Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone [Beta Key Giveaway]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

axedice said:

Cuce said:

ne kadar f2p ne kadar p2w

Gökçenciğim bu oyunun ALLAHINA KADAR P2W olmayacağına dair küçücük de olsa bir şüphen var mı?

p2w'den kastım, sart kartların parasız alınmaması veya almak için baydırıcı farm gerekiyosa p2w işte.
yok anlamlı bır grind xp kasma ile kart parayla alınan hersey alınabiliyosa f2p.

p2w tanımımız para ile ehrhangı bırsey alınması ıse f2p diye bişi kalmaz

işte bioware ornegi var ME3 multide, 4 avroya 2 spectre pack satıyordu, her spectre packden bir golt birde n7 weap cıkma ıhtımalı var, aynı kartlarda cıkabılıyor, upgradelıyro bır oncekı kartı

sonra expansıon packlerı, onlara ozel boosterlar ver para vere cevırdıler, 100$ harcayıp tek n7 weapon goremeyen adamlar vardı

videodan gozuktugu kadarıyla bi boosterda 1 rare var, 4 kart var yanında

ha bide TRADING card game di magicin esprisi, işine yaramayan red ı verip black alabılıyordun mılletten

burda tek satıs yapan blızzard olcak, kesınlıkle trade e ızın vermezler lol

verırlerse ozur dılıcem ama %0.00001 ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

Mtg gibi dusunsek zaten f2p olmaz, f2p dediklerine gore bi starter deck vericek, bi de oynadikca kazandigin kredi olcak, onlarla yeni kart alican. Direk kart satisi olmazsa p2w olmaz pek, deck aldirir, ondan da kartlar random cikar. Boyle daha cok kazanir, yetolar bi kart bulucam diye evi arabayi satar deck alir.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

ha bide TRADING card game di magicin esprisi, işine yaramayan red ı verip black alabılıyordun mılletten

burda tek satıs yapan blızzard olcak, kesınlıkle trade e ızın vermezler lol

verırlerse ozur dılıcem ama %0.00001 ihtimal

Satistan pay almali rmah bu gunler icin var.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

a

Viktor said:

Lectre said:

kek said:

diablo 3'den sonra anlamıştım blizzart artık bildiğimiz sevdiğimiz oyun şirketi değil diye.

blizzard markasını kullanarak daha ne kadar para sağabilirizin derdinde adamlar.

RIP blizzard

adamlar oyun firması ve oyun üretiyor, oyna ya da oynama bu sana kalmış ama komple şirket battı demek falan saçma oluyor.

wowun vanilladan sonra en başarılı expensionlarından biri mop bci saymazsak, diablo3te lore olarak baya bir kayma olsada oynatıyor kendini, e starcraft desen hayvan gibi oynayan var. çeşit olsun diye 15 kişiye yaptırmışlar bunuda ki hoş duruyor. fanboy falan değilim ama şirketi satın alıp yakabilecekmiş gibi konuşulunca çok itici oluyor.

diabloun sorununun lore olduğunu dusunuyorsan aşırı derecede yanılıyorsun dasffads

http://diablo3rmah.com/wp-content/uploads/2012/08/diablo_3_rmah_secrets_300.jpg

ilk çıktığında oynamıştım ben sonra sattım accountu ama şuan zaten rmah kullanılmıyormuş? hani rmahı kullanmadanda gayet güzel oynanıyordu d3 kim ne derse desin ben oynadım, infernoda diabloyu indirdim.

cunki insanalr el altından trade yapıyor blizzarda komısyon vermek yerıne lol, butun oyun AH uzerıen kurulmus sıkayet ondan

said:
What comes in a card pack?
Each pack comes with five random cards. Your chance to receive a particular card depends on its rarity: common (white), rare (blue), epic (purple), or legendary (orange). You’re guaranteed to receive at least one card of rare or better quality per pack. Each card in the pack also has a chance to upgrade to a “Golden” version of the same card.

lol demiştim kesın bıyoverden alcakalr fıkrı dıye

olumkanat cıktı dıye sevınme, olumkanat +6 kasıcan daha asdfsdfafsd
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

işte bioware ornegi var ME3 multide, 4 avroya 2 spectre pack satıyordu, her spectre packden bir golt birde n7 weap cıkma ıhtımalı var, aynı kartlarda cıkabılıyor, upgradelıyro bır oncekı kartı

sonra expansıon packlerı, onlara ozel boosterlar ver para vere cevırdıler, 100$ harcayıp tek n7 weapon goremeyen adamlar vardı

Fakat bu dediklerini oyun içi parayla alman da mümkün. Mesela ben epey oynadım ama hiç gerçek para ile bir şey almadım, yine de elimde silahların ve classların çoğu var.

Bu kıvamı tutturan, yani para harcamayı şart hale getirmeyen oyunlarda micro transaction olmasına itirazım yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Viktor said:

Fakat bu dediklerini oyun içi parayla alman da mümkün. Mesela ben epey oynadım ama hiç gerçek para ile bir şey almadım, yine de elimde silahların ve classların çoğu var.

Bu kıvamı tutturan, yani para harcamayı şart hale getirmeyen oyunlarda micro transaction olmasına itirazım yok.

iki gold run bi spectre pack edıyordu, degsıtırdılermı bılmıyorum ama sonra

kı oyun co-op tu, baskasıyal kapısıp hırs yapmıyordun lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Free to play online collectible card game.

Opt in to beta in your Battle.net account management!

Beta begins this summer, with release this year.

Playable on PC, Mac, and iPad.

The game will be easy to pick up, but have a good amount of depth and complexity.

The board is 3D, with lots of animations to make gameplay more exciting.

There will be over 300 cards with the initial launch

You can purchase more card packs for roughly $1 per five cards, or slowly earn them through gameplay.

There will be Basic and Expert cards, with Expert cards being broken down into categories like Common, Rare, Epic, and Legendary.

You’re guaranteed to receive at least one card of rare or better quality per pack.

Each card in the pack also has a chance to upgrade to a “Golden” version of the same card.

Disenchant cards that you don't want to receive dust, which is used to craft new cards.

There is a deck builder, which can build decks for you, or you can build your own.

The game will be a 1v1 game using Battle.net matchmaking.

Playing will allow you to earn medals every week.

You can also play against AI at different levels of difficulty.

Any purchases you made during the beta will be credited back to you in the form of new, unopened card packs at launch.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...