reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 http://www.logitech.com/en-us/microsites/gaming-science G400s çıkyıor yeni mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 logitech'den bir bok almam ben artık. çok kalitesiz ürünler çıkarmaya başladılar, bariz bozuk ürün üretip satıyorlar. G9 mouse var logitech insanı çileden çıkaran bir çınlama sesi geliyor. Kullanan çoğu kişi aynı sorundan şikayetçi. G35 kulaklığını kullanmıştım 2 hafta çenem ağrıdı, baş ağrısı çektim. Mengene gibiydi maşallah. Güç bela değiştirttim Vatan'dan. Kavga ediyordum. Böyle ürün olmaz, ciddi zarar veriyor falan filan sonradan aynı ürünü kullanan başka biri muhabbeti duydu oradan O da dahil oldu mevzuya anca öyle baskın çıktık. Hani kulaklığın ilk kullanımda biraz sıkması normaldir alışırsın sonra ama g35 direk demir yani. Elinle bükmen falan lazım. Bunca senedir üretim yapıp bukadar feedbacke karşı bu kadar rezil ürünler piyasaya sürmeleri akıl almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ben g35i kırdım esnetmek isterken, birazda sinir anına. Kırdığım an pişman oldum ama şimdi sahnede ellibin dollarlık gitar yakan piskopat rakçılar gibi hissediorum. Bida olsa bida kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 valla kırılır kırılmayacak gibi değil. nasıl bir insan tasarladıysa tam dayaklık. 2 hafta baş ağrısı ve çene ağrısı nedir ya. birisi sanki alt çeneme ağırlık koymuş yerinden çıkarmış gibiydi. Geçenlerde Sony'nin Prestige bluetooth kulaklıklarını denedim. acayip rahattı. Pahalı ama Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 g400g400g400g400g400g400w0w0w0w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aaaaalllllllllllaaaaaaaaahhhhhhh G100S, g3'e çok benziyor sanki... videoda tam göstermiyorlar ama ergonomisi böyle ise, direk 3 tane falan alırım. g3'ten 1 tane almıştım ve bozulduğunda çok ağlamıştım, bu sefer dersimi aldım. surround kulaklık da almayı düşünüyordum, g430'u bekleyeyim madem mayıs başında falan alırım artık cooler master veya bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bu g3ü levelcı tubek hediye vermişti bi fuarda calısan 3-5 kişi yıllar önce, kardeşime verdim en az 5 yıldır falan kullanıyo iyi bi şey herhale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 hayat boyu kullandığım en rahat mouse açık ara. ufak elli olmamın da verdiği handikap dolayısıyla mouseların %90'ı ile rahat etmiyorum... bir de g3'ten önce mavi bi tane tıpatıp aynı dizayna sahip bir mouse vardı 12 sene önce falan. umarım bu g100s de aynı dizayna sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 g100ün aynısı g100s, http://www.sanalmarketim.com/urun/058be5f0637894e5d55fa1e5739559d7/LOGITECH-G100-Gaming-Optik-Mouse-910-002853 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 back tuşu yoksa yine kötüymüş, varsa alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 2 sene g5 kullandım, bozulduktan sonra 2 senedirde g500 kullanıyorum ve g5in rahatlığını bir türlü hissedemedim. bununda azcık tipini değiştirip g500s yapmışlar çakıyolar işte yenilik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 mani said: logitech'den bir bok almam ben artık. çok kalitesiz ürünler çıkarmaya başladılar, bariz bozuk ürün üretip satıyorlar. G9 mouse var logitech insanı çileden çıkaran bir çınlama sesi geliyor. Kullanan çoğu kişi aynı sorundan şikayetçi. G35 kulaklığını kullanmıştım 2 hafta çenem ağrıdı, baş ağrısı çektim. Mengene gibiydi maşallah. Güç bela değiştirttim Vatan'dan. Kavga ediyordum. Böyle ürün olmaz, ciddi zarar veriyor falan filan sonradan aynı ürünü kullanan başka biri muhabbeti duydu oradan O da dahil oldu mevzuya anca öyle baskın çıktık. Hani kulaklığın ilk kullanımda biraz sıkması normaldir alışırsın sonra ama g35 direk demir yani. Elinle bükmen falan lazım. Bunca senedir üretim yapıp bukadar feedbacke karşı bu kadar rezil ürünler piyasaya sürmeleri akıl almaz. Abi G9 yaklaşık 6 senedir kullanıyorum hala canavar gibi, bozulursa direk aynısından alırım hiç düşünmeden. G35'de 4 senedir falan kullanıyorum hiç sıkıntısını çekmedim soyulması dışında. Ne garip kafan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Benim G35 de 2.senesinde gayet stabil ve rahat kullanıyorum. Yazın o deri kaplama bolca ter yapmasa daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ben de g105 klavye, g9x mouse ve webcam kullanıyorum. hepsi sorunsuz çalışıyor. fiyat performans dostu logitech. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yenı mouse alırsam thermaltake'ın m10'ununu denemek istiyorum ama g9sayesinde ağrılarımdan kurtuldum, sabah mutlu uyanıyorum. teşekkürler logitech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 g500 daha pahalı ve daha dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bide artisan mousepad getirt, oh tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 pad güzel bişi ya hızlı bi pad al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 güzel, kumassal padler iyidir. thermaltake zaten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 iyidir herhalde http://www.amazon.com/Artisan-Hayate-Violet-Samurai-Gaming/dp/B005HJRJR6/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1363980940&sr=1-1 ama buda çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://www.amazon.com/SteelSeries-QcK-Gaming-Mouse-Black/dp/B000UEZ36W/ref=pd_sim_e_1 bunu bı boy büyüğünü kullanıyorum sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bende onun heavysi var evet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 5 senedir Everglide DKT kullanıyorum, daha doğru düzgün eskimedi. bir de yedek SteelSeries QcK Heavy var henüz açılmamış. ah şu yedek olayını g3 mouse için yapaydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Su mouse pad nasildir http://www.amazon.com/gp/product/B008PQK00Q/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 benim mouse 16$ değil lan.ama hertürlü eziyorum oyunlarda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar