Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 betadan umudum kalmadı , ne zaman release oluyodu oyun acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 We'll we randomly drawing winners! 0ne ye mi yazdırdınız la ilk mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hadi bakalım ya umarım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 20 martta başlamış olması sıkıntı olmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ben yazdıydım ılk mesajı hızlıca 'be' yazacagımıza 'we' demisim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 attım maili kazanız mubarek ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 olursa diledigin durum kapına gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 key :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 oyun guzel hos, eglendirdi beni biraz ama magic oynayin bence. Guzel ve hizli olsa da mtg halen bu alanda GRAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 durum dedin canım cektı, inimde çikofta alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bliz den haber ne zaman gelir ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Sam said: hadi bakalım bombilo'nun dediği gibi yaptım. koticik zarar ettiği sürece bana hava hoş. :p lan ne zarari key'i alan, beta'ya wipe gelecek olmasina ragmen, cocugun okul taksidini arena'ya yatiriyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Key bulabilmek için ne yapmamız lazım. Varsa olan bir tane yollasın lütfen. Şerefsiz blizz kaç senedir para yediriyoruz bir tane beta key yollamadı. Sırf Hearthstone için değil. PTR için bile yollamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 millet çocugunu kesiyo key için 200-300 veren var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 3-5 tane bulan var. Onlar nasıl buluyor anlamadım gitti. Path of Exile gibi 10 USD ile satsaydı keşke keyleri blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 HellHound said: lan ne zarari key'i alan, beta'ya wipe gelecek olmasina ragmen, cocugun okul taksidini arena'ya yatiriyor :P tüh ne bilim, o kadar alakasızım oyunla. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sam işte ya. blizzard oyunu ise ne kadar güzel veya popüler olsa da adam dokunmaz bile, dokunmayı geçtim bilmez bile. hearthstone blizzard gördükten sonra bakmamıştır, daha yeni öğrenmiştir kart oyunu olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kart oyunu olduğunu ilk duyurulduğunda görmüştüm de kart oyunlarıyla alakam yok bir kere, bakmadım detaylı. çocuğun okul taksidinin betaya yatırılabilmesini onlardan bile beklemezdim, sunucularına filan yük olursunuz dediydim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 !raffle ben de key istiyorum hüleağn, bombilo duy sesimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Valla bunca sene de anca 1 kere geldi beta invite (blizzard dan), o da bu oldu =p MOP u saymıyorum senelik pass almıştım. Onun dışında damien in beta accountunu sömürdüm durdum senelerce , sağolsun!. Mail geldiğinde de fake felan zannettim , dün manuel battle.net e girip key i yazınca kabul etti anca o zaman vay! dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Oyun Warcraft III ciktigindan bu yana severek oynadigim ve yillarca oynarim dedigim ilk Blizzard oyunu, guzel yani. TCG dunyasina da cok hos bir giris, bir suru insanin ilk TCG'si olacak, sonra MtG'ye filan gececekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 GERGE said: bir suru insanin ilk TCG'si olacak, sonra MtG'ye filan gececekler. ahahaha. inanarak mı yazdın bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Daha karmasik TCG oynamak isteyenler kesin cikacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 apple blizzardı alsaydı keşke. yakışırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 KEYYYYYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar