ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 arena'ya girdim ilk warlock'la 3-3 yaptım. kaybettiklerim de hep kıl payıydı. shamandaki bloodlust çok fena ya. aldım dediğin oyunu veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 NEDEN KAPALI SERVERLAR :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 avrupa açık sghsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 shamanda board'u full creature doldurup attack veren kartı kullanınca olay bitiyor. bir de priest'de divine shield'li taunt'a elindeki tüm buffları koyunca 35 hp falan absürt şeyler çıkıyor. karşıma geldi bi tane de kart gelmedi kesemedim herif sıfırdan oyunu aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 3hp kalmışken 23 hp'li rogue'u 5 whelp +bl +windfury ile 1 shot almak oyun sonunda doghdfh. her karakter ayrı iyi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 tüh ya kaçırmışız key'leri, blizzard'da mail falan atmamış sdf, bir sonraki wave'i beklicez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 herkes oynuyor ya hale bak verinde demiyorum bak biri bana accountunu satsın bişey yapsın çıldırıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bir sonraki wave'i bekleriz de kaç günde bir oluyor ki o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 valla 4 account'tan başvurdum 3ünün içinde Wow var 2 sinde diablo var 1 inde sc2 ve hots var. Diablo 3 ün betası 2 tane gelmişti hatta burda bi sıra yapıp 30-40 kişiye oynatmıştım. Çıkmama şansı yok gibi görüyordumda çıkmadı ya. tahminimce haftada bir gibi bi sürede wave yolluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 wavelerle herkese gelir ya. zaten heyecanlanacak bir şey yok casual oyun. aman satın alayım hesap falan deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mass creature ile mageye girismeyin. 2 flame strikeye gg olursunuz. Bazen butun alani kart ile doldurmuyorum adam surekli mass dmg cekmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bellow #2400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hep kaybediyom lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bana beta key vermeyen hep kaybetmeye mahkumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ben kazanıyom ya << winner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 arkada kalmasın Key isteyenlerin listesi (kura için) - lethe - Arnis - OmeN - sabonis - Aceace - ahmedinejad - Kaede - Orafike - GERGE - Seru - Vidar - Bunneh - Xenocide - serjuhan - Revell - Luriel - Skyfire - Kanuni - Ozan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Şaka gibi ya. Warlock'la resmen akıyordum. Rogue ile işkence çektim bildiğiniz... Bu arada boardı minion doldurcam diye kasmayın. Bir hellfire gelir. Yakar hepinizi. (Sonra eneeem dersiniz.) İlk epik kartım Molten Giant. 0 Mana'ya 8/8 minion çıkartmak harika adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hacı kura fln kalmadı verdık keyleri gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 rogue çok dandik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Yaw nedir bu warlockan çekdiğim. pvpyi bir yana bıraktım, expert practice modunda tüm diğerlerini yeniyorum, warlock normali zorla bir defa yendim. Bir tane minion temizleme kartı şart. Bu arada; Tag: DesperateCry#2729 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 fan siteların vs giveawayleri falan var ya onlara mı dadansak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Bende key istirem. Nasıl kaçırıyoruz bunları yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Aceace said: Şaka gibi ya. Warlock'la resmen akıyordum. Rogue ile işkence çektim bildiğiniz... Bu arada boardı minion doldurcam diye kasmayın. Bir hellfire gelir. Yakar hepinizi. (Sonra eneeem dersiniz.) İlk epik kartım Molten Giant. 0 Mana'ya 8/8 minion çıkartmak harika adamım. aynisini soyledim. Ama charge kartlar cok fena. 10 mana olunca combo yapma ihtimalin cok fazla. Defansif mantik onemli. Taunt lu saglam kartiniz en az 3 tane olsa iyi olur. Direk heroya abanin. Aksam yine oynarim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Varsa key isterim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 eheh ne kadar kazmayim o yuzden nicki vermiycem :( daha normal classlari acamadim :D onune gelen cakiyor geciyor. bi druid birde priest acabildim. d3 den kalan parayi gomdum 9 desteye. tiss. ya da ciktiysa bile kazmaligimdan farkinda degilim. ogrencem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar