Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bize niye gelmiyo arkadaş beta, neye göre seçiyo bu herifler. wc3 hariç hepsi var library'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi benim deckspot.net adlı hearthstone fansiteım vardı, curse.com hearthpwn'ı acana kadar baya populerdi, sagolsun curse patlattı. Fansite muhabbettinden fazla key geliyor bana. Bu arada izninizle BeIlow'u ilk sıraya alacağım. İstanbul'a henüz adamın cafesine gidemedik ama bi güzelliğimiz olsun :) Birde Gangren'e sözüm vardı. Kalanları stream açayım diyorum oradan çekiliş yapıp dağıtayım işte (random.org filan kullanarak). reddit.com/r/hearthstone proof proof diye full down-votelamışlar işte proof; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sırayla ise ben de isterim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben de öm attım az önce beni de yaz sıraya pls. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi sıra olayı derseniz 5-6 key olursa sadece hiçbirinize sıra gelmez, us keyleri dağıttım günden doldurdular eu sırasını zaten :) onun için stream düşünüyorum ama kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Kura çek abi. Stream fln uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ozaman şöyle yapalım, ekstra key geldiğinde şu iki kişi garanti; 1- BeIlow 2- Gangren Key isteyenlerin listesi (kura için) - bingildak - Arnis - OmeN - sabonis - Aceace - ahmedinejad - Kaede - Orafike - GERGE - Seru - Vidar - Bunneh - Xenocide - serjuhan - Revell - Luriel - Skyfire - Kanuni - Ozan Keyler bugün gelir mi emin değilim ama işte gelene kadar isteyenler söylesin, listeyi güncelleriz en sonda random.org'dan kura çeker dağıtırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Benide yaz benide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bombili en başta yazmıştım beni sildin geçtin, canın sağolsun. DECKİNİZ SAĞOLSUN KARDEŞLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Çok teşekkür ederim mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yaz beni de hearthstone lotosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 benide lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Beni de ekler misin listeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bingildak görmemişim abi ekledim listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Haydaaaaaa bombilo bana key vermemek için nerdeyse paticikten kovacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Aceace said: bombilo said: Aceace said: Bombilo verdiği keylerin sahiplerini yazsın. Bizim onlardan ne eksiğimiz varmış öğrenelim... spark cuce arcane fin l_zero lethe gangren adamlar erken davrandı hacı Tamam ben de erken davranıyorum ve eline ulaşacak ilk Hearthstone betasını istiyorum. (Daha doğrusu benim hatun istiyo. Ben de stream yerine 1. elden izlesem arada bana izin verirse oynasam mutlu olurum tabii.) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 pardon ya. Kendı ısmımı gormemısım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 PANPALAR HADİ YİNE İYİSİNİZ. 25 key kaptım. Sıradan gönderiyorum. Bi paticik buluşmasında free beerimi/malbuşumu tahsil ederim artık adlarınızı yazıyom bi köşeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ohahaha nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ben de Çok isterim Lütfen benide ekleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bene de lutfen.. öm bekliyorum teşekkürler şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 herkes bombiliye bir şeker alsın bakayım +rep'ledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 geçen bana bombiş diyen kimdi ona key yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 benden bombiliye 2 malbuş buluştuğumuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar