ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 arena'ya girdim ilk warlock'la 3-3 yaptım. kaybettiklerim de hep kıl payıydı. shamandaki bloodlust çok fena ya. aldım dediğin oyunu veriyorsun
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 shamanda board'u full creature doldurup attack veren kartı kullanınca olay bitiyor. bir de priest'de divine shield'li taunt'a elindeki tüm buffları koyunca 35 hp falan absürt şeyler çıkıyor. karşıma geldi bi tane de kart gelmedi kesemedim herif sıfırdan oyunu aldı.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 3hp kalmışken 23 hp'li rogue'u 5 whelp +bl +windfury ile 1 shot almak oyun sonunda doghdfh. her karakter ayrı iyi valla.
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 tüh ya kaçırmışız key'leri, blizzard'da mail falan atmamış sdf, bir sonraki wave'i beklicez heralde.
Grast Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 herkes oynuyor ya hale bak verinde demiyorum bak biri bana accountunu satsın bişey yapsın çıldırıcam =)
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bir sonraki wave'i bekleriz de kaç günde bir oluyor ki o ?
Grast Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 valla 4 account'tan başvurdum 3ünün içinde Wow var 2 sinde diablo var 1 inde sc2 ve hots var. Diablo 3 ün betası 2 tane gelmişti hatta burda bi sıra yapıp 30-40 kişiye oynatmıştım. Çıkmama şansı yok gibi görüyordumda çıkmadı ya. tahminimce haftada bir gibi bi sürede wave yolluyorlar
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 wavelerle herkese gelir ya. zaten heyecanlanacak bir şey yok casual oyun. aman satın alayım hesap falan deme.
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mass creature ile mageye girismeyin. 2 flame strikeye gg olursunuz. Bazen butun alani kart ile doldurmuyorum adam surekli mass dmg cekmesin diye.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bana beta key vermeyen hep kaybetmeye mahkumdur.
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 arkada kalmasın Key isteyenlerin listesi (kura için) - lethe - Arnis - OmeN - sabonis - Aceace - ahmedinejad - Kaede - Orafike - GERGE - Seru - Vidar - Bunneh - Xenocide - serjuhan - Revell - Luriel - Skyfire - Kanuni - Ozan
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Şaka gibi ya. Warlock'la resmen akıyordum. Rogue ile işkence çektim bildiğiniz... Bu arada boardı minion doldurcam diye kasmayın. Bir hellfire gelir. Yakar hepinizi. (Sonra eneeem dersiniz.) İlk epik kartım Molten Giant. 0 Mana'ya 8/8 minion çıkartmak harika adamım.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hacı kura fln kalmadı verdık keyleri gitti
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Yaw nedir bu warlockan çekdiğim. pvpyi bir yana bıraktım, expert practice modunda tüm diğerlerini yeniyorum, warlock normali zorla bir defa yendim. Bir tane minion temizleme kartı şart. Bu arada; Tag: DesperateCry#2729
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 fan siteların vs giveawayleri falan var ya onlara mı dadansak
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bende key istirem. Nasıl kaçırıyoruz bunları yahu.
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Aceace said: Şaka gibi ya. Warlock'la resmen akıyordum. Rogue ile işkence çektim bildiğiniz... Bu arada boardı minion doldurcam diye kasmayın. Bir hellfire gelir. Yakar hepinizi. (Sonra eneeem dersiniz.) İlk epik kartım Molten Giant. 0 Mana'ya 8/8 minion çıkartmak harika adamım. aynisini soyledim. Ama charge kartlar cok fena. 10 mana olunca combo yapma ihtimalin cok fazla. Defansif mantik onemli. Taunt lu saglam kartiniz en az 3 tane olsa iyi olur. Direk heroya abanin. Aksam yine oynarim hehe
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 eheh ne kadar kazmayim o yuzden nicki vermiycem :( daha normal classlari acamadim :D onune gelen cakiyor geciyor. bi druid birde priest acabildim. d3 den kalan parayi gomdum 9 desteye. tiss. ya da ciktiysa bile kazmaligimdan farkinda degilim. ogrencem ama.
Öne çıkan mesajlar