bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 trafik problemi var mı şehirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Şehrin girişi kilit, tren yolu falan olmadığı için her şeyi kara yolu ile çözmeye çalışıyor denyolar, ferry ile de gidip gelen yok zaten. Recycle center, hem trafiğin olmadığı kısımda, hem de processor ve recycle center hep yan yana. Yol olarak ise en büyük avenue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 valla benim aklıma gelen tek şey truckların trafikte takılarak gün bitime kadar 1 noktadan diğerine varamıyor olması. zoom yapıp izlesene giren çıkan kamyonlara ne oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ya trafikte takılıyorlar yada gitmesi gereken yer dışında bir yere gidiyor, mesela trade depota falan, bide deprem vb olunca bina yıkılmasa bile araç garajları yıkılabiliyor delivery trucklar yerinde di mi kesin, ayrıca ortak çalışıyor bunlar diğer recycle binaları ile oraya da gidiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dizilim bu şekilde. başka recycle center ise haritanın sağ tarafında kaldı o kısmı alamadım, ama o da avenue üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Trade depotun varsa ve orda iş yapıyorsan malzemeleri önce oraya götürmek istiyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 gleoddyn said: Şehrin girişi kilit, tren yolu falan olmadığı için her şeyi kara yolu ile çözmeye çalışıyor denyolar, ferry ile de gidip gelen yok zaten. Recycle center, hem trafiğin olmadığı kısımda, hem de processor ve recycle center hep yan yana. Yol olarak ise en büyük avenue. binanın 4 truckı varsa 4'ude yan sehırden donerken falan sıkısık kalmıssa geri, gelip malı tasıyamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Şifrem hacklenmiş nasıl olmuşsa değiştirdim yeniden ama güvenlik sorusunu değiştiremiyorum. Cevabı değiştirmiş ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Abi şu oyun metacritic: 65 userlardan (gamespot) : 38 puan fln aldı. Paticik'te niye bu kadar tuttu anlamış degilim ki neler yerin dibine sokuldu şurada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 oynayıp eglenmeyi becerebildik problem oldu paticik halkı icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Abi 54 dolarlık masa açtırdım kapansın bende bok atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Masticore said: Abi şu oyun metacritic: 65 userlardan (gamespot) : 38 puan fln aldı. Paticik'te niye bu kadar tuttu anlamış degilim ki neler yerin dibine sokuldu şurada... hipsters hating the mainstream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 metacritic'te ünlü oyunların kullanıcı puanlarının alayı troll zaten de sitenin de o kadar düşük puan vermesi ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Masticore said: Abi şu oyun metacritic: 65 userlardan (gamespot) : 38 puan fln aldı. Paticik'te niye bu kadar tuttu anlamış degilim ki neler yerin dibine sokuldu şurada... o dusuk puanlar oyunun kendısıne degıl server problemlerınden dolayı geldı. yoksa fena oyun degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bck said: Masticore said: Abi şu oyun metacritic: 65 userlardan (gamespot) : 38 puan fln aldı. Paticik'te niye bu kadar tuttu anlamış degilim ki neler yerin dibine sokuldu şurada... o dusuk puanlar oyunun kendısıne degıl server problemlerınden dolayı geldı. yoksa fena oyun degıl. http://www.metacritic.com/game/pc/simcity/user-reviews?sort-by=date&num_items=100 date'e göre dizilmiş... server problemleri son 1 haftadır falan çok daha azdır hatta yoktur diye tahmin ediyorum oynamasam da, bi bakın bakalı son 1 haftada kaç kişi 7 puanın üstünde vermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 daha dun rollback yaptım gelmedı sehır.. 25 deadline 25inden sonraki puanlar onemlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ok o zaman server ve drm yazmayan puanlara bak, yine çok düşük olduğunu göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Metacritic'deki user skorları zaten hiç ciddiye almamak lazım. Criticler'den de benim okuduklarım genelde online olayına takılmışlardı. Takılınması da lazım zaten, ama kendi adıma oyunu bundan ayrı değerlendiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 tabi kotu olacak puanlar ınsanlar hatırı yuklu para verıp alıyor ve guzel vakıt gecırmek ısterken sınır krızıne gırıyorsun.. oyunun ıcerıgı kotu degıl bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 abi bck napıyosun yazma oyle seyler carmıha geriyolar oyle diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bck said: tabi kotu olacak puanlar ınsanlar hatırı yuklu para verıp alıyor ve guzel vakıt gecırmek ısterken sınır krızıne gırıyorsun.. oyunun ıcerıgı kotu degıl bence. ondan bahsetmiyorum. git bak server problemini geçtim ama bu oyun olmamış falan diye yazan da bir sürü review var, tıklarsan verdiğim link'e yukarda görücen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 arada kalanlar var oyunu cok oynamak ısteyıp karar veremıyorlar bu scorelardan sonra oyle ters tepiyor işte. Mesala alien'ın son oyunu zevkle oynadım cunku genreyı bılıyorum ne kadar hikaye tırt olsada sudalco gemısınde gezınmek cok zevklıydı.aynı gun bıtırdım oyunu.ama scoreları yerlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 review bakmaya gerek yok, biz oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/481/555/c5d.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 beyler yazılar çok uzun okuyamıyorum oyunun cities xl 2012'den baya bi artısı var mı? gerçekçi mi güzel mi kısacası oynanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar