Borlach Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 key veren altın bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 souldarkorn said: Biz bir tane bulamazken millet 3er 3er götürüyor. Pingu said: vay ya bize 1 tane bile vermedi :( BioHazarD said: my feelz :'( üzülmeyin la dalga geçiom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 key :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 http://cl.ly/image/3z2V3w0P3g0I/Screen%20Shot%202013-09-12%20at%2020.14.25.png Hunter vs. Hunter olaylarini seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sabonis said: üzülmeyin la dalga geçiom :D utanmıon mu adamların saf - temiz duygularıyla oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 esas gerge screenshotlı postlarla ,bide beğenmeyen bir edayla yazaraktan milleti üzmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/9948104957 coin ve 2. başlamak hakkında dev post, tl dr ilk başlayanlar çok avantajlıydı ondan böyle bişey yaptık. coin rog combolarına da bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Iki kere Scavenging Hyena SS'i verdim bu durumda. Ikisinde de The Coin, Tracking ve Scavenging Hyena ile baslamistim, yoksa mumkun olmazdi yapmam. The Coin ile baslamak uygun kartlar geldiginde cok erken kombolara neden oluyor gercekten. Oyunu kazandirabiliyor hizli destelere. Adam hakli ama, eger kazanma oranlari dedigi gibi olduysa tamamen hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bombilo said: sabonis said: üzülmeyin la dalga geçiom :D utanmıon mu adamların saf - temiz duygularıyla oynamaya lordum, yanılmıyorsam 5 post attım, bunların ikisi alıntı içeriyor, bir de direkt öm atmışlığım var. önümüzdeki 2 ay boyunca çok sıkılacağım, o yüzden key pilis. eskişehir'e falan gelirsen de ısmarlarım bişeyler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 GERGE'nin resimdeki gib bir tane de ben yaptım paladinle. 20/10 silver hand recruit. Öyle 1/1 deyip boş bırakmayacaksın işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Simdi Druid'den bir golden rare disenchant ederek Snake Trap yaptim. Deste epey epey adam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Cocuklaaaaar, ellerinde beta keyleeer, birbirleriyle mac yapiyorlaaaar, kart degistiriyorlaaaar, betasi olmayan gencler agliyoor, bizim niye keyimiz yok diyoor, blizz baba bize niye key vermiyor diyoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Key için bende post atmıştım , unutulmasın. Gözler Bombilo 'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ahmedinejad said: katil nickli biri geldi arenada bizden mi acep oeh 7-3'e 200g verdi polistir sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Kumar oynayan polis çıktı hearthstone oynayanda çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 KEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYY!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bu kadar çok isteyen varken haksızlık olmasın, bence herkes isim yazdırsın. sonra da çekiliş yapsın bombilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bana key verdikten sonra oyle yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 daha blizzden cevap gelmedi sanirim, olumlu olursa cekilis dagitim ne olursa ben de katilmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bu sefer dürüm siparişlerini check edecem yemeksepetinden öyle göndercem pmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 keyy??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 şu keylerin gelmesini herkesten çok istiyorum. Çoğalsında oynayan burda paylaşım yapalım =) aktif oyun muhabbeti çeviren bi ben gerge spark ace var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sparkcaster said: http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/9948104957 coin ve 2. başlamak hakkında dev post, tl dr ilk başlayanlar çok avantajlıydı ondan böyle bişey yaptık. coin rog combolarına da bakıyoruz. okumadım da. yahu akıl var mantık var. magic'te 7 kart vs 8 kart başlıyorsun. burada 4 kart vs 5 kart başlıyorsun ve mana alıyorsun extra. ulan zaten 4vs5 avantajı 7vs8'e göre çok daha büyük bir avantaj. bir de coin noluyor? zaten coin'in kesinlikle spell veya kart sayılmaması lazım. saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Grast said: şu keylerin gelmesini herkesten çok istiyorum. Çoğalsında oynayan burda paylaşım yapalım =) aktif oyun muhabbeti çeviren bi ben gerge spark ace var oyun baydı ne paylaşımı yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 gerge hipster zaten ilk fırsatta mtg kaçıcak bu oyun competitve değil dramına başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar