Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 anlamazsın sen bastion sanat hedehödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 rica etselerdi ben düzeltirdim lan ona üzüldüm. fena diel oyun, senaryo anlamsız zorlama olup tadını kacırmazsa güzel gameplayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Hikaye anlatımını becerememişler. Senaryo en düşük etkili ve üstünde en az durulan öge olmuş. Bastion'da onu -da- çok güzel kotarmışlardı. Bu sefer olmamış. 7/10 ama net. Gameplay çok güzel, müzikler MUAZZAM, art work ha keza. Şu anki parasını hakediyor mu, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Hikaye anlatmıyor ki bastion daki gibi zaten, beklentin yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Hikaye anlatmıyor ne demek abi? Process nedir, Camerata niye kurulmuş, Process niye ele geçirdi şehri, TARLAYA İNİŞ neden, rüyalarda buluşuruz hali nasıl oldu. Anlatabilmiş değil bana bunları doyurucu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 O yüzden anlatmıyr işte, oyunun eksiği o, ne combat konusunda ne lore da doyurucu bir anlatım yok. Ama asıl söylemek istediğim, bastion daki dış ses ile buradakinin aynı amaçla kullanılmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Yanlış anlamışsın o zaman beni. Narrator eksik, yetersiz demedim ben. Senaryoyu iyi verememişler demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Bi Bastion değil ama kötü de değil. Bastion 2. kez oynatmıştı bu tek sefer yetti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bu adamlar oyun yapmayı bırakıp, müzik işine el atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Yoo, ekipteki herkes çok güzel işler çıkartıyor. Müzikle tek kişi ilgileniyor. Çoğunlukla Ashley Barrett de söylüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ya ben combatlari beceremiyorum bir turlu var mi genis capli bir yardim edecek biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Steamde %33 indirime girmiş, friend listten birkaç kişiye sordum alma oyun çok kısa 13 dolar yine fazla dediler, cidden çok mu kısa oyun, henüz almayım mı, alalım mı, what can i do sometimes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 gözüm yaşardı, arkadaş listene değil de paticik'e güveniyorsun demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Ya ne biliyim abi bastiona da kısa dediler 15 saat oynamışım daha ne olacak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Alınır alınır, kısa da olsa güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 hipster yolma oyunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 2 ay önce mi ne almıştım anca dün başlayabildim. müzikler yine güzel turn sistemi çok hoş olmuş gerçi turn bittikten sonra AHAH İMDAT diye ortalıkta kaçışmak biraz can sıkıcı ama dur bakalım fds daha başındayım zaten, sybil'i falan yeni geçtim yeni abilityler filan neler gelicek çok merak ediyorum ama ilk gelen abilityler de gayet iyi, bastion'da ilk bikaç silah gelene kadar gameplay pek sarmamıştı burda gayet eğleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bunda hep turn gelmesini mi bekliyoruz? aksi halde temiz dayan yeniyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 şu hızlı dash'lemeni sağlayan bi' skill var ismini unuttum şimdi. turn dolarken onu spam'leyip kaçılabiliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 öyle oynamak keyifsiz olmaz mı? ben onla bomba atmayı birleştirdim güzel kitelanıyor da, kitela kitela turn al döngüsü bayar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 oyunun başlarındayım gerçi ama, o dash skilli ve etrafa saçılan bombaları kullanıyorum sadece. hiç turn kullanmadan temizliyorum etrafı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 hatirlasam soylecegim ama cok oldu, simdi ismini unuttum aoe olanlardan biriyle iki skill beraberken baya bamkutcatpat diye dalinabiliyordu, dalarken sersemletip iki uc damage, ranged vs saldiran varsa onlardan kac geri giris seklinde aciklamalara bakin rastlarsiniz sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 duymayan bilmeyen yoktur da dayanamadım sevgimi kusmam lazım, oyunun art staylası, müzikleri, kafası falan şahane ya kalp kalp kalp transistör'ün seslendirme de efsane zaten şunu iki bira parasına almayan varsa yazık hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Biraz fazla tumblr tearjerker modu hikaye, bazı animasyonlar çok iyi bazıları çok çok kötü. Atmosfer iyi. NotBastion/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben bastiondada sıkılıp bırakmıştım acıkcası. gameplayden ötürü tamamen yoksa gerisi cok hoştu, bundada youtube fln az takıldım aldım zevkimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar