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Şimdi Sam durum öyle değil devlet merkezli bakış açısı ile silahlı mücadeleye giren tüm gruplar terör örgütüne giriyor. Hepsi terör örgütü. Eta terör örgütü, Ira terör örgütü. Evet kanlı örgütler ona şüphe yok ama savaştıkları kurumda onlardan daha kanlı bir güç. Sivillerin öldürülmesi tepkisini anlarım, dersiniz ki siviller öldürüyor yerden göğe kadar hakkınız var ancak küçük örgütlere gösterdiğiniz tepkinizin 10'da 1'ini devlete gösteremeyince bunun adı başka oluyor. Senin ideolojin, benim ideolojim olmuyor. Neyse DHKP-C olayına gelirsek örgüt eskiden dağılma sürecine girmişti ancak tetikçilik işleri ile kendi varlığını devam ettirebildi, ki tetikçi olarak bu örgütü tutan da devletin kendisidir. Hatırlayınız "Veli Küçük" olayını ve üstüne Nuriş Kardeşlerin Cezaevi isyanından sonra söylediği sözleri " bu devlet bana mustafa duyar'ı öldürttü" Mustafa Duyar DHKP-C tarafından da hain ilan edildiği sırada Nuriş kardeşler tarafından öldürüldü. Emri verenin Veli Küçük olduğu söyleniyor. Fehriye Erdal ise dönemin Emniyet Müdürü Hüseyin Kocadağ tarafından işe alınıyor. Özdemir Sabancı'ya suikast planı çok kötü kokulu bir iş mesela hani sol örgütsün dersin ki zengin sınıfı öldürmek istiyorsun, sabancıları, koçları vs. hepsini öldürme planı yaptın bak bu ideolojik ve örgütsel bir yaklaşım ama tutup Özdemir Sabancı'nın öldürülmesi ise bambaşka bir boyut, bu cinayetin arkasında devlet var, tetikçi olarak da DHKP-C var. Bu açık, bugünde tüm bu faaliyetlerin arkasında devletin olduğundan şüpheleniyorum. Devamlı Akp teşkilatına saldırılıyor ama ölen çıkmıyor, bir milletvekili de öldürülmüyor, sonra devlet Grup Yorum'u tutukluyor, DHKP-C li olduğu ileri sürülen kişilere operasyon düzenliyor. Pkk yerine yeni bir düşman yaratma peşinde olabileceklerini düşünüyorum. Pkk'ya neler verileceği de muamma mesela. Ne gibi yasalar geçecek ? Tüm bunlar belirsiz. Tüm bunlar olurken büyük ihtimal DHKP-C'yi ortaya atacaklar ve Türk vatandaşının kalbinde oluşan terör örgütü boşluğunu bununla dolduracaklar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bu derece aşağılık bi tezgah içinde olduğunu iddia ettiğin kişilerin, böyle bir kafa yapısıyla 2-3 kendi partisinden mileltvekili veya partilinin ölmesine aldırış edeceğini mi söylüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 paparnoz haklı. ölüm olmayan terör eylemi ölüm olandan daha çok etkilidir. insanlara hem korku salarsın, hem de ortada ölüm acısı olmadığı için üzerinden daha rahat siyaset yürütürsün. avrupa'daki örgütler bu yüzden önce bomba koyup sonra kendilerini ihbar ediyorlardı mesela. o eylemin yapılmış olması yeterliydi illa insan ölmesine gerek yoktu. dhkp-c zaten devlet tarafından en çok kullanılmaya müsait bir örgüt. pkk gibi yerleşik bir lider kadrosu falan yok. hücreler halinde. böyle hücreli örgütlerin kullanılması da basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 valla ben devleti de burada zaman zaman eleştiriyorum bu konularda, pkk ile mücadelesindeki zaman zaman şüpheli yetersizlikler nedeniyle özellikle. bütün terör örgütlerinin gözümdeki yeri aynı, ira'sından eta'sına, pkk'sına kadar. dhkp-c daha düşük profilli diye "ah canım yazık yeterince adam öldüremedikleri halde tutuklanıyorlar" diyecek halim yok. terör örgütüyle mücadele sadece reaksiyonerse yetersizdir zaten, insanlar ölmeden önce harekete geçmenin kıymeti var. "ya bunlar şu kadar insan öldürdü ama terör örgütü sayılmaz, devletin oyunu bu" dendiği yerde objektif bakılmasından hayli şüpheliyim. yiyecekleri kadar halt yemişler zaten, bunu terkedip başka isimle stö kurup dağıtsınlar broşür, poster vs cidden barışçıl hareketse maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 mesela adalet bakanlığına yapılan saldırı. dolmuş duraklarının hemen yanı. el bombasının atıldığı yerin iki metre yanında güvenlik görevlilerinin kulübesi var. adam kulübeye değil boş otoparka atıyor bombayı. yapan adam da eski sendika başkanı. akp'ye olan saldırıda da alt katlara değil yukarıya ve duvara atıyorlar aleti. öldürme niyeti yok ikisinde de. kullanılan silah da nato silahı. ilker başbuğ'un eline alıp boru bu dediği silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 adamların tutuklanmasında sorun yok. ama gerçekten suçlular mı sence? baskın yapılan yerler o mahallede olan dernekler, lokaller. ve yıllardır zaten oradalar, örgütle bağları var. polis de biliyor bunu. takip de ediyor. bu olaylar olduktan sonra baskınlar yapılıyor, bir sürü insan tutuklanıyor. kimlerin gerçekten suçlu olduğu bile belli değil. gerçekten suçlu olanlar elbette içeri atılmalı. ama pkk'dan sonra devlete düşman lazım, dhkpc'ye bu boşluğu doldurtmaya çalışıyorlar. ki dhkpc'nin tabanı da aleviler. oradan suriye2ye bile bağlantı kurabilirler biraz kasıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 gerçekten suçlular mı, onu belirlemek mahkemelerin işi. her tutuklanan elbette ki suçlu çıkacaktır diye bir kaide yok. bunca vakit nasıl mahkeme edildiyse insanlar, yine aynı şekilde olacak. dhkp-c'nin pkk'nın yerini doldurması pek mümkün değil, kaldı ki pkk devam ederken zaten dhkp-c'nin eylemleri yaşandı hep. hoş daha pkk bitti mi onu bile bilmiyoruz. önümüzdeki günler gösterecek. pkk tamamen bitti de böyle bir düğmeye anında basıldı gibi zaman tablosu göremiyorum ortada ben. ne pkk şimdi bitti, ne de dhkp-c bugün başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 dhkp-c baya bir zamandır aktif olmayan bir örgüttü ama. bu kadar yoğun eyleme yeni başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 paparnoz said: Şimdi Sam durum öyle değil devlet merkezli bakış açısı ile silahlı mücadeleye giren tüm gruplar terör örgütüne giriyor. Hepsi terör örgütü. Eta terör örgütü, Ira terör örgütü. Evet kanlı örgütler ona şüphe yok ama savaştıkları kurumda onlardan daha kanlı bir güç. E zaten öle. Etada terör örgütü IRA da terör örgütü. IRA az terör örgütü ama. Admalar son 20 senede cinbayetten vazgeçmiş bi binaya bomba koyunca arayıp bomba var diyip binayı bosalttırcak kıvam agelmişti. Kan kanla çözülmez. Tepki kanla verilmez. PKK haklı tepki felan değil or.... neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Sam said: törör törör törör törör törör törör törör tamam törör ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar