Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech yeni G serisi

reampage

Öne çıkan mesajlar

logitech'den bir bok almam ben artık. çok kalitesiz ürünler çıkarmaya başladılar, bariz bozuk ürün üretip satıyorlar. G9 mouse var logitech insanı çileden çıkaran bir çınlama sesi geliyor. Kullanan çoğu kişi aynı sorundan şikayetçi.

G35 kulaklığını kullanmıştım 2 hafta çenem ağrıdı, baş ağrısı çektim. Mengene gibiydi maşallah. Güç bela değiştirttim Vatan'dan. Kavga ediyordum. Böyle ürün olmaz, ciddi zarar veriyor falan filan sonradan aynı ürünü kullanan başka biri muhabbeti duydu oradan O da dahil oldu mevzuya anca öyle baskın çıktık. Hani kulaklığın ilk kullanımda biraz sıkması normaldir alışırsın sonra ama g35 direk demir yani. Elinle bükmen falan lazım. Bunca senedir üretim yapıp bukadar feedbacke karşı bu kadar rezil ürünler piyasaya sürmeleri akıl almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

valla kırılır kırılmayacak gibi değil. nasıl bir insan tasarladıysa tam dayaklık. 2 hafta baş ağrısı ve çene ağrısı nedir ya. birisi sanki alt çeneme ağırlık koymuş yerinden çıkarmış gibiydi.

Geçenlerde Sony'nin Prestige bluetooth kulaklıklarını denedim. acayip rahattı. Pahalı ama Türkiye'de.
Sosyal ağlarda paylaş

aaaaalllllllllllaaaaaaaaahhhhhhh G100S, g3'e çok benziyor sanki... videoda tam göstermiyorlar ama ergonomisi böyle ise, direk 3 tane falan alırım. g3'ten 1 tane almıştım ve bozulduğunda çok ağlamıştım, bu sefer dersimi aldım.

surround kulaklık da almayı düşünüyordum, g430'u bekleyeyim madem mayıs başında falan alırım artık cooler master veya bunu...
Sosyal ağlarda paylaş

hayat boyu kullandığım en rahat mouse açık ara. ufak elli olmamın da verdiği handikap dolayısıyla mouseların %90'ı ile rahat etmiyorum...
bir de g3'ten önce mavi bi tane tıpatıp aynı dizayna sahip bir mouse vardı 12 sene önce falan.
umarım bu g100s de aynı dizayna sahiptir.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

logitech'den bir bok almam ben artık. çok kalitesiz ürünler çıkarmaya başladılar, bariz bozuk ürün üretip satıyorlar. G9 mouse var logitech insanı çileden çıkaran bir çınlama sesi geliyor. Kullanan çoğu kişi aynı sorundan şikayetçi.

G35 kulaklığını kullanmıştım 2 hafta çenem ağrıdı, baş ağrısı çektim. Mengene gibiydi maşallah. Güç bela değiştirttim Vatan'dan. Kavga ediyordum. Böyle ürün olmaz, ciddi zarar veriyor falan filan sonradan aynı ürünü kullanan başka biri muhabbeti duydu oradan O da dahil oldu mevzuya anca öyle baskın çıktık. Hani kulaklığın ilk kullanımda biraz sıkması normaldir alışırsın sonra ama g35 direk demir yani. Elinle bükmen falan lazım. Bunca senedir üretim yapıp bukadar feedbacke karşı bu kadar rezil ürünler piyasaya sürmeleri akıl almaz.

Abi G9 yaklaşık 6 senedir kullanıyorum hala canavar gibi, bozulursa direk aynısından alırım hiç düşünmeden. G35'de 4 senedir falan kullanıyorum hiç sıkıntısını çekmedim soyulması dışında. Ne garip kafan varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...