bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 değer olarak aldığından çok veriyorsa sorun yok bence. ps veriyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Grimlock 2 gogda var benim. Olmasa bu ay denerdim, ne gelecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bingildak said: değer olarak aldığından çok veriyorsa sorun yok bence. ps veriyor benim için. abi fasülyemi patatesmi alıyoruz aldığından cok versin. fiyat dısında parametresi yokmu bunun.. cikibik oyunları dayalarasa nbolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 nolacak abi, iptal edersin sub'ını. hesabı çok kolay. bu ay 10 dolar verdim, karşılığında ne aldım. ps'de sanırım aylık 7 dolara fln geliyor, her ay en kötü 1 oyun geliyor, üstüne servis işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Acilisi iyi yapabilmek icin, bu ay iyi bundle koyacaktir kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 haftalık/2 haftalık deallar artık dandikleşir herhalde. Tüm deli oyunları aylığa kaydıracaklar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 https://www.humblebundle.com/weekly fena oyunlar yok silentstorm veriyor hatırlıyorsanız. desperadoslar, black mirror, JA , red faction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 https://www.humblebundle.com Insurgency var 1 dolara, almazsanız ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Beleş oyunlar başlığında 500 tane beleş insurgency dağıtıldı. Hala almayan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 değer mi jumbo pack karar veremedim diviniy nasıl yada blackguards 2 1 baya sıkıcıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 divinity güzeldi bence. bitirmedim ama enchanced editionu da yüklemiş steam saolsun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 divinity dragon commander yanlız, o hariç tüm divinity oyunlarını oynadım, onuda oynayacaktım hatta ama çok iyi değilmiş demişlerdi. Bu oyunun concept divinity 2 den geliyor hatta, orada dragon olarak oraya buraya uçup bir şeyler indiriyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Fazla olursa 1 adet Contagion keyinize talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 dragon commander çöp baya divinity 2 ya da divinity os ile alakası yok. strateji türü direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 https://www.humblebundle.com/weekly/extralife how to survive 3rd person falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 geçen haftanın bundleından fazladan hackn slash ı olan varsa talibim almayı unuttum abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 said: $1+: Mars: War Logs Space Run Pix the Cat Yesterday, Final Exam BTA: $4.93 şuan Wargame Euopean Escalation Contrast Game of Thrones Cities XL Platinum Bound by Flame Ehterium $15+: Farming Simulator 2013 Of Orcs and Men Cities XXL Blood Bowl chaos edition, Styx Master of Shadows güzel bundle var https://www.humblebundle.com/weekly said: The "increase your order amount" feature has been disabled for this bundle. If you would like to ask for a refund and re-purchase the bundle at a higher price to receive more content or simply to further support the bundle, please contact our customer support team here. şuna dikkat. fiyat düşerdi normalde başta. ben 4.95'ten aldım 5.11'e geldi 5 dk'da. tier 1-2 hiç biri yoktu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Geldi yine güzel bundle... Yoğun istek olunca yine koydular Division u ama birde steam olsa oyunlar şu oyunların uplay olması uyuz edio adamı https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 ben bubundleları hep almayı unutuyorum ya abv space runı kaçırmısım yine ne ara bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 arcanum var bta'da gençler. Humble Sierra Bundle: 1$ for Space Quest® Collection Phantasmagoria 1-2 Police Quest® Collection Shiftlings BTA for Arcanum TimeShift™ Quest for Glory 1-5 Gabriel Knight 1-3 15$ for Caesar™ 3 -4 Geometry Wars 3 King's Quest Collection Velocity 2X 20$ for King's Quest: The Complete Collection https://www.humblebundle.com/sierra-bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Gog hesabımda olmasa hemen alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Cuzdan firlatmalik bundle olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 ahah sierralar daha dun/bugun mu ne geldi steame yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 alıcaktım averaj 11 dolar olmus - 7 dolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 oynamayacak birisi bana ömden phantasmagoria keyi yollayabilir mi :/ sırf onun için alacaktım da paypalla falan uğraşamadım. yada steamden 5 liralık bi şey alıp yollayım karşılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar