Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bu oyunu oynayan beni icq'dan silebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 patates dumbed down MTG işteç tabletiniz varsa sıçarken oynanır. onun dışında RMAH çinlisi değilseniz bir hype olmaması lazım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 betaya da bi bakayim diye atlamayin. sadece us icin var su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Fasulyeden çıkan bir oyunu amma ciddiye almış bazıları ya. İşin komik tarafı blizz fanlarının çoğunun oynamayacağı bu oyunu, burada giydirenlerin en az 300-500 saat oynayacak olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 300 500 saat batak bile oynanmaz lan bunu mu oynıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 seslendirmeler olmasa, f2p oyunlarda reklamlari yapilan diger f2p oyunlarin trailer'larina benziyor ahahagshjhgjkhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 blizzin f2p micro-transaction denemesi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Saeros said: bu oyunu oynayan beni icq'dan silebilir oynamazsan adam değilsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bu oyun zynga tier para kazanacak. yine new IP diyip bu sefer de starcraftlısını diablolusunu yaptık zaaaa derler şaşırmayın sdfsdf. hearthstone voidstone silverstone diye gider sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 FreEmoon said: Fasulyeden çıkan bir oyunu amma ciddiye almış bazıları ya. İşin komik tarafı blizz fanlarının çoğunun oynamayacağı bu oyunu, burada giydirenlerin en az 300-500 saat oynayacak olması. Konuşmak için konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 hakli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Keşke daha erken söyleseydiniz de beta ya kaydolsaydık o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bu kadar tepkiden sonra iyi bir seye cevirebilme ihtimalleri var mi? hani hic kart oyunlari oynamadigimdan strateji kismini anlayamadigim icin soruyorum. duzgun bir sey olursa eglendirir mi? yoksa her turlu cop mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 arcane said: patates dumbed down MTG işteç tabletiniz varsa sıçarken oynanır. onun dışında RMAH çinlisi değilseniz bir hype olmaması lazım sdf. abi ne yazıyo burda sıçmak hariç anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 o zaman bu oyun tam sana göre hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://i846.photobucket.com/albums/ab22/micky_vey/3749-i-see-what-you-did-there-no-text.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 *facepalm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Densiz said: bu kadar tepkiden sonra iyi bir seye cevirebilme ihtimalleri var mi? hani hic kart oyunlari oynamadigimdan strateji kismini anlayamadigim icin soruyorum. duzgun bir sey olursa eglendirir mi? yoksa her turlu cop mu? Abi oyun kötü falan değil, casual oynanacak bir şey işte. Ha para verilip alınmaz, çok seversen deck alırsın zaten adamlar f2p yapmış. MtG oynamak isteyip oynayamayanlar, arayüzden şikayet edenler falanda oynar işte, geliştirirler iyice. İnsanlar firmanın, sadece kendine hitap eden, kendi seviyesinde(zeka gerektiren, zorlayan vs) oyunlar yapmasını istediği için bu kadar tepki gördü. Bir gün herkesin bir blizzardı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Guzel olabilir. MTGO oynuyorum ben gerci ama iyi olursa, booster'ler cok pahali olmazsa bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 abi mtgonun arayüzü kanser ediyor beni 20 yıllık auhda arada normal oynuyoruz bizde kartla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 elli tane başlık oldu her yerde bu oyun.. birleştirin şu başlıkları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 hemen acmısım fansiteı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Severek oynuycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 az daha besleyin herifleri iyi olur... ne yapıp oyun diye satsalar tutar hale geldi ifrit oluyorum bu tekel mantığına. yakında taso'larıda cipslerden çıkar, eskiden olduğu gibi apartman merdivenlerinde taso oynanır tam olur. kısaltma küfür yasak, uyarı. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Densiz said: bu kadar tepkiden sonra iyi bir seye cevirebilme ihtimalleri var mi? hani hic kart oyunlari oynamadigimdan strateji kismini anlayamadigim icin soruyorum. duzgun bir sey olursa eglendirir mi? yoksa her turlu cop mu? tepkiyle ürünün ilgisi yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar