Cute Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Beta key :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abi cidden nası hala beta yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Bu oyun tahminen ne zaman cikar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 İki üç tane taunt almak lazım tadimlik. Bir de yanındaki kartlara 1/1 ve taunt veren bir mavi kart var o mükemmel. 4 mana bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Bölümsonucanavarı'nın key çekilişi açıklandı mı? Bulamadım? Ayrıca key lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Açıkladı ben ordan kazandım, facebook gelen kutusunda üst sol köşede diğer diye bir sekme var yolladılarsa ordadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Kaliko said: Bu oyun tahminen ne zaman cikar? BlizzCon'dan sonra open betaya geçer diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bakım mı var, battle net bağlanmıyor bir türlü. authenticator da bozuldu, paso hata veriyor. pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 sene sonunda release edicez diye açıklama yapmışlardı bir blog ta. Ama open betası gelebilir belki kasım içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Wipe geliyor. Sunucu bizim saate gore gece 4'te kapanacak, 8'de wipe edilmis olarak acilacak. Sorun cikmazsa tabii: The Hearthstone closed beta test for the North American region will be down for maintenance on October 2nd, from 8:00 AM to 6:00 PM PDT. The Hearthstone closed beta test for the European region will be down for maintenance on October 2nd, from 6:00 PM to 10:00 PM PDT. This maintenance will contain the recently announced closed beta patch and all Hearthstone account information, including card collections, will be wiped during this maintenance. For more information regarding the closed beta patch, please check out this blog. For more information regarding the wipe, please read more details here. Yarin tekrar oynamaya basliyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ilginç lan, blizzard'ın "soon" zaman skalasında en az 1 ay geçmesi gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Harika ya, tamda salak timeless isle ile işimiz bitirmiştim raid harici bunda takılırım artık hehe. Wipe wipeeeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Wipe geliyor key gelmiyor. NE İŞ? Oynayacağımdan değil ama herkeste key var bende de olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bu benim eski bir olayı çağrıştırdı, SWG zamanında 3 accountla birden oynuyordum (her server a 1 karakter şartı vardı), millete patır patır expansion için key atmışlardı, hatta bazılarına tek accounta 2 tane geldiği bile oldu bana tek bir tane gelmemişti. Zaten ondan dolayı oyundan soğuyup bırakmıştım =D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Sparkcaster said: ilginç lan, blizzard'ın "soon" zaman skalasında en az 1 ay geçmesi gerekiyordu. Soon skalası ve imajının büyük bölümünç diablo3 te kaybetti sanırım, bir ihtimal bundan sonra toparlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ulan şu deckleri save etmenin kolay bi yolu olsaydı keşke. screenshot aldım :D birkaç saat sonra mı geliyor şimdi wipe yani? nerde yazmışlar, blog'da falan gözükmüyor october 2'de yapıyoruz falan diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Buradan bak oyun hakkinda seylere. Deck yapma filan da var. http://www.hearthpwn.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 8 am pdt, 18 de bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 NA o. EU farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 kısaca yarın oynicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 na da oynuyorum ben sizi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Gerge sikildin mi yoksa dvm mi oynamaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Gerge wipe in gelmesini bekliyor bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Devam abi. Oyun guzel. Cok basit ama o yuzden guzel zaten. Deste yapma kismi en guzeli, oyunu iyi oynamaktan, taktik yapmaktan filan onemli deste yapma. Basit bir deste yapma oyunu yani, oyunun kendisi iyi oynamadan cok sansa dayaniyor. Hic karsisinda durup derin derin dusunup plan kurdugum olmadi, dinlendiriyor yani. Tavsiye ederim. Ama sadece MtG gibi zor oyunlari oynayanlara. Hic kart oyunu oynamadiysaniz gibi MtG oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 abi yok. mage ile herkesi yeniyorum, hunter yenemiyorum. ama her 3 kişiden 1'i de hunter anasını satayım. hayır işin ilginci minion'ı fazla olan decklerin ağzına sıçıyorum. ama hunter oldu mu mümkün değil.. adamların hem bazı creature'ları çok güçlü, hem çok iyi bir uyum var, deck'in içinde sinerji müthiş, hem de üstüne board control baya iyi adamlarda. yetmiyormuş gibi 2-2-2 çat çat çat vuruyorlar devamlı. 8 falan kaldın mı, yerde minionları yoksa bile max 4 turun var demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar