Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Taahhut vermezsen 75tl cakiyorlar insafsizlar, 4-6 gb kotalilari da kullanmak imkansiz oldugundan ve onda kotayi asip 100tl verecegine mecbur 75/65tl veriyor herkes. Eskiden hic degilse 49tlye 1mbit sinirsiz vardi artik o da yok. Cidden Araplarin en balli yatirimi Ttnet oldu galiba, petrolden daha guzel kazaniyorlar burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 superonline fiberde varmi akksiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 abv ttnet. Yeter lan yeter. Ayın 18'inde ben o 50 GB'yi yemiş olamam. Kesin bi yanlışlık var. yine 3'e çekmişler bağlantımı lan! Hayır bide nasıl bi hız düşüşü bilmiyorum, normalde 3 mbit bağlantım olsa böyle olmaz. Bu apayri bi olay. Bi şey frenliyor. Bağlantının agzina ediyor bildigin. Umarim batarlar ya. Umarim ttnet'iydi telekomuydu başlarına bişi gelir, büyük zarara ugrarlar. Bi teknoloji cıkar da şunlar internetten para kazanamaz hale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Yersin abi, sifir korsan indirerek 140GB filan yiyorum ben. Yeniyor yani, hesapladim bir, bunun 60-70'i legal streamlere gidiyor, geri kalan yarisini normal web yiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 70 gb ne web'i abi o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Heh, hızın keşke o "advertised" yani bize vaadedilen hız ile orantısı olsaydı. Şu an yurtiçi 7mbit, yurtdışı 2mbit. Yemişim hızı. Böyle de Fiber pazarlanmazki. ADSL'i hiç iyileştirme, sonra fiber'e istek bekle. ADSL hizmetinin böyle olduğunu gören ödem, olmayan fiber'i neden istesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bir hafta teyzemde kaldim gecen, 8 mbps adsl var onda. Crunchyroll'da anime izleyemedim bir tane. Evde 3 mbps kablo ile cok rahat izliyorum. 720p hepsi bu arada. TTNet kotu, hala apartmaninda kablo olup da gecmeyenleri anlamiyorum, hem yaninda guzel televizyon da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 AKK 100 GB'a yükseltildi diye haber vardı, BTK bastırmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ulan 2 hafta oldu 20mbit hipernet limitsiz'e geçeli, kaç gündür 3mbit'e düşmüş hızım farkında değilim. 50 gb mı 75 gb mı ne olduğu da belli değil sınırımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bu tırışka bu arada Sadece ilk sene 6 TL fark, sonraki sene direk 30 TL giydiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 GERGE said: Bir hafta teyzemde kaldim gecen, 8 mbps adsl var onda. Crunchyroll'da anime izleyemedim bir tane. Evde 3 mbps kablo ile cok rahat izliyorum. 720p hepsi bu arada. TTNet kotu, hala apartmaninda kablo olup da gecmeyenleri anlamiyorum, hem yaninda guzel televizyon da geliyor. Abi hangi tarifeyi onerirsin? Modemim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 DSL hic bilmiyorum, kablo olarak paranin yettigi kotasizi al. 3 mbps 720p stream icin uygun, 5 mbps 1080p icin yeterli degil ama 720p icin rahatlik saglar, 3 mbps kilikilina yetiyor. Sunlar iste: http://www.turksatkablo.com.tr/inc/dosya-getir.aspx?id=1408 http://www.turksatkablo.com.tr/inc/dosya-getir.aspx?id=1919 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 BTK kararı ile sınırsız servislerin adil kotası min 200gb olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 adil kota'yı nasıl takip edicez ? ttnet'in sitesinde tek şifre diye bir zımbırtı istiyor, nedir ne değildir anlayan var mı ? third party birkaç site var ama pek güvenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 1080p stream için 10mbit falan mı lazım? yoksa 8 yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yine çaktırmadan zam mı sokacaklar napıcaklar 200gb kota yaptık derken (200gbda 100mbit için sanırım 8mbit hala aynı 50gb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 DareJedi said: BTK kararı ile sınırsız servislerin adil kotası min 200gb olacakmış. 8mbit adsl de dahil? ov ye. 3 günde bitiyodu 50ile artık yaklaşık 2 haftayı çıkaırırm asdfg bu denyolar muhtemelen bunun olacağını biliyodu, zorunlu olmadan önce kaç tane keklikten 1 yıllık yeni ve +6 tl pahalı sözleşme koparırız yaptılar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 BTK'nın paylaştığı yeni tarife seçeneklerine göre 5 GB kotası olan ve 16 Mbit hıza kadar kullanılabilen paket artık yeni abone almayacak. 6 GB, 12 GB ve limitsiz olmak üzere 12 Mbit'e kadar hızla kullanılabilecek olan üç farklı paket eklendi. Limitsiz pakette adil kullanım kotası 50 GB. Adil kullanım kotası ile ilgili de değişiklikler yapılmış durumda ve buna göre 8 Mbit, 16 Mbit, 24 Mbit, 35 Mbit, 50 Mbit ve 100 Mbit hıza sahip olan limitsiz internet paketlerinde adil kullanım kotası limiti 100 GB'dan 200 GB'a artırıldı. Bu da iyi gelişmelerden biri. Ayrıca 16 Mbit hızında da kotalara 50 GB, 75 GB, 100 GB ve 200 GB'lık kota seçenekleri eklendi. Buna göre 16 Mbit'lik hızı standart kullanıcılar için sabitlemek çok mümkün olacak. Umarız bir sonraki BTK kararından internet fiyatlarının ucuzlaması da çıkar, bu sayede internet kullanıcıları biraz daha global stadartlara yaklaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 arcane said: 1080p stream için 10mbit falan mı lazım? yoksa 8 yeter mi? Netflix 1080p icin 8 mbps istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Fiyat artmazsa 200GB cok iyi Ben ayda o kadar kullanmiyorum zaten. Almam ama, gerek yok benim icin 8 mbps'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://i.imgur.com/JSM8Guu.png bu tabloda 8mbitte 200gb akk falan gözükmüyor üstlimit 200gb sadece. 100gbdı eskiden yine geçiriyorlar yani kelime oyunlarıyla boşuan sevinmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 -Deno- said: adil kota'yı nasıl takip edicez ? ttnet'in sitesinde tek şifre diye bir zımbırtı istiyor, nedir ne değildir anlayan var mı ? third party birkaç site var ama pek güvenemedim. http://adslkota.ttnet.net.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 işte burdaki kullanıcı adı ve şifre'yi neye göre giricem ? telefon numarası@ttnet mi kullanıcı adım benim ? daha iki hafta oldu geçeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 modeme kullanıcı adı şifre yazıyorsun ya bostanci145@ttnet gibi ordaki @'ten öncesi ve şifren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mayis 50gb olmus ama hiz dusmedi , ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar