Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone [Beta Key Giveaway]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

hadi bakalım bombilo'nun dediği gibi yaptım. koticik zarar ettiği sürece bana hava hoş. :p

lan ne zarari key'i alan, beta'ya wipe gelecek olmasina ragmen, cocugun okul taksidini arena'ya yatiriyor :P
Mesaj tarihi:
Key bulabilmek için ne yapmamız lazım.

Varsa olan bir tane yollasın lütfen. Şerefsiz blizz kaç senedir para yediriyoruz bir tane beta key yollamadı. Sırf Hearthstone için değil. PTR için bile yollamadı.
Mesaj tarihi:
HellHound said:

lan ne zarari key'i alan, beta'ya wipe gelecek olmasina ragmen, cocugun okul taksidini arena'ya yatiriyor :P

tüh ne bilim, o kadar alakasızım oyunla. :/
Mesaj tarihi:
sam işte ya. blizzard oyunu ise ne kadar güzel veya popüler olsa da adam dokunmaz bile, dokunmayı geçtim bilmez bile. hearthstone blizzard gördükten sonra bakmamıştır, daha yeni öğrenmiştir kart oyunu olduğunu :D
Mesaj tarihi:
kart oyunu olduğunu ilk duyurulduğunda görmüştüm de kart oyunlarıyla alakam yok bir kere, bakmadım detaylı. çocuğun okul taksidinin betaya yatırılabilmesini onlardan bile beklemezdim, sunucularına filan yük olursunuz dediydim. :/
Mesaj tarihi:
Valla bunca sene de anca 1 kere geldi beta invite (blizzard dan), o da bu oldu =p MOP u saymıyorum senelik pass almıştım. Onun dışında damien in beta accountunu sömürdüm durdum senelerce , sağolsun!.

Mail geldiğinde de fake felan zannettim , dün manuel battle.net e girip key i yazınca kabul etti anca o zaman vay! dedim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Oyun Warcraft III ciktigindan bu yana severek oynadigim ve yillarca oynarim dedigim ilk Blizzard oyunu, guzel yani. TCG dunyasina da cok hos bir giris, bir suru insanin ilk TCG'si olacak, sonra MtG'ye filan gececekler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...